Jump to content

GTHawk

Members
  • Content count

    15
  • Joined

  • Last visited

  1. logged into my cpanal and aparneltay i could just switch to v5. v4 is just the default, go figure. did the change and now i am on 5.2.16 and not crashing. Not seeing the module pop up but betting that's more config I have to much with..
  2. 4.4.9. its a hosted site. Ok guess I need to g et that upgraded gerrr. May solve more then one issue I have run into.
  3. Thought I had all issues figured out. I just installed the product filter module and as soon as I do this the page now isntead of losing fine gives me the below error. I have done some searching and nothing. Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting T_OLD_FUNCTION or T_FUNCTION or T_VAR or '}' in /home/gthawk/public_html/luxeoutdoor.ca/includes/classes/specifications.php on line 17 Line 17 is this private $specs = array (); Specifically this is in the class specification listed below. so any help would be great. class Specifications { private $specs = array (); private $applied_filters = array (); private $current_category_id; private $languages_id; public function __construct() { global $current_category_id, $languages_id; $this->current_category_id = $current_category_id; $this->languages_id = $languages_id; $this->setAppliedFilters(); }
  4. So quick question, looing at a test product I added. I have a big white space on left of the pictures. I realize options can go there but my products will not have may if any options. Wondering if there is a way to fill that area in with stats or somthing as whitespace to me sucks (coder in me there eh). Just thinking and wondering if thats been looked at already http://luxeoutdoor.ca/product_info.php?products_id=29 Thanks
  5. And we have a winner, below is what I did and it now seams to work. I will do some looking. I was actuialy starting to wonder if I should just try opencart as this was getting that anoying. <link rel="stylesheet" type="text/css" href="ext/jquery/ui/custom-theme/jquery-ui-1.10.4.custom.min.css" /> <script type="text/javascript" src="ext/jquery/jquery-1.11.0.min.js"></script> <script type="text/javascript" src="ext/jquery/ui/jquery-ui-1.10.4.custom.min.js"></script> <script type="text/javascript" src="ext/jquery/jquery-migrate-1.2.1.min.js"></script> <script type="text/javascript"> // fix jQuery base tag bug $.fn.__tabs = $.fn.tabs; $.fn.tabs = function (a, b, c, d, e, f) { var base = location.href.replace(/#.*$/, ''); $('ul>li>a[href^=#]', this).each(function () { var href = $(this).attr('href'); $(this).attr('href', base + href); }); $(this).__tabs(a, b, c, d, e, f); }; </script>
  6. Ok so to add fun to this. If I upgrade the /jquery-ui then I get more fun. Tryed 1.9 and the 1.10 versions. This requires replacing the i18n directory. I am using the instructions provided on below site. this is same site I got the template stough from. When I do this upgrade, I have the fun of a site withen a site. Ie in the tab a almsot copy of the site apears. Take out the upgrade and I have broken tabs still. Only way to make tabs work is just go back to stock theam. Neadless to say this is anoying. Upgade it gets worse, don't upgrade and tabs still fail. Don't use theam and the look is gone and wife kills me (her site). http://multimixer.gr/06/01/2011/how-to-upgrade-your-jquery-ui-version-in-oscommerce/
  7. Did fresh install in another directlry and it works now. No templates or tweeks for look. So now I will go through all tweeks (not much) and see what happens. Hoping its nothing big. Note I did not add or modify any jquery so runnign defualt 1.8.
  8. For fun went to the 2.X version, same issue. GERRRR
  9. um its 1.11 now, it was 1.8 before so I did upgrade in current version stream,
  10. Removed every java script and still same result. Wondering if I should just blow away the test site and re isntall the oscommerce and just add your code. see if that works. ie no templates or anything.
  11. More info besides the theam and a few style sheet mods there is no othe packages loaded. This is the only one I have loaded in so far if that helps. So even with updated to 1.11 v of jQuery (shown above) I am stil havig the same issue. This is a fun one. Whenever I get issue I bring a fun one to the table. Should ask cisco and ericsson who many bugs I have found for them in my day job :)
  12. I have notived that and not sure what it is TYhat said not all show up with it http://overdunne.ca/catalog/product_info.php?products_id=21 note this link is my test page, origional one is the one I will be launchig with when i am ready to go active. Done my messing around in above posts in the overdunne.ca one linked here. Same error apears on some of the items in store in here as well. the one linked here dose not have the error. so I don't beleave error is relate to the tab issue but who knows
  13. Updated and even aded the migate to the site isntead of linking to another site. And no change <script type="text/javascript" src="ext/jquery/jquery-1.11.0.min.js"></script> <script type="text/javascript" src="ext/jquery/jquery-migrate-1.2.1.min.js"></script> <script type="text/javascript" src="ext/jquery/ui/jquery-ui-1.8.22.min.js"></script>
  14. Added to the template_top.php file but looks like i have 1.8 jquery.I also loaded a template i made using themeroller site. I am new to this so maybe adding this to wrogn place ofcourse <script type="text/javascript" src="ext/jquery/jquery-1.8.0.min.js"></script> <script type="text/javascript" src="ext/jquery/ui/jquery-ui-1.8.22.min.js"></script> <script src="http://code.jquery.com/jquery-migrate-1.2.1.js"></script>
  15. @ In process of making a page and installed the most recent version of Products Specifications into a new 2.3.3.4 install. I turned off the document managment tab based on earlier coments in this. But noticed all individual tab info is posted in first tab. Clociking between tabs on product page shows all info form all tabs still. Cant find out why this would happen so hoping for a bit of help. Example below on test site http://luxeoutdoor.ca/product_info.php?products_id=3
×