Jump to content

HTMLguru2

Members
  • Content count

    45
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by HTMLguru2

  1. HTMLguru2

    Canada Post Automatic Labels

    It looks like the old API system will have to be updated to the new Web Services connection method. We have sent the project outline to a development company we use for cost and time frame. I will post any detail on progress as we get them.
  2. HTMLguru2

    Canada Post Automatic Labels

    I spoke to Fabien Clermont at CanadaPost. He is the one addressing this issue. It sounds like they will want everyone to go over to the web services system eventually but I am trying to work out a solution so we can get our current code working and then move on to an update for the web services for a future upgrade. They are going to send over the new URL's and formats. I will try to apply to the existing code to get it working. I'll post any results and findings.
  3. HTMLguru2

    Canada Post Automatic Labels

    I am experienceing the same issue. Been bouncing back and forth to their help desk as well.
  4. HTMLguru2

    USPS Rate V4, Intl Rate V2 (official support thread)

    How is the configurations_values updated to add the services in MODULE_SHIPPING_USPS_TYPES? I see the services in MODULE_SHIPPING_USPS_DMST_SERVICES and MODULE_SHIPPING_USPS_INTL_SERVICES use a "Y" or "N" to turn them on or off. My issue has to do with configuration_values not updating properly when using the shipping module edit to save my changes. It overwrites the field blank. The values are loaded as default to: 0, 70, 0.00, 0, 70, 0.00, 0, 70, 0.00, 0, 70, 0.00, 0, 70, 0.00, 0, 70, 0.000, 0, 70, 0.00, 0, 70, 0.00, 0, 70, 0.00, 0, 70, 0.00, 0, 70, 0.00, 0, 70, 0.00, 0, 70, 0.00, 0, 70, 0.00, 0, 70, 0.00, 0, 70, 0.00, 0, 70, 0.00, 0, 70, 0.00, 0, 70, 0.00, 0, 70, 0.00, 0, 70, 0.00, 0, 70, 0.00, 0, 70, 0.00, 0, 70, 0.00, 0, 70, 0.00, 0, 70, 0.00, 0, 70, 0.00, 0, 70, 0.00, 0, 70, 0.00, 0, 70, 0.00, 0, 70, 0.00 How should they look if a service method is checked and saved? for example, if I select to use Priority with a weight of 0 to 60 lb and a handeling fee of 0.80 how would that save in the db field?
  5. Steve, Thank you for the response. After changing the configure setting to define ('SEO_ENABLED', 'true'); (clean cache) I now get bad URL's on the initial category page /mobile_products.php/cPath/37 and none of the images and css load correctly When I turn it back to 'false' (clean cache) I get the original correct url /mobile_products.php?cPath=37 Images and css are ok, only the destination url's for pages 2,3,4 etc. do not seem to be have a valid look-up and when I select page 2 it will load the page with all '/' between the values and not resolve images and css.
  6. I am getting a url path error with multiple category pages. First page loads correctly as: www.website.com/mobile_products.php?cPath=37 if I go to page 2 I get: www.website.com/mobile_products.php/cPath/37/page/2 should be: www.website.com/mobile_products.php?cPath=37&page=2 Any assistance would be appreciated. Jeff
  7. I am looking to see if anyone on the OSCommerce community has updated the Direct Connect rates and/or the FedEx shipping module to utilize the new web services connection method for FedEx. It appears as if they are fazing out the API method. Jeff
  8. In response to my own question, It appears as if the create_account.php fix posted in the contribution by osicommerce fixed our issue as well. in includes/functions/database.php find tep_db_insert_id function near 110 and replace function to: function tep_db_insert_id( $link = 'db_link') { global $$link; return mysql_insert_id($$link); }
  9. Hello all, I have read in the thread that there have been some issues with using Ultimate SEO URLs with Gift Vouchers contributions. All of the issues have to do with not getting the coupon codes to redeem. Ours seem to work fine. Our issue however is with checkout_success.php getting an error 0- insert into sales_orders.php values (3,0) [TEP STOP] has anyone experienced/addressed this issue? Thank you Jeff
  10. HTMLguru2

    Official PayPal IPN Support Thread

    Hello all, I have a pesky issue when credits/returns are posted with PayPal. If we go back and post a credit with PayPal, it changes the status back to "pending". I spend a long time automating our shipping (we ship 400+ packages a day). The trouble is, if the credit is posted and the status goes to "pending" our system will generate/print a new shipping request with our next batch. Any ideas?
  11. HTMLguru2

    Automated FedEx Labels

    I also would like to use both. We have heavily modified our FedEx labels contribution to include a batch run/print and formated the lable screen to include a packing list ( on the same page). It would be nice to add a UPS option. Just don't have time to research/write it... Shipping too many packages :D . Jeff
  12. My rates seem to be to high but not consistant. I captured 2 outgoing strings. One for a 1 pound (actual 0.22) package came back with a ground rate of $3.68 in the string but showed up as $7.21 on the screen. Second string captured for a 3 pound package came back at $5.86 but showed $7.29 on the screen. I am using version 2.04 and have surcharge and residential charge set to 0. any ideas... jeff
  13. HTMLguru2

    Automated FedEx Labels

    I don't know if anyone hase brought this up before. My rate quotes are very high. I captured the outgoing and incoming strings from fedex. They give me quote of $3.68 and my screen shows $7.21. I did it again for a heavier package fedex string says $5.86 and it shows up as $7.29 on the screen. Jeff
  14. HTMLguru2

    Automated FedEx Labels

    Has anybody had luck with using this contribution to get a shipping quote (before the customer signs up). Lets say from the shopping_cart.php screen. We get a number of potential customers frightened off by having to fill out all the info before a quote is generated. I thought if we could have them fill in their zip code / country and capture the weight of the items you should be able to get a quote from FedEx (or any shipper) before they "sign in". Any Ideas? we do have this FedEx contribution installed and working great as well as USPS for international order. Jeff
  15. HTMLguru2

    Automated FedEx Labels

    Michael, From My last post...thermal printer integration... I came to a better solution. I now print the label and invoice on the same sheet and configured it to properly layout on FedEx form # 146525 which they supply for free. This way the leabel peels off and can be stuck to the package. Works great. That not why I'm posting today. Have you had any issues with closing out your end of day reports (or manifest) to FedEx. I don't see in the contribution were a string is sent to FedEx when printing the manifest. Regards, Jeff
  16. HTMLguru2

    Automated FedEx Labels

    Michael, I saw the output string vaviables. Unfortunatly it's not that easy. When you select to receive the label data from FedEx for a thermal printer. The data you receive is raw data (not an image) that needs to be decoded by the thermal printer itself. The issue then is how to get the data string coming back from FedEx to go directly into the thermal printer. FedEx has a ActiveX controller that is prompt when you use the web service (fedex.com) to print thermal labels. I'm trying to use that controller with the admin' browsers interface of OSC. Jeff
  17. HTMLguru2

    Automated FedEx Labels

    Michael, Works great. Couple of questions though. We have a Zebra thermal printer (supplied by FedEx) that we want to use. I see how to change the paper/printer/size variables in the string but I haven't figured out how to take the raw printer data coming back from FedEx and push it to ,in our case, LPT1 on the client interface. If we try to save this "ZPL2" file format it strips out the special characters and is then unusable. Have you had any luck with thermal printer integration? Jeff
×