Jump to content

Spiceupyour

Members
  • Content count

    33
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Spiceupyour

  1. Spiceupyour

    Credit Class & Gift Vouchers for 2.3.4

    I am so sorry, Just changed from 740 to 9 and thinks started to show up, but now i am have a different problem. when I try to check out everything looks good with the order total gift voucher is subtracted from the total and the total was is 0.00 on checkout_confirmation.php when i try to confirm order it send me back to the checkout_payment.php with the error message below checkout_payment.php?error_message=Please+select+a+payment+method+for+your+order. you can try if you like Thanks I really appreciate your help :)
  2. Spiceupyour

    Credit Class & Gift Vouchers for 2.3.4

    Thanks Melanie, for your quick response but it did not work still get the error Invalid Coupon Code I will pm you. Thanks Sam
  3. Spiceupyour

    Credit Class & Gift Vouchers for 2.3.4

    hi Melani, I am sorry for the late reply, I have been working 16 hours days and was away need a break Disregard my last few post, I messed up, by mixing files, everything works great with the coupons part. The problem is with gift voucher, you can sell and buy it no problem, you can realize it from admin no problem, You can send to anyone no problem, the problem begins after anyone that has received the gift voucher wants to cash it 1)The GV number do not display any were for the customer to see [average user is not smart enough to take it from the redemption email link] 2)When the GV number taken from the email address is used an error message show up saying invalid code. 3)The credits can been seen in the shopping cart, you just cannot redeem.
  4. Spiceupyour

    Credit Class & Gift Vouchers for 2.3.4

    update I think you added some new fuctions to old class files but did not replace the old files. for now i have fixed the problem by replacing the new admin/includes/boxes/ot_coupon_admin.php with the one from the old package. This has solved the problem for now.
  5. Spiceupyour

    Credit Class & Gift Vouchers for 2.3.4

    Found my first error [ I am upgrading from the last version] h**p://www.mysite.com/catalog/admin/coupon_admin.php?page=&cID=1&action=new Fatal error: Call to undefined function tep_draw_date_selector() in /home4/lingerie/public_html/work/catalog/admin/coupon_admin.php on line 667
  6. Spiceupyour

    Credit Class & Gift Vouchers for 2.3.4

    I will be testing this weekend, will keep you posted
  7. Spiceupyour

    Credit Class & Gift Vouchers for 2.3.4

    thank you, have been waiting for this :)
  8. Spiceupyour

    Who's Online Enhancement 1.4

    Hello All, This contribution will it work with Oscommerce 2.3.4 Thanks
  9. Solved !! Dear Rainer, I had to do what you suggested just change: DIR_WS_IMAGES to: 'images/' Plus had to make changes to the config file replace: //defined('MOBILE_SESSION') ? define('DIR_WS_IMAGES', HTTP_SERVER . DIR_WS_HTTP_CATALOG . 'images/') : define('DIR_WS_IMAGES', 'images/')); with: defined('MOBILE_SESSION') ? define('DIR_WS_IMAGES', '../images/') : define('DIR_WS_IMAGES', 'images/'); works like a charm Thanks Sam
  10. Dear rainer, Thanks solved a part of my problem, now the store logo shows up but the item purchased picture and background still does the same thing I have tried to replace the image directory in 3 places, did not work so with only one change in the second line [ define('VARLOGO',] i got the logo working I think I have to move a copy stylesheetmail.css to the mobile directory ? this is the error for the product purchased image h**P://www.mysite.com/test/catalog/mobile/h**P://www.mysite.com/test/catalog/images/4105_wt.jpg original code // Prepare Variables define('VARSTYLE', '<link rel="stylesheet" type="text/css" href="'. HTTP_SERVER . DIR_WS_CATALOG . ' stylesheetmail.css">'); //Define CSS Stylesheet to use define('VARLOGO', ' <a href="' . HTTP_SERVER . DIR_WS_CATALOG . '"><IMG src="'. HTTP_SERVER . DIR_WS_CATALOG . 'images/' . STORE_LOGO .'" border=0></a> '); //Define Logo location. DO NOT CHANGE define('VARTABLE1', '<table width="100%" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" bgcolor="' . COLOR_TOP_EMAIL . '" background="'. HTTP_SERVER . DIR_WS_CATALOG . DIR_WS_IMAGES . BG_TOP_EMAIL . '" > ' ) ; //Header Table define('VARTABLE2', '<table width="100%" border="0" cellpadding="3" cellspacing="3" bgcolor="' . COLOR_TABLE . '" background="'. HTTP_SERVER . DIR_WS_CATALOG . DIR_WS_IMAGES . BG_TABLE . '">'); //Body table formatting any advice will be appreciated Thanks Sam
  11. Hello rainer, It me again with a small problem, I have added all the add-ons successfully to my mobile site and everything work OK, I am having a little trouble with the add-on for send Html Welcome Email and invoice The email invoice and welcome are both perfect when account is created and order made from mobile site just that the pictures /background do not show due to wrong link address It should look like mysite.com/test/catalog/images/4105_wt.jpg but is like below mysite.com/test/catalog/mobile/www.mysite.com/test/catalog/images/4105_wt.jpg I just can not figure out were to edit this duplicate info, I want to either take picture from mobile directory or store directory, why is it taken from both? I am not sure if you can help me with this but I thought before I rip everything out I should ask you :) you can look at the screen shot below http://www.spiceupyourlifenow.com/kumar/html_email_error.jpg Thanks Sam
  12. Hi Rainer, Works like a charm!!!, thanks again :)
  13. Dear Rainer, Thank you so much, I owe you one, may be one day I can return the favor :)
  14. hello rainer, Can I get the new file you have already prepared for the next update.? I have a copy of my data base backed up before i ran "mobile_db_setup.sql" This will make it very easy for me Thanks Sam
  15. Thanks Rainer, for making this clear, your are so kind and helping, after I fix this problem, i might bother you with one more bug i found [i am still not sure] want to test a few times before I come to you, Thanks my man!!!
  16. Dear rainer, I may be need some advice after all, I had turned off the option of theme’s from Configuration>admin>mobile site, later when I was trying to turn this on it would not work so I tried to switch “off” and then “on” enable mobile site, now I have lost Both the links to my mobile site from my main store [catalog side] , I had a mobile icon in the left Column and CLASSIC - MOBILE View link in the footer no matter what I try I can get this two links to show Any advice
  17. Hi rainer, Solved!! Look at the whole thing with again with a fresh and rested mind The problem was not with your contribution, I had to change setting on my phone, I had to disable cookies in my mobile browser, now everything, works like a charm, Once again thanks for such great work!!! Sam
  18. hello rainer, I am using your last uploaded version Mobile_OsC_7.5.2 for oscommerce 2.3.4, I have a few addons but i got that part working, only issue is can not login with windows mobile, everything works with Android phone, i have not tried other devices yet? I need some break, will update you in 48 hours, together we will fix this :) BTW: I tried to turn off ajax page load, that did not help there is no error message, I am just back to login page thanks for your time
  19. hello raiwa, Do you know of any problems using windows 7 or windows 8 phones? I have everything tested working with Android phone but can not Create Account / login with Nokia Lumia 900 a Windows Phone, any advice?
  20. Spiceupyour

    Credit Class & Gift Vouchers for 2.3.4

    dear L Haase, did you get the new version, around 16 may 2014? looks like madam Melanie is very busy and not been around for a few weeks, I will love to get my hands on the new version she was working on with html emails + more, are you in touch with her?
  21. Spiceupyour

    Credit Class & Gift Vouchers for 2.3.4

    thanks for your contribution, did you upload the one you were talking but on the 16 may 2014? because the last uploaded package was uploaded on 10 may 2014 can you clear up my confusion please Thanks
  22. Hello Rainer, First let me thank you for your great contribution. I want to install your Mobile OsC 7.5.1 on my heavily modified 2.3.4 shop, can you confirm that your last version works with 2.3.4, if not are you going to realize a updated version for 2.3.4. Thanks in advance
  23. Spiceupyour

    Header Tags SEO

    You are right again, my mistake that I uploaded the pics to the existing folder, i should have just uploaded the whole folder included in your package to images directory, I told you I am new at this but learning something new everyday :)
  24. Spiceupyour

    Header Tags SEO

    I am sorry I did not mean to offend you in any way, I had to change the directory name socialbookmarks to directory name social_bookmarks, because this was the default name in my new Fresh install of oscommerce V 2.3.4. I was just trying to help the next guy that add your contribution to V2.3.4, once again I am sorry if you took offence
×