Jump to content

RAC

Members
  • Content count

    167
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Real Name
    Shaun
  • Location
    UK

Recent Profile Visitors

2,746 profile views
  1. @BrockleyJohn @JcMagpie Thank you both. I have sent yet another long message/complaint to my lack-luster host, WHUK, (fyi). I am now looking for a new host, any suggestions anyone? I will await their reply, however I will not hold my breath. I will let you know what happens. Shaun
  2. I have just checked my error_log and found some differences. [15-Jun-2019 07:20:00 UTC] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/opt/alt/php70/usr/lib64/php/modules/suhosin.so' - /opt/alt/php70/usr/lib64/php/modules/suhosin.so: cannot open shared object file: No such file or directory in Unknown on line 0 [15-Jun-2019 07:20:00 UTC] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/opt/alt/php70/usr/lib64/php/modules/sqlite.so' - /opt/alt/php70/usr/lib64/php/modules/sqlite.so: cannot open shared object file: No such file or directory in Unknown on line 0 [15-Jun-2019 07:20:00 UTC] PHP Warning: Module 'imagick' already loaded in Unknown on line 0 [15-Jun-2019 07:20:00 UTC] PHP Warning: Module 'timezonedb' already loaded in Unknown on line 0 [15-Jun-2019 07:20:00 UTC] PHP Warning: Module 'fileinfo' already loaded in Unknown on line 0 [15-Jun-2019 07:20:00 UTC] PHP Warning: Module 'PDO' already loaded in Unknown on line 0 [15-Jun-2019 07:20:00 UTC] PHP Warning: Module 'pdo_mysql' already loaded in Unknown on line 0 [15-Jun-2019 07:20:00 UTC] PHP Warning: Module 'pdo_sqlite' already loaded in Unknown on line 0
  3. Hello all @JcMagpie I am running php 7, I checked the red highlighted items and timezonedb was not ticked, so I have now changed this. I checked the php.ini file, and surprise surprise my old file had been replaced by a new file, on Sunday, when the error messages started. So I compared the two files and found one change : Current : #extension_dir = "/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20090626" Old : extension_dir = "/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20090626" When I changed the file back my website went off-line, hence the reason they changed the file. What update has my host done to cause this problem? So I can go back to them. Or is there another way?
  4. Hello Zahid @JcMagpie I have returned to my host yet again, they still insist no changes have been made. Hello Steve @241 I access cPanel through WHM. I have looked for /user/local/lib/extensions/no-debug-non-zts-20090626 and can find nothing. I am sorry I do not understand how to do a grep search, could you explain in simple terms please. How do I start this search? What text do I use? Where do I type this? Regards Shaun
  5. Hello all Running bs Edge early 2017, I have the following error in public_html/shop/error_log : [09-Jun-2019 08:30:10 UTC] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20090626/timezonedb.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20090626/timezonedb.so: cannot open shared object file: No such file or directory in Unknown on line 0 [09-Jun-2019 08:30:10 UTC] PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20090626/pdo.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20090626/pdo.so: undefined symbol: zval_property_ctor in Unknown on line 0 [09-Jun-2019 08:30:10 UTC] PHP Warning: PHP Startup: pdo_sqlite: Unable to initialize module Module compiled with module API=20090626 PHP compiled with module API=20151012 These options need to match in Unknown on line 0 This error started out-of-the-blue on Sunday morning, presently the error log stands at 51MB ! I have made no changes to my website for around a month and my host assures me that no updates or installations have been installed on my website. Any clues as to what the problem may be? Thanks Shaun
  6. RAC

    Unable to reinstall app

    Hello again Zahid We must stop meeting like this. Thanks for your suggestion, I restored my installation from backup now everything seems fine. It may have been due to the pwa install, but as the PayPal app has the Guest Checkout, I will stick with this for now. Thanks again Shaun💀
  7. RAC

    Unable to reinstall app

    Hello chaps BS Edge 2.3.4, mid 2017 I have just attempted to reinstall this PayPal app after uninstalling from admin/paypal/configure/uninstall. I reinstalled and replaced all the folders/files within the package. The 4 paypal apps are there, but when I go to admin/modules/payment/install module, I get a : This page isn’t working www.retro-antiques-curios.co.uk is currently unable to handle this request. HTTP ERROR 500 Presently I have no other payments app installed. Any idea what I have done wrong? Thanks in advance, Shaun
  8. Hi John Yes it could be old hardware/software. I have PayPal express installed so in future I will ask any customers having problems to use PayPal checkout . However will also install PWA.
  9. @BrockleyJohn This is a pre 2017 version of edge. Where do I find and change the field length?
  10. Hello Zahid, pm sent. Hi John I have seen PWA somewhere, is it part of edge or do I need to install? Regards Shaun
  11. Hello chaps. @JcMagpie, @BrockleyJohn, I am still having problems with some customers not being able to create accounts, these are three emails from the latest. 1 Hi The link to reset my password is not working i av registed on your site 2 times even though it says i am registered when i try to log in it wont let me ? Is there any other way i can putchase a item which is the wolf miners lamp advertized on your websitecan you helpthank youanthony 2 Hi Iam.having problems accessing my account i have tried countless times to log in but it keeps saying no imfo i reaquested to change my password but the link you sent me dosent work ? I am trying to buy a miners lamp on your site but even though i eventual registered with your site and tried to pay for the miners lamp it just wouldent let me is there any other way i can purchase the miners lamp ? Dispite numerouse attempts to log in your susteam wont let me thank you 3 Hi The problem i had was when i tried to log in on your site it kept saying incorrect password i even registered with another email address but again it said password was incorrect i tried to log in on my home pc and my mobile but it just wouldent let me log in to my account I have also had emails from PayPal it seems I am not able to receive HTML emails, when I receive these emails I am faced with php and ccs markup, with the message being imbedded within this text. 1 /* PP Sans Font Import */ @font-face { font-family: 'pp-sans-big-light'; font-weight: 100; font-style: normal; src: url("https://www.paypalobjects.com/webstatic/mktg/2014design/font/PP-Sans/PayPalSansBig-Light.woff") format("woff"), url("https://www.paypalobjects.com/webstatic/mktg/2014design/font/headlinedark/festivo1.ttf") format("truetype"), url("https://www.paypalobjects.com/webstatic/mktg/2014design/font/PP-Sans/PayPalSansBig-Light.svg") format("svg") } /* PP Sans Class */ .ppsans { font-family: 'pp-sans-big-light', 'Noto Sans', Calibri, Trebuchet, Arial, sans serif !important; } .ppsansbold { font-family: 'pp-sans-big-bold', 'Noto Sans', Calibri, Trebuchet, Arial, sans serif !important; } And 2 Hi Shaun We have tried to send you this email as HTML (pictures and words) but it wasn’t possible. In order for you to see what we had hoped to show you please click here to view online in your browser: Whilst checking through the Admin settings, in tools/security checks I found the following, how do I remove this, is it through .htaccess ? admin/backups/ Directory Listing admin_backup_directory_listing The /Shop/****/backups/ directory is publicly accessible and/or browsable - please disable directory listing for this directory in your web server configuration. Not sure if these problems are related. Regards Shaun
  12. Thank you Gary All changed and sorted 👍💀 On-On Shaun
  13. Hello all. I have a bs edge early 2017 version. I am sure that I have mentioned this subject before, however I could not find it in a search of the forum! And recently it has been brought to my attention again. I have just started to create a facebook page, (i have never used facebook before) and when I include a link to my site I get a generic image icon and the following statement. RETRO-ANTIQUES-CURIOS.CO.UK Index Page Title | Retro Antiques Curios This is the description of your site to be used in the META Description Element See link. https://www.facebook.com/pages/category/Antique-Store/Retro-Antiques-Curios-1877804425861282/ This is really annoying and also looks very unprofessional. Where can I find, and how can I edit this page to show my company logo, and the META description of my site? Thanks in advance, Shaun
  14. RAC

    KissIT Image Thumnailer

    Thank you for that Rainer. All sorted, back to the usual number of images👍 Regards Shaun
  15. RAC

    KissIT Image Thumnailer

    Hello Rainer I thought it would be something like that, I have searched through the admin side but can find no reference to gallery, only the Gallery Kissit, in admin/modules/content. would the original go under another name? Shaun
×