Jump to content

current

Members
  • Content count

    12
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  • Real Name
    Kevin McDonald

Recent Profile Visitors

3,299 profile views
  1. current

    Newsletter products, HTML email

    Hi There all, I have installed the module, and I am able to send a newletter and preview it in my admin. The emails arrive well. However newsletter that are viewed online through "view_newsletter.php" show up empty and no information is showed, just the heading "View Newsletter". It does provide the correct newsletter number. It looks like the page is abruptly broken off because the other columns are not displayed either. My gues is that it has something to do with the:echo $module->html_content(); but I am not sure. --------- <?php $Id$ osCommerce, Open Source E-Commerce Solutions http://www.oscommerce.com Copyright (c) 2010 osCommerce Released under the GNU General Public License require('includes/application_top.php'); require(DIR_WS_LANGUAGES . $language . '/' . FILENAME_VIEWNEWS); $breadcrumb->add(NAVBAR_TITLE, tep_href_link(FILENAME_VIEWNEWS)); require(DIR_WS_INCLUDES . 'template_top.php'); require('includes/application_top.php'); ?> <h1><?php echo HEADING_TITLE; ?></h1> <div class="contentContainer"> <div class="contentText"> <? $nID = (isset($HTTP_GET_VARS['nID']) ? tep_db_prepare_input($HTTP_GET_VARS['nID']) : 0); //newsletter products $newsletter_query = tep_db_query("select title, content, module, template from " . TABLE_NEWSLETTERS . " where newsletters_id = '" . (int)$nID . "'"); if (tep_db_num_rows($newsletter_query) == 1) { $newsletter = tep_db_fetch_array($newsletter_query); $newsletter_products_query = tep_db_query("select products_id from " . TABLE_NEWSLETTERS_TO_PRODUCTS . " where newsletters_id = '" . (int)$nID . "'"); while ($newsletter_products = tep_db_fetch_array($newsletter_products_query)) { $news_products[] = $newsletter_products['products_id']; } $newsletter['products'] = $news_products; if ($newsletter['module'] == 'newsletter_products') { include('catalog/admin/includes/modules/newsletters/newsletter_products.php'); include('catalog/admin/includes/languages/english/modules/newsletters/newsletter_products.php'); $module = new newsletter_products($newsletter['title'], $newsletter['content'], $newsletter['products'], $newsletter['template']); }}*/ echo $module->html_content(); } else { echo nl2br($newsletter['content']); } //end newsletter products } else { echo TEXT_NOT_FOUND; } echo "\n"; ?> </div> <div class="buttonSet"> <span class="buttonAction"><?php echo tep_draw_button(IMAGE_BUTTON_CONTINUE, 'triangle-1-e', tep_href_link(FILENAME_DEFAULT)); ?></span> </div> </div> <?php require(DIR_WS_INCLUDES . 'template_bottom.php'); require(DIR_WS_INCLUDES . 'application_bottom.php'); ?>
  2. @@auzStar Thank you for your response. However I do not have this option as there is not link that says "content". It almost looks like I have to upgrade the admin panel first before I can see that actual "content" link you are referring to. Is this correct. Thank so much.
  3. Hi, am I missing something here... I have to keep the folder structure intact, but how can I install modules if I do not see the content link in Modules (admin panel)? Should I install something else first? I normally install modules under header tags.Thanks everyone. Go to "admin->modules->content" then: -> "Install Module" -> "Category Name" -> "Install Module" -> "Category Messages" -> "Install Module" -> "Category Description" -> "Install Module" -> "Category Sub-categories Listing" -> "Install Module" -> "Category New Products" -> "Install Module" -> "Category Upcoming Products"
  4. current

    Testing New PayPal Express Checkout Module

    Thanks Harald, that works as well indeed. :)
  5. current

    Paypal Express not taking payments

    After putting backups back and spending hours on this issue, we finally figured it out. Problem description: V2.3.4 Oscommerce with PayPal Express Modules. When an item is in the cart and send to paypal Express the site correctly went to the PayPal site with the item, but as soon as you hit the button "Pay Now" the Paypal site is authorizing the payment and then after a few seconds goes back to the store without processing the order. No error mails where provided, so we had no clue except that the transaction was cancelled in some strange way. The solution is in the the catalog/includes/configure.php file and two lines we changed were from: define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', 'http://www.yourdomain.com'); define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', 'https://www.yourdomain.com'); to: define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', ''); define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', ''); I hope this helps with anyone having a similar problem.
  6. current

    Testing New PayPal Express Checkout Module

    After putting backups back and spending hours on this issue, we finally figured it out. Problem description: V2.3.4 Oscommerce with PayPal Express Modules. When an item is in the cart and send to paypal Express the site correctly went to the PayPal site with the item, but as soon as you hit the button "Pay Now" the Paypal site is authorizing the payment and then after a few seconds goes back to the store without processing the order. No error mails where provided, so we had no clue except that the transaction was cancelled in some strange way. The solution is in the the catalog/includes/configure.php file and two lines we changed were from: define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', 'http://www.yourdomain.com'); define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', 'https://www.yourdomain.com'); to: define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', ''); define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', ''); I hope this helps with anyone having a similar problem.
  7. current

    Testing New PayPal Express Checkout Module

    Is the issue on Paypal Express V3.1 resolved with chrome when the client in paypal presses "Pay Now", It brings it back to the store and empty the cart without the payment actually processed?
  8. current

    Paypal Express not taking payments

    Try in Internet explorer and it works, but Chrome will not process it correctly.... I do not know why yet.
  9. We had a similar problem with Paypal Express 3.1. Without SSL, paypal includes Shipping and Taxes worked fine fo than a year. We installed SSL and with SSL Enabled and tested o.k. now Paypal completely ignores shipping and taxes. Luckily we found out sone enough without losing money. We tried and disabled Paypal Instand Update by setting it in the payment module of OSCommerce V2.3.4 to False and now everythings seems to work fine. Try and check please. Thanks Kevin.
×