Jump to content

Pascal D

Members
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Real Name
    Pascal Dudouze
  • Gender
    Male
  1. Pascal D

    Header Tags SEO

    I know the meaning of the period, to add with previous content. But i've checked in "HeaderTags_SEO_V_3.3.2_1" (February 2 2014). This version does not have the dot. And, for me, the product_listing is ok. The dot appears only with version 3.3.3, not in previous versions. The problem can only be seen when displaying a category that contains items with a defined "Product Listing Text". This text is misplaced.
  2. Pascal D

    Header Tags SEO

    After some time search, most problems are solved. - problem with product listing. In "includes\modules\product_listing.php" $hts_listing = tep_db_fetch_array($hts_listing_query); if (tep_not_null($hts_listing['products_head_listing_text'])) { $lc_add .= '<div class="hts_listing_text">' . $hts_listing['products_head_listing_text'] . '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_PRODUCT_INFO, ($cPath ? 'cPath=' . $cPath . '&' : '') . 'products_id=' . (int)$listing['products_id']) . '">' . $seeMore . '</a></div></td>'; Removing a dot and all is ok : $lc_add = '<div class="hts_listing_text">' . - problem when opening a picture in large size on product page. This problem appears only when replacing product_info.php file with the one included in the contribution directory. When the mods are done on the 2.3.4 file, big picture is opened ok. - problem with header-tags social box : not solved Social links on pages, as created by "include/module/header_tags_social_bookmarks.php" are strange. In admin configuration, facebook is set to http://www.facebook.com/share.php?u=URL&TITLE I was expecting this link : www.facebook.com/share.php?u=http%3A%2F%2Flocalhost%2Fosc%2Fproduct_info.php%3Fproducts_id%3D28&amptitle=Samsung+Galaxy+Tab What i get : www.facebook.com/share.php?u=http%3A%2F%2Flocalhost%2Fosc%2Fproduct_info.php%3Fproducts_id%3D28&ampSamsung+Galaxy+Tab&media=http://localhost/osc/images/samsung/galaxy_tab.gif&title=Samsung+Galaxy+Tab
  3. Pascal D

    Header Tags SEO

    Hello I need some help with Header Tags Seo in order to get it fully working. Here is what i've done : - I've installed a brand new Oscommerce 2.3.4 for test. No add-ons. - I've also installed the last version of Header Tags Seo (HeaderTags_SEO_V_3.3.3_1) using the instructions in "Use_if_version_greaterthan_2.3" folder. The install process was ok. The admin side is ok. The tags for products, categories, manufacturers and pages are all ok. But i have problems with the front side of the shop. Here are the main ones. 1) The header-tags social box does not display correctly. No border, no box, only some social icons on white background. When the product page is displayed in internet explorer, the right column of the oscommerce interface is gone. Probably a html tag problem in this box. When the header-tags social box is not displayed, there is no problem. The 2 other boxes works ok. 2) There is a problem with product listing. When "Enable AutoFill - Listing Text" is true, the text is ok. When i add a personnalised product listing text, it is displayed on top of the product listing, not with the product. 3) Problem on the product page (product_info.php). The product image reverts to old style (open a classic window when clicked to zoom). Has someone already had these problems and found solutions ? Or is there a bug in my test installation ? Thanks for upcoming replies.
×