Jump to content

akmac

♥Ambassador
  • Content count

    447
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  • Real Name
    Cleve
  • Location
    Southeast Alaska
  • Website
  1. akmac

    Google XML Sitemap SEO

    Bingo. Jack, you are the man. Changing define('DIR_FS_CATALOG' in mysite.com/includes/configure.php to the actual path worked. Thank you!
  2. akmac

    Google XML Sitemap SEO

    Hmmm read that whole thread and the answer is not obvious, as I don't have any of the errors mentioned in the thread... Is this the line in mysite.com/includes/configure.php that may be containing an error? define('DIR_FS_CATALOG', dirname($HTTP_SERVER_VARS['SCRIPT_FILENAME'])); And, if I change this line, I wonder what else in my site I might be breaking... If you can't tell, changing values in my config files makes me uneasy. ;-)
  3. akmac

    Google XML Sitemap SEO

    I have confirmed that the files are in the proper directory and are all 777 permissions.
  4. akmac

    Google XML Sitemap SEO

    Ok, I heard from my host and I have a rewrite rule that causes any directory with index.php to hide it from the display url. The effect of this is that it cause the script to not execute. I originally renamed the file map-index.php, but the rewrite rule then rewrote the url to /map- (removed index.php) and returned a 404. So, I renamed the file again to index-map.php and NOW it is executing, and finally showing errors. That's right, I'm happy to finally see errors! Here they are: Opening /sitemapproducts.xmlFS_CAT Server http://www.mysite.comSave Path /WS_CAT /ERROR: Google Product Sitemap Generation FAILED!Opening /sitemapcategories.xmlFS_CAT Server http://www.mysite.comSave Path /WS_CAT /ERROR: Google Category Sitemap Generation FAILED!Opening /sitemapimages.xmlFS_CAT Server http://www.mysite.comSave Path /WS_CAT /ERROR: Google Images Sitemap Generation FAILED!Opening /sitemapindex.xmlFS_CAT Server http://www.mysite.comSave Path /WS_CAT /ERROR: Google Sitemap Index Generation FAILED!Array( [QUERY] => Array ( [PRODUCTS] => Array ( [STATUS] => success [NUM_ROWS] => 2343 ) [CATEOGRY] => Array ( [STATUS] => success [NUM_ROWS] => 280 ) [IMAGES] => Array ( [STATUS] => success [NUM_ROWS] => 2343 ) ) [SAVE_FILE_XML] => Array ( [0] => Array ( [file] => /sitemapproducts.xml [status] => failure [file_exists] => false ) [1] => Array ( [file] => /sitemapcategories.xml [status] => failure [file_exists] => false ) [2] => Array ( [file] => /sitemapimages.xml [status] => failure [file_exists] => false ) [3] => Array ( [file] => /sitemapindex.xml [status] => failure [file_exists] => false ) )) Opening /sitemap_mobileproducts.xmlFS_CAT Server http://www.www.mysite.comSave Path /WS_CAT /ERROR: Google Product Sitemap Generation FAILED!Opening /sitemap_mobilecategories.xmlFS_CAT Server http://www.mysite.comSave Path /WS_CAT /ERROR: Google Category Sitemap Generation FAILED!Opening /sitemap_mobileimages.xmlFS_CAT Server http://www.mysite.comSave Path /WS_CAT /ERROR: Google Images Sitemap Generation FAILED!Opening /sitemap_mobileindex.xmlFS_CAT Server http://www.mysite.comSave Path /WS_CAT /ERROR: Google Sitemap Index Generation FAILED!Array( [QUERY] => Array ( [PRODUCTS] => Array ( [STATUS] => success [NUM_ROWS] => 2343 ) [CATEOGRY] => Array ( [STATUS] => success [NUM_ROWS] => 280 ) [IMAGES] => Array ( [STATUS] => success [NUM_ROWS] => 2343 ) ) [SAVE_FILE_XML] => Array ( [0] => Array ( [file] => /sitemap_mobileproducts.xml [status] => failure [file_exists] => false ) [1] => Array ( [file] => /sitemap_mobilecategories.xml [status] => failure [file_exists] => false ) [2] => Array ( [file] => /sitemap_mobileimages.xml [status] => failure [file_exists] => false ) [3] => Array ( [file] => /sitemap_mobileindex.xml [status] => failure [file_exists] => false ) )) Completed!
  5. akmac

    Google XML Sitemap SEO

    Just sent you the links. I'm sure I'm missing something simple, but darned if I can find it...
  6. akmac

    Google XML Sitemap SEO

    Found the display error code and changed it manually, still nothing written to the xml files, and no errors showing. Somewhere along the line I doubled up on the mysql insert though, because I have some entries repeated on my Google XML SEO configuration page: Enable Images Map true Enable Images Map false Enable Manufacturers Map false Enable Mobile Map false Enable Mobile Map false Enable Specials Map false Enable Standard Pages Map false Enable Article Manager Topics Map false Enable Article Manager Topics Map false Enable Diagnostic Output true Exclude these pages Mobile URL http://mobile_domain.com/ Mobile URL http://mobile_domain.com/ It's a head scratcher! (for me)
  7. akmac

    Google XML Sitemap SEO

    Hi Jack, Ok, I was previously running version 1.2, but it doesn't appear to have been working for quite a while. I implemented the changes in the update docs (ran the sql and added the code block to admin/includes/functions/general.php). I deleted the old googlesitemap directory and all its contents and replaced it with the 1.9 version. Navigated to the googlesitemap/index.php on my site and am still getting blank xml files and no diagnostic output. I do have a heavily modified osc install, so maybe it's conflicting with something else...
  8. akmac

    Google XML Sitemap SEO

    Hi Jack, I uploaded the new files (was running one from 2006) to my server, ran the sql, and changed permissions to 777 on the ones I want to use, but the xml files are empty. I Enabled diagnostic Output, but where is it generated? I assumed it would be on mysite.com/googlesitemap/index.php, but I don't see any errors. When I navigate to the xml files I get: XML Parsing Error: no element found Location: http://www.mysite.com/sitemapcategories.xml Line Number 1, Column 1: Does this contrib work on older 2.2MS2 sites? Thanks for your time!
  9. akmac

    Google Tag Manager

    Where should the code be pasted on a 2.2 ms2 install? Header or footer maybe?
  10. Jim, Thanks very much for the rapid response! That's a bummer. I have a number of mods on that page... FEC and CCGV. I'm no coder, but can copy/paste bits if the instructions are written for a 9 year old. Are you aware of a mod anywhere that I might be able to use to combine the pages?
  11. Hello all, I'm attempting to switch to authorize.net and have installed Harald's AIM module. Before I can go about fiddling with further configuration, I've noticed that this module moves the payment form from the payments page to the confirmation page-which is not user-friendly. Does anyone have an idea on how to move it back to the payments page? Should I be using a different module? Any help appreciated!
  12. akmac

    [Support] TrustCommerce payment module

    I just updated to the most recent version and am getting this error when I click "Install" in admin/modules/payment/trustcommerce 1062 - Duplicate entry '0' for key 1 INSERT INTO trustcommerce_avs (avs, avs_description) VALUES ('0', 'General decline or other error.'), ('X', 'Exact match, 9 digit zipcode.'), ('Y', 'Exact match, 5 digit zipcode.'), ('A', 'Street address match only.'), ('W', '9 digit zipcode match only.'), ('Z', '5 digit zipcode match only.'), ('N', 'No match on street address or zipcode.'), ('U', 'AVS unavailable on this card.'), ('G', 'Non-US card issuer, AVS unavailable.'), ('R', 'Card issuer system currently down, try again later.'), ('E', 'Error, ineligible - not a mail/phone order.'), ('S', 'Service not supported.'), ('O', 'Not applicable.'); [TEP STOP] Any help?
  13. akmac

    Header Tags SEO

    Installed and running great for a few months now-BUT I noticed that the breadcrumb trail is now "mirroring" itself. Instead of reading: home > Parent category > subcategory > product name > Meta information It's reading (in a category): Meta information > sub category > home > parent category > Sub category And for a product: Meta Information > Sub category > Item Name > Home > Parent Category > Sub Category > Item style # Any idea why it's listing some information twice now?
  14. Hello Simon,

    Do you have a support thread for this contribution? I noticed that if a product has an apostrophe in the title, the image won't show at all.

  15. akmac

    Header Tags SEO

    Have you run fill tags yet?
×