Latest News: (loading..)

Raj Bhardwaj

Members
  • Content count

    7
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About Raj Bhardwaj

  • Rank
    PHP holder
  • Birthday 11/30/1990

Profile Information

  • Real Name
    Raj Kumar Bhardwaj
  • Gender
    Male
  • Location
    Chamba Himachal Pradesh India
  • Interests
    Programming
  • Skype
    r.k.bhardwaj39

Recent Profile Visitors

835 profile views
  1. Thanks, frankl the problem is solved. In future, if anyone faces these kinds of the problem first of all check that your database tables imported correctly or not? The two tables combinations going to wrong that's why code going to occur problem the two tables are customers and address_book I have to reimport it and the issue going to solve. You should try first check database tables correctly and then try this code $customer_info = array_merge((array)$country, (array)$info, (array)$reviews); $cInfo_array = array_merge((array)$customers, (array)$customer_info); for customers.php coding files Thanks
  2. after change below changes into customers.PHP $customer_info = array_merge((array)$country, (array)$info, (array)$reviews); $cInfo_array = array_merge((array)$customers, (array)$customer_info); The next two error coming when I click on edit customers in object_info.php Warning: reset() expects parameter 1 to be array, null given in C:\Program Files (x86)\Ampps\www\oscom3\admin\includes\classes\object_info.php on line 17Warning: Variable passed to each() is not an array or object in C:\Program Files (x86)\Ampps\www\oscom3\admin\includes\classes\object_info.php on line 18 please help
  3. Hi all I am new with oscommerce and using oscommerce 2.3.4 the everthing is fixed now . Just two little problem occuring 1. please check screenshot https://prnt.sc/h76myo when i am trying to edit customers information from admin end its showing this error. 2. https://prnt.sc/h76n9q I have installed klarna payment module its showing into back end but into payment options front end its not showing please help!
  4. Do Your Best God will do rest!:rolleyes:

  5. i have same problem got to admin>SEO URLs>Add category parent to begining of URLs? And set to false but its still showing , and when i am going to enable seo url the category going to stop working. please help
  6. Hi Jack_mcsThanks for reply , have you any idea how i can remove the virus , and suggestion please .? if i am going to enable SEO url only that case category not working otherwise site working fine . if you have please send me links to solve this issue . Also i am confused about httacess file code which is provide by the Ultimate_SEO_URL in to last step how i can make it work with my website .? Thanks
  7. i have using the module for Ultimate_SEO_URL its working it all part just when i am going to click category its showing 404 error please help here is my website http://b-kraft.com/ website is online so i have currently disable it when i am going to enable seo url the category going to stop working but url showing correct please check screenshot . Thanks