Latest News: (loading..)

---luke---

Members
  • Content count

    23
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About ---luke---

Profile Information

  • Real Name
    luke
  1. Hello I have a simple question Is is possible to change the letter -p- diplayed in the link into books and the -c- into books-category? Even better if I could change that letter depending on the language. Thank you in advance. Luke
  2. Hi Jim, That solved the problem -thank you very much! Do you think there is a future for oscommerce - how is the developpement going?
  3. Hello it seems that there is still a huge community behind the mvs - thats great! I have a integrated MVS into OsCommerce 2.3 and my hosting is going to upgrade my php Version to 5.4. Now I'm getting an error during the checkout: Warning: Illegal string offset 'id' in xxx/includes/classes/vendor_shipping.php on line 48 Warning: Illegal string offset 'id' in xxx/includes/classes/vendor_shipping.php on line 48 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /is/htdocs/wp11108156_NTRJ7UJ9SV/librumstore/includes/classes/vendor_shipping.php:48) in xxx/librumstore/includes/functions/general.php on line 50 Here is my vendor_shipping.php script starting at line 48: if ( (is_string($module)) && (in_array(substr($module['id'], 0, strpos($module['id'], '_')) . '.' . substr($PHP_SELF, (strrpos($PHP_SELF, '.')+1)), $modules_array)) ) { $include_modules[] = array('class' => substr($module['id'], 0, strpos($module['id'], '_')), 'file' => substr($module['id'], 0, strpos($module['id'], '_')) . '.' . substr($PHP_SELF, (strrpos($PHP_SELF, '.')+1))); } else { reset($installed_modules_array); foreach ($installed_modules_array as $value) { $class = substr($value, 0, strrpos($value, '.')); $include_modules[] = array('class' => $class, Is this a ovious problem? Is there a solution you can give?
  4. Okay now once again i had problems with the order emails and other stuff... Then I went back to the standard paypal module and added some code a member (he's a hero) had posted once (http://forums.oscommerce.com/topic/101973-multi-vendor-shipping-new-thread/page__view__findpost__p__1561954) to catalog/includes/modules/payment/paypal_standard.php Now all is working like a charm!
  5. Oke I added the similar code like in checkout_process.php to the standard_ipn.php modul. But after payment some error occured... After that I found a solution for a other paypal ipn module on http://addons.oscommerce.com/info/4129/category,all/search,MVS. Then i had a problem with the price display per item (the shipping costs were too hight). Then I selected an option to only transfer the aggregate amount to paypal. Then everything was working! Anyway I'll say thank you! Regards lu
  6. Hi Jim Thank you very much now I know what was wrong. You were right the checkout goes through the standard_ipn.php file. But it seems very different from the checkout_process.php file. Is there just one little code to add or would it be a lot of things I have to think about? Is there already a integration in mvs for the paypal standard module? I didn't found one yet. I'm not very good in php so its a lot of work for me to integrete it. I would be thankfull if you can give me some more hints. Otherwise i will go through some hours of searching in the forums to understand the code and find a solution - probably that would also be good for me to become familliar with all this stuff ;) standard_ipn.php
  7. Thank you, no this wasn't the solving answer. After the payment paypal redirects the customer to checkout_process.php. The paypal module consists of only one file and is integrated in the system...
  8. Hello, I installed it to my 2.3.3 Store and after a bit of hard work everything works now exept one issue: When a customer uses the standard paypal module for payment - then it redirects to checkout_process.php and the confirmation page appears and everything seems workîng. But the order information isn't written in the orders_shipping table. With the other payment methods its working fine. I've already replaced the checkout_process.php file with the clean one, without any modification, the same happened. Is it this file which is corrupt? Does someone have an idea about a solution? Thanks for any respone!
  9. Hope you saved Your client. Thank you for your replay. But the $_GET['order_id'] I had already changed to (int) $_GET['order_id'] and that didn't fix it. Only some data like the Shipping Module and the Shippingdestination and the weight appeared after this changes but not the model number, amount and prizes. I have the same problem in the admin/orders.php file where the shipping method, shipping cost, model number, and all prizes of a single product aren't displayed. When i turn the debug mode on, nothing else happens. The Table "vendors" and "orders_shipping" are filled with the data. I have also a vendors_info table which is empty maybe there's the falut? Best Regards
  10. Hi Jim On the way to implement the MVS in my 2.3.3 Version of OsCommerce: I've got a problem with the account_history_info.php file. When I look on a specific order the order information like products name, quantity, total isn't showing up. In the vendor_order_info.php file there is a variable like "$product_data['orders_products'][$i]['name'];" which isn't defined. Can you have a look at this file and the vendor_order_data.php where this variables gets defined. In my database there are all information... I have learned a lot about php in the weeks ago but those big array structure is killing me ;) Regards luke
  11. Dear Forum I have tested MVS on my oscommerce 2.3 and ran into a problem: If I buy only a virtual product (weight = 0) I have to pay the shipping costs. Is there already a solution which works also with mixed products? It would be great if someone could give me a hint! luke
  12. Perfect - thats the solution!
  13. Hi Marco That would be great if you can post your email solution! Im no expert either... So when I use the print_r function the "orders_id" appears but in the database table there is a zero. I don't know whats going wrong here.If I'm right this is the code which performs the writing in the database but it seems theres everything oke: $sql_data_array = array ('orders_id' => $orders_id, 'vendors_id' => $vendors_id, 'shipping_module' => $shipping_method, 'shipping_method' => $shipping_data['title'], 'shipping_cost' => $shipping_data['cost'], 'shipping_tax' => $shipping_data['ship_tax'], 'vendors_name' => $vendors_name, 'vendor_order_sent' => 'no' ); tep_db_perform (TABLE_ORDERS_SHIPPING, $sql_data_array); Regards Luke
  14. I have the same problem. Tell me if you can fix it! I have an other problem: the "vendors_id" is not being inserted in the "orders_shipping" table. Instead of the ID there is only a "0" in this database table. So the orders wont appeare in the "Orders by Vendor" List. Is this an known issue? I have already searched in the thread but I have only got the hint to look in the chekout_process.php file. I'm trying to fit the MVS in oscommerce 2.3... Best Regard luke
  15. I found the problem in an older post: http://forums.oscommerce.com/topic/101973-multi-vendor-shipping-new-thread/page__st__4240#entry1554873 Now it is working!