Jump to content

FlagShipper

Members
  • Content count

    20
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Real Name
    Robert

Recent Profile Visitors

1,346 profile views
  1. FlagShipper

    Next osCommerce v4 demo

    Also interested in any dates. Will be switching my hosting and payment processing over when v4 comes out so don't want to mess with what I have too much now. A recording of a demo if an actual demo isn't available would be next best thing, there's a 99.9% chance i'd never be able to connect to a zoom type thing to see it.
  2. FlagShipper

    Payment methods

    Currently looking for SquarePay and wishlist secondamendmentprocessing.com.
  3. FlagShipper

    Square Payments Plugin for osCommerce

    Trying to get this to work on 2.3.4BS. The weird thing is I was getting a blank screen from the tep_mail error however a customer managed to make a payment somehow. Try as I might all I got was a blank screen when I clicked confirm. Now that the tep_mail is cleared up I can see the error I'm getting is "Error: Your request was invalid and cannot be processed right now. Please try again later." I copied the IDs off the square page, entered valid cc info but can't get it to work ... any suggestions would be much appreciated
  4. FlagShipper

    Integration code project

    I have osc2.3.4 at the moment, but would probably be better off upgrading to phoenix. Thanks ecartz
  5. FlagShipper

    Integration code project

    I'll be working with a new payment processor this week that doesn't have an addon for osc yet. Anyone up for integrating it and what would it cost? If there's a better place to ask please let me know.
  6. FlagShipper

    FAQ's BS

    Thanks. Somehow I mixed up uploading one of the faq.php files as the main one! Reuploaded the files and its working flawlessly
  7. FlagShipper

    FAQ's BS

    Running 2.3.4 and installed, the only hiccup being my includes/modules/content/footer/templates/tpl_cm_footer_information_links.php is just includes/modules/content/footer/templates/links.php I have a FAQs link on the footer and a FAQs option in Admin and can add/delete questions without an issue, but the faq.php itself just shows up blank. I didn't get any errors, do I need to change any other files due to the links.php being named differently?
  8. FlagShipper

    SSL too many redirects

    You have my undying gratitude sir I don't know what changed but your suggestion fixed it
  9. FlagShipper

    SSL too many redirects

    Also found a suggestion to delete .htaccess_oscommerce which I didn't see previously and was an empty file, but the issue remains.
  10. FlagShipper

    SSL too many redirects

    I got SSL hooked up on my site, mostly, but have a few hiccups. The main one being I can no longer log into my admin page! My phone has been saying ERR_TOO_MANY_REDIRECTS since I started with SSL but it would load fine on my laptop but just now I'm getting the same error on my laptop as well and haven't changed anything since it was working fine 10 minutes ago. I tried with firefox and chrome, cleared cookies and still nothing. I'd love for it to work on my phone but not sure what settings I need to change, as I had scoured around the forum to change the config until I found one that would load it without everything being broken. I'm using 2.3.4BS Nothing is showing up in the error_log, this is the /admin/includes/config <?php define('HTTP_SERVER', 'https://website.com'); define('HTTPS_SERVER', 'https://website.com'); define('ENABLE_SSL', true); define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', 'https://website.com'); define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', 'https://website.com'); define('HTTP_COOKIE_PATH', '/admin'); define('HTTPS_COOKIE_PATH', '/admin'); define('HTTP_CATALOG_SERVER', 'https://website.com'); define('HTTPS_CATALOG_SERVER', 'https://website.com'); define('ENABLE_SSL_CATALOG', 'true'); define('DIR_FS_DOCUMENT_ROOT', '/home/username/domains/website.com/public_htm/'); define('DIR_WS_ADMIN', '/admin/'); define('DIR_WS_HTTPS_ADMIN', '/admin/'); define('DIR_FS_ADMIN', '/home/username/domains/website.com/public_html/admin/'); define('DIR_WS_CATALOG', '/'); define('DIR_WS_HTTPS_CATALOG', '/'); define('DIR_FS_CATALOG', '/home/username/domains/website.com/public_html/'); define('DIR_WS_IMAGES', 'images/'); define('DIR_WS_ICONS', DIR_WS_IMAGES . 'icons/'); define('DIR_WS_CATALOG_IMAGES', DIR_WS_CATALOG . 'images/'); define('DIR_WS_INCLUDES', 'includes/'); define('DIR_WS_BOXES', DIR_WS_INCLUDES . 'boxes/'); define('DIR_WS_FUNCTIONS', DIR_WS_INCLUDES . 'functions/'); define('DIR_WS_CLASSES', DIR_WS_INCLUDES . 'classes/'); define('DIR_WS_MODULES', DIR_WS_INCLUDES . 'modules/'); define('DIR_WS_LANGUAGES', DIR_WS_INCLUDES . 'languages/'); define('DIR_WS_CATALOG_LANGUAGES', DIR_WS_CATALOG . 'includes/languages/'); define('DIR_FS_CATALOG_LANGUAGES', DIR_FS_CATALOG . 'includes/languages/'); define('DIR_FS_CATALOG_IMAGES', DIR_FS_CATALOG . 'images/'); define('DIR_FS_CATALOG_MODULES', DIR_FS_CATALOG . 'includes/modules/'); define('DIR_FS_BACKUP', DIR_FS_ADMIN . 'backups/'); define('DIR_FS_DOWNLOAD', DIR_FS_CATALOG . 'download/'); define('DIR_FS_DOWNLOAD_PUBLIC', DIR_FS_CATALOG . 'pub/'); define('DB_SERVER', 'localhost'); define('DB_SERVER_USERNAME', 'username'); define('DB_SERVER_PASSWORD', 'password'); define('DB_DATABASE', 'database'); define('USE_PCONNECT', 'false'); define('STORE_SESSIONS', 'mysql'); define('CFG_TIME_ZONE', 'America/Chicago'); ?> I wasn't sure if it was an .htaccess issue so turned it off but no change
  11. FlagShipper

    Hook System

    Tried to install this on 2.3.4 but application_top.php doesn't have a ?> at the end of the file and just pasting the code at the end of the file gave my page white screen syndrome. Trying to get reCAPTCHA to stop spam accounts and the addon says it needs this.
×