Latest News: (loading..)

DjViper

Members
  • Content count

    24
  • Joined

  • Last visited

  1. Hi, Jack After a few days of trying and editing the infobox is good. You can see the result online at my site. -- Looking further i noticed that there is missing a seo meta tag - og:title isn't displayed in the meta part. What do i need to edit for that. Greetings, Anne
  2. Hi, Just a question, about the HT access part. I have the following : Htaccess in root with redirect to a directory where the shop is. in the catalog directory also a htaccess file. In which of the files is it best to put the optimizations in. Greetings, Anne
  3. Hi, Just a question, about the HT access part. I have the following : Htaccess in root with redirect to a directory where the shop is. in the catalog directory alos a htaccess file. In which of the files is it best to put the optimization in. Greetings, Anne
  4. Update, i see that the making of the box is in the bm_headertags_seo_silo.php file is. infoboxcontainer in my boxes that i have on my webshop is ob_start(); the building of boxes. Greetings, Anne
  5. Hi, Intresting reading. I tried a few things but will have to dig in further. Other question, the Header Tags Silo, is there also a nice box for it, when activated and installed the box there are no lines around it like the other boxes on my site, see link for what i mean. Or is breaking the idea of SEO again. See www.fotomeinema.nl --- Greetings, Anne
  6. Hi, Looks like the first problem is solved with the https. Another different question in header tags setup there is Keyword Highlighter what is the best setting for it, getting a strange thing. None = all oke, Highlight Full words only = is oke, Highlight Individual words = (is better i think) but gives me on a few products on the product page the following, Bulldozer</strong> 1:14</strong> 6CH</strong> 27</strong> / 40MHz RTR</p> Or only 1 letter is highlighted Greetings, Anne
  7. Hi, The problem was the test, giving the error. But changed the following as you said in the test file under admin, replace all instances of $_POST with $HTTP_POST_VARS. but than HTTPS The error is gone. Greetings, Anne
  8. Hi, Did a fill tags, - Descripton override yes - Keyword override yes Selected netherlands - Fill all tags all 3 Got a : (14000 products in database) Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Greetings, Anne
  9. Hi, Will try that also, i have found out that the language id is 4 for the netherlands. Also it's very strange, maybe i'm having a tunnel vision on the test option. Take a look at https://www.fotomeinema.nl/shop/catalog/links.php and than the sourch of the page, strange enough the meta's are there but the testing routine is saying not. Greetings, Anne
  10. Hi, That's true. I tested a other page links.php and gives the same problem From Site: Title -> Meta Description -> Meta Keywords -> From Settings: Title -> Links - Pagina - Link - Partners - Aanbiedingen Meta Description -> Links Pagina, Link Partners Meta Keywords -> Links Pagina, Link Partners, Partners, Foto Meinema, Link, Links If i change the language ID in database - language entry to 1 than is From Site and From Setting both empty and red. But also the categories box on main page site is empty. That also could be that i only changed the entry of languages and not all languages_id entry's in the database. Is there a simple database alter function for.
  11. Hi, Tried the option of lang change to 1, got a little bit further but all products were gone. Will go back to 3.3.4. Still the meta is than not good, but will see if there is a workaround, maybe putting it hardcoded into template_top. Greetings, Anne
  12. Hi, Is it hard to go back to 3.3.4 - have the 3.3.4. edited files still. Putting the 3.3.4 edited files back and the headertags files of package 3.3.4. Database change was only the additional words part i believe and a few extra when i compare. Greetings, Anne
  13. Hi, Bypass gives nothing, language i also think is the problem. page contrall all filled, and the file changes only to dutch, english is still there in the map but is deleted inside oscommerce setup. Greetings, Anne
  14. Hi, Have tried it. Still the same. This is the first part of template_top <?php /* $Id$ osCommerce, Open Source E-Commerce Solutions http://www.oscommerce.com Copyright (c) 2012 osCommerce Released under the GNU General Public License */ $oscTemplate->buildBlocks(); if (!$oscTemplate->hasBlocks('boxes_column_left')) { $oscTemplate->setGridContentWidth($oscTemplate->getGridContentWidth() + $oscTemplate->getGridColumnWidth()); } if (!$oscTemplate->hasBlocks('boxes_column_right')) { $oscTemplate->setGridContentWidth($oscTemplate->getGridContentWidth() + $oscTemplate->getGridColumnWidth()); } ?> <!DOCTYPE html> <html <?php echo HTML_PARAMS; ?>> <head> <meta charset="<?php echo CHARSET; ?>"> <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge"> <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1"> <meta name="ROBOTS" CONTENT="INDEX, FOLLOW"> <?php /*** Begin Header Tags SEO ***/ if ( file_exists(DIR_WS_INCLUDES . 'header_tags.php') ) { require(DIR_WS_INCLUDES . 'header_tags.php'); } else { ?> <title><?php echo tep_output_string_protected($oscTemplate->getTitle()); ?></title> <?php } /*** End Header Tags SEO by oscommerce-solution.com ***/ Greetings, Anne