Jump to content
Latest News: (loading..)

desmoulins22

Members
  • Content count

    14
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Real Name
    Nicolas
  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

475 profile views
  1. did install it few min ago on (osCommerce Online Merchant v2.3.4),have to say ,easy to do it and took me just few min and it works flawless. Thank you very much !!!
  2. Mixed Content Error after installing SSL on site

    Little Update, i just disabled the manufacturers box from within the admin site and everything went PERFECT !!! Well i will keep it in quarantine for a while and dismantle it with relax while the shop works fine. Again would like generously thank everyone's help and input,when i get to the bottom of it i will update the situation. Enjoy your weekend and thanks to everybody Best regards Nicolas
  3. Mixed Content Error after installing SSL on site

    @Jack_mcs Yeah you right sometimes when threads get so long its too much too read adding the bits of each one,no need to apologise but maybe did confuse a bit. Did you check the site with Chrome? I still get this see pics.. And when i land on the main page with a fresh browser it's Then as soon i start changing pages it gets back like in pic 1 i'm very confused.Does it make sense? Thank you for going along.. Best regards Nicolas
  4. Mixed Content Error after installing SSL on site

    @MrPhil I'm getting confused now lets see if i can make sense of it. 1) function getData() { global $HTTP_GET_VARS, $oscTemplate; or function getData() { global $request_type, $oscTemplate; should be ? : function getData() { global $HTTP_GET_VARS,$request_type, $oscTemplate; do i understand correctly? And regarding the following part,i was suggested to change,to my knowledge it was making sense actually adding the request type,otherwise how would it know where to look for,NO?? and the FILENAME_DEFAULT is defined with index.php. tep_draw_form('manufacturers', tep_href_link(FILENAME_DEFAULT, '', 'NONSSL', false), 'get'). to tep_draw_form('manufacturers', tep_href_link('index.php', '', $request_type, false), 'get') . And well i will definitively download all files and scan it one by one because this situation is getting out of hand,a whole week just because of this confusing problem. Thank You !And enjoy your weekend.. Best regards Nicolas
  5. Mixed Content Error after installing SSL on site

    Hi Phil, Your Finest Choise OHHH yes..thanks for that one .. Actually i'm not getting any http:// fortunately in the address bar,its https:// everywhere but the padlock doesn't show up green,tested in whynopadlock with no errors.And when you change pages it shows up for few seconds with the word SECURE in green too.. Shall i scan anyway every single php file? i'm having trouble getting rid off this last error from the chrome inspector that causes the no show, of the green padlock,i guess.although the check site says everything ok..but its not obviously. ---->Mixed Content: The page at 'https://www.erboristeria-benessere.it/' was loaded over a secure connection, but contains a form that targets an insecure endpoint 'http://www.erboristeria-benessere.it/index.php'. This endpoint should be made available over a secure connection. in line 1018 <div class="ui-widget infoBoxContainer mj-manufacturers"> <div class="ui-widget-header infoBoxHeading">Produttori</div> <div class="ui-widget-content infoBoxContents"><form name="manufacturers" action="http://www.erboristeria-benessere.it/index.php" method="get"><select name="manufacturers_id" onchange="this.form.submit();" size="1" style="width: 100%"><option value="" selected="selected">Selezionare</option><option value="16">Aboca</option><option value="43">Ardes</option><option value="25">Bios Line</option><option value="45">Enervit</option><option value="19">Erbamea</option><option value="20">Farmaderbe</option><option value="22">Guam</option><option value="18">L&#039;Erbolario</option><option value="24">Nature&#039;s</option><option value="17">Planta Medica</option><option value="46">ProAction</option><option value="26">PromoPharma</option><option value="44">Sottolestelle</option><option value="47">Ultimate Italia</option><option value="27">Vaderb</option><option value="48">Viropa</option><option value="21">Vital Factors</option></select></form></div></div> Looks very easy where to look for but hell no way to get this MF Thanks again Phil you saved me already ones!! Best Regards Nicolas
  6. Mixed Content Error after installing SSL on site

    Well thank you again for your support, i did the following changes like suggested... in the bm_manufacturers.php 1) from function getData() { global $HTTP_GET_VARS, $oscTemplate; to function getData() { global $request_type, $oscTemplate; and from tep_draw_form('manufacturers', tep_href_link(FILENAME_DEFAULT, '', 'NONSSL', false), 'get'). to tep_draw_form('manufacturers', tep_href_link('index.php', '', $request_type, false), 'get') . nothing changed and nothing happend keep in mind i always clear my cache just in case... very bizarre situation.. again THANK YOU...
  7. Mixed Content Error after installing SSL on site

    @Jack_mcs Tried to find your November post like you mentioned but found only this one : Text Slider would you direct me to it please so that i can read it please..thanks Best regards Nicolas
  8. Mixed Content Error after installing SSL on site

    OOOPPSSSSS...that one wasn't good...it blocked the whole site with; Error Known NONSSL SSL..ect.... thanks anyway was worth a shot..
  9. Mixed Content Error after installing SSL on site

    went in to search.php and changed to ssl but no change..now will compare the one you sent me,thanks a lot!!!! best regards Nicolas
  10. Mixed Content Error after installing SSL on site

    Hi Christoph, yes i was understanding the same like you , "that the link/form has hardcoded http:// as target. NONSSL or SSL shouldn't be a problem anymore as both are configured to use https://" because it is what i see in the chrome inspector mentioned before: <div class="ui-widget infoBoxContainer mj-manufacturers"> <div class="ui-widget-header infoBoxHeading">Manufacturers</div> <div class="ui-widget-content infoBoxContents"><form name="manufacturers"action="http://www.erboristeria-benessere.it/index.php" method="get"><select name="manufacturers_id" onchange="this.form.submit();" size="1" style="width: 100%"><option value="" so what do i not see here?? it looks so easy because it says where, but doesn't really correspond... (index):1010 Mixed Content: The page at 'https://www.erboristeria-benessere.it/' was loaded over a secure connection, but contains a form that targets an insecure endpoint 'http://www.erboristeria-benessere.it/index.php'. This endpoint should be made available over a secure connection. I guess i'm on it too long to not think with clear mind...:):)
  11. Mixed Content Error after installing SSL on site

    Hi Jack, thank you for your response...i guess you right because this is what i get from the inspector in chrome: <div class="ui-widget infoBoxContainer mj-manufacturers"> <div class="ui-widget-header infoBoxHeading">Manufacturers</div> <div class="ui-widget-content infoBoxContents"><form name="manufacturers" action="http://www.erboristeria-benessere.it/index.php" method="get"><select name="manufacturers_id" onchange="this.form.submit();" size="1" style="width: 100%"><option value="" so i had a look in the bm_manufacturer_info.php but no part with "form name"... i did previously look into this file but couldn't get an answer...you where talking about this file,did you?
  12. Mixed Content Error after installing SSL on site

    @beerbee Thanks a lot for your response, actually i did it last night at a certain point as last resort and it worked partially to be precise i did get rid of one ,the : A form with the action of "http://www.erboristeria-benessere.it/advanced_search_result.php" exists in the source code of the tested page.This form needs to be updated to use "https://www.erboristeria-benessere.it/advanced_search_result.php" or another secure URL for your padlock to return now i'm stuck with the last one ,the : A form with the action of "http://www.erboristeria-benessere.it/advanced_search_result.php" exists in the source code of the tested page.This form needs to be updated to use "https://www.erboristeria-benessere.it/advanced_search_result.php" or another secure URL for your padlock to return And guess what,on the whynopadlock check site everything is ok now, no more warning BUT still not a green padlock unfortunately. Will have a look at your link to that thread now, Thanks a lot appreciate.Best Regards Nicolas
  13. Blocked loading mixed active content

    Hi Mike , don't know if you resolved in the mean time but i had some in the template_top.php,took me too a while to find them.. hope it helps.bye
  14. Mixed Content Error after installing SSL on site

    OsCommerce 2.3.4 Plesk Onyx Version 17.5.3 Update #37, Centos 6.9 final Hi to everyone, one of my problems was that after having added the SSL certificate and converted to https was (keep in mind that i did the necessary changes in the config files /admin and include) that chrome browser didn't add to my cart any item when clicking the "add to cart button" just having an empty cart,but if clicking "buy now" it would add it.In firefox nearly the same just with an pop up security message warning that it isn't secure but then anyway an empty cart.That said i followed MrPhils suggestion and changed the code in tep_href_link() (in includes/functions/html_output.php) from 'NONSSL' to 'SSL'. And that fixed my problem stright away. So THANK YOU Phil..!!! Something that i cant get around my head after nearly a week of patient research and testing is the following: A form with the action of "http://www.erboristeria-benessere.it/index.php" exists in the source code of the tested page.This form needs to be updated to use "https://www.erboristeria-benessere.it/index.php" or another secure URL for your padlock to return. AND A form with the action of "http://www.erboristeria-benessere.it/advanced_search_result.php" exists in the source code of the tested page.This form needs to be updated to use "https://www.erboristeria-benessere.it/advanced_search_result.php" or another secure URL for your padlock to return Here my confing files first the include one: define('HTTP_SERVER', 'http://www.erboristeria-benessere.it'); define('HTTPS_SERVER', 'https://www.erboristeria-benessere.it'); define('ENABLE_SSL', true); define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', ''); define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', ''); define('HTTP_COOKIE_PATH', '/'); define('HTTPS_COOKIE_PATH', '/'); define('DIR_WS_HTTP_CATALOG', '/'); define('DIR_WS_HTTPS_CATALOG', '/'); define('DIR_WS_IMAGES', 'images/'); define('DIR_WS_ICONS', DIR_WS_IMAGES . 'icons/'); define('DIR_WS_INCLUDES', 'includes/'); define('DIR_WS_FUNCTIONS', DIR_WS_INCLUDES . 'functions/'); define('DIR_WS_CLASSES', DIR_WS_INCLUDES . 'classes/'); define('DIR_WS_MODULES', DIR_WS_INCLUDES . 'modules/'); define('DIR_WS_LANGUAGES', DIR_WS_INCLUDES . 'languages/'); define('DIR_WS_DOWNLOAD_PUBLIC', 'pub/'); define('DIR_FS_CATALOG', '/var/www/vhosts/erboristeria-benessere.it/httpdocs/'); define('DIR_FS_DOWNLOAD', DIR_FS_CATALOG . 'download/'); define('DIR_FS_DOWNLOAD_PUBLIC', DIR_FS_CATALOG . 'pub/'); define('DB_SERVER', 'localhost'); define('DB_SERVER_USERNAME', 'xxxxxx'); define('DB_SERVER_PASSWORD', 'xxxxxx'); define('DB_DATABASE', 'xxxx'); define('USE_PCONNECT', 'false'); define('STORE_SESSIONS', 'mysql'); define('CFG_TIME_ZONE', 'Europe/Berlin'); And here the admin config: define('HTTP_SERVER', 'http://www.erboristeria-benessere.it'); define('HTTPS_SERVER', 'https://www.erboristeria-benessere.it'); define('ENABLE_SSL', true); define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', ''); define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', ''); define('HTTP_COOKIE_PATH', '/admin'); define('HTTPS_COOKIE_PATH', '/admin'); define('HTTP_CATALOG_SERVER', 'http://www.erboristeria-benessere.it'); define('HTTPS_CATALOG_SERVER', 'https://www.erboristeria-benessere.it'); define('ENABLE_SSL_CATALOG', 'true'); define('DIR_FS_DOCUMENT_ROOT', '/var/www/vhosts/erboristeria-benessere.it/httpdocs/'); define('DIR_WS_ADMIN', '/admin/'); define('DIR_WS_HTTPS_ADMIN', '/admin/'); define('DIR_FS_ADMIN', '/var/www/vhosts/erboristeria-benessere.it/httpdocs/admin/'); define('DIR_WS_CATALOG', '/'); define('DIR_WS_HTTPS_CATALOG', '/'); define('DIR_FS_CATALOG', '/var/www/vhosts/erboristeria-benessere.it/httpdocs/'); define('DIR_WS_IMAGES', 'images/'); define('DIR_WS_ICONS', DIR_WS_IMAGES . 'icons/'); define('DIR_WS_CATALOG_IMAGES', DIR_WS_CATALOG . 'images/'); define('DIR_WS_INCLUDES', 'includes/'); define('DIR_WS_BOXES', DIR_WS_INCLUDES . 'boxes/'); define('DIR_WS_FUNCTIONS', DIR_WS_INCLUDES . 'functions/'); define('DIR_WS_CLASSES', DIR_WS_INCLUDES . 'classes/'); define('DIR_WS_MODULES', DIR_WS_INCLUDES . 'modules/'); define('DIR_WS_LANGUAGES', DIR_WS_INCLUDES . 'languages/'); define('DIR_WS_CATALOG_LANGUAGES', DIR_WS_CATALOG . 'includes/languages/'); define('DIR_FS_CATALOG_LANGUAGES', DIR_FS_CATALOG . 'includes/languages/'); define('DIR_FS_CATALOG_IMAGES', DIR_FS_CATALOG . 'images/'); define('DIR_FS_CATALOG_MODULES', DIR_FS_CATALOG . 'includes/modules/'); define('DIR_FS_BACKUP', DIR_FS_ADMIN . 'backups/'); define('DIR_FS_DOWNLOAD', DIR_FS_CATALOG . 'download/'); define('DIR_FS_DOWNLOAD_PUBLIC', DIR_FS_CATALOG . 'pub/'); define('DB_SERVER', 'localhost'); define('DB_SERVER_USERNAME', 'xxxxxxx'); define('DB_SERVER_PASSWORD', 'xxxxxx'); define('DB_DATABASE', 'xxxxxx'); define('USE_PCONNECT', 'false'); define('STORE_SESSIONS', 'mysql'); define('CFG_TIME_ZONE', 'Europe/Berlin'); To give more infos i checked my htaccess file and there is all commented (Basic staff nothing written by me) out meaning nothing can happen from there ,like empty (is it right?because i have seen so many talks about it) Any suggestion? Thank you all and keep it going!!
×