Jump to content

hungryfrank

Members
  • Content count

    427
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Posts posted by hungryfrank


  1. does it work the same way for live ebay?

    i don't know what the problem is. 

    when i just changed the country to US leaving the country code as 3 it seemed to work in the sandbox which is kind of strange. 

    i would like to know how it will react in production, but i don't have a non us account.

     


  2. there are two different issues

    as far as getting the correct code for uk just do a google search. it is easy to find.

    but i don't think it is relevant in the sandbox

    for shipping you have to go to ebay info and click on get shipper list to get the shippers to show


  3. the first image will not show no matter what.

    one you add a second image it will show. the size really doesn't matter to the addon. it will only send from the second image.

    but if your images are too small then it will not show much of detail in ebay, try it , you will see what i mean. add images with different sizes you can see how it will show in ebay.


  4.  i just did install it on a  gold  without any issues. my guess is your  bm_ebay.php is missing. it should be in includes/modules/boxes

    just upload the files again. if you have changed the name of your admin section do the same before you upload the files

     


  5. 17 hours ago, gragraphic said:

    Hi,

    I see that this addon uses SOAP, correct? But starting from december 2016 eBay uses new REST APIS. Is there a new version implementing this technology?

     

    Thank you

    it uses CURLand DOM packages.

    i think i have used SOAP only for notification, and have changed the files that were using it. Nevertheless i left it there because it might be used by something that i missed in  the notification process.

     i didn't dig in because i don't think it is used. 

     

    12 hours ago, milerwan said:

    Do you have tested it and does it work at this moment ?
    Thank you for your feedback. :smile:

    i think so, still testing. except the notification. at the moment i don't know if the sandbox is sending me the notification or not. as far as i can tell it is not. 


  6. <?php
      define('HTTP_SERVER', 'http://myoscapp.com');
      define('HTTPS_SERVER', 'https://www.myoscapp.com');
      define('ENABLE_SSL', true);
      define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', '');
      define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', '');
      define('HTTP_COOKIE_PATH', '/');
      define('HTTPS_COOKIE_PATH', '/');
      define('DIR_WS_HTTP_CATALOG', '/');
      define('DIR_WS_HTTPS_CATALOG', '/');
    
     //BOF Mobile
      define('HTTP_MOBILE_SERVER', HTTP_SERVER);
      define('HTTPS_MOBILE_SERVER', HTTPS_SERVER);
      define('DIR_WS_HTTP_MOBILE', DIR_WS_HTTP_CATALOG . 'mobile/');
      define('DIR_WS_HTTPS_MOBILE', DIR_WS_HTTPS_CATALOG . 'mobile/');
      (defined('MOBILE_SESSION') ? define('DIR_WS_IMAGES', ((getenv('HTTPS') == 'on')? HTTPS_SERVER . DIR_WS_HTTPS_CATALOG : HTTP_SERVER . DIR_WS_HTTP_CATALOG) . 'images/') : define('DIR_WS_IMAGES', 'images/'));
      define('DIR_WS_ICONS', DIR_WS_IMAGES . 'icons/');
      (defined('MOBILE_SESSION') ? define('DIR_WS_INCLUDES', HTTP_SERVER.'/includes/') : define('DIR_WS_INCLUDES', 'includes/'));
    //EOF Mobile
    
      define('DIR_WS_BOXES', DIR_WS_INCLUDES . 'boxes/');
     define('DIR_WS_FUNCTIONS', DIR_WS_INCLUDES . 'functions/');
      define('DIR_WS_CLASSES', DIR_WS_INCLUDES . 'classes/');
      define('DIR_WS_MODULES', DIR_WS_INCLUDES . 'modules/');
      define('DIR_WS_LANGUAGES', DIR_WS_INCLUDES . 'languages/');
     //BOF Mobile
      define('DIR_MOBILE_IMAGES', 'images/');
      define('DIR_MOBILE_INCLUDES','includes/');
      define('DIR_MOBILE_MODULES', DIR_MOBILE_INCLUDES . 'modules/');
      define('DIR_MOBILE_CLASSES', DIR_MOBILE_INCLUDES . 'classes/');
      define('DIR_MOBILE_HEADERS', DIR_MOBILE_INCLUDES . 'headers/');
      define('DIR_MOBILE_LANGUAGES', DIR_MOBILE_INCLUDES . 'languages/');
    //EOF Mobile
      define('DIR_WS_DOWNLOAD_PUBLIC', 'pub/');
      define('DIR_FS_CATALOG', '/home/myosjrjp/public_html/');
      //BOF Mobile
      define('DIR_FS_MOBILE', DIR_FS_CATALOG . 'mobile/');
    //EOF Mobile
    
      define('DIR_FS_DOWNLOAD', DIR_FS_CATALOG . 'download/');
     
      (defined('MOBILE_SESSION') ? define('DIR_WS_DOWNLOAD_PUBLIC', HTTP_SERVER . DIR_WS_HTTP_CATALOG . 'pub/') : define('DIR_WS_DOWNLOAD_PUBLIC', 'pub/'));	 
    //EOF Mobile
    
      define('DB_SERVER', 'localhost');
      define('DB_SERVER_USERNAME', 'myosjrjp_osco686');
      define('DB_SERVER_PASSWORD', '1A]s2Spp7.');
      define('DB_DATABASE', 'myosjrjp_osco686');
      define('USE_PCONNECT', 'false');
      define('STORE_SESSIONS', 'mysql');
      define('CFG_TIME_ZONE', 'America/New_York');
     
    
    ?>
    

    i get these errors. i have a clean install by from my cpanel

     
    Warning: include(includes/configure.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/myosjrjp/public_html/includes/application_top.php on line 28
    
    Warning: include(includes/configure.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/myosjrjp/public_html/includes/application_top.php on line 28
    
    Warning: include(): Failed opening 'includes/configure.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php56/usr/share/pear:/opt/alt/php56/usr/share/php') in /home/myosjrjp/public_html/includes/application_top.php on line 28
    
    Warning: require(DIR_WS_FUNCTIONScompatibility.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/myosjrjp/public_html/includes/application_top.php on line 41
    
    Warning: require(DIR_WS_FUNCTIONScompatibility.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/myosjrjp/public_html/includes/application_top.php on line 41
    
    Fatal error: require(): Failed opening required 'DIR_WS_FUNCTIONScompatibility.php' (include_path='.:/opt/alt/php56/usr/share/pear:/opt/alt/php56/usr/share/php') in /home/myosjrjp/public_html/includes/application_top.php on line 41
    
×