Jump to content

ABG_Building

Members
  • Content count

    65
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  • Real Name
    A C

Recent Profile Visitors

2,846 profile views
  1. ABG_Building

    Article Manager v1.0

    Why don't you want header tags? Its a great contribution.
  2. ABG_Building

    [Contribution] Discount Coupon Codes

    I've downloaded from http://addons.oscommerce.com/info/7644 the 2.3.3 version. I'm going to hack together the updates since the last full version for myself, so I figure I will upload my full package for anyone else who needs it. Are there any known issues with this version I should know about before I undertake this? Looking at the 2.2 version (where it looks like most of the dev is happening) there might be a PayPal issue? Cheers
  3. ABG_Building

    MUST SELECT ATTRIBUTES

    Can you post the errors you're getting?
  4. ABG_Building

    Header Tags SEO

    It seems like Google might be making their own titles, because even if I don't have a title set in Header Tags, and the default title is showing on my website, Google is showing the article title in their search results. Weird. I've replaced article_info.php but that hasn't changed anything. I'll keep poking around, I'm sure the problem will show itself eventually. Again, Jack, thanks so much for all you do for this community, we all greatly appreciate it.
  5. ABG_Building

    Actual Attribute Price V1.0

    V1.8.1 Fixed general.php issue, updated to reflect that it appears to be working on 2.3.3 (tested on my site). Full package.
  6. ABG_Building

    Looking for a Purchase Without Account add-on

    Thanks for that, I'll look into these.
  7. ABG_Building

    Looking for a Purchase Without Account add-on

    I still can't find a Purchase Without Account contrib for 2.3, is there one??
  8. ABG_Building

    SiteMonitor

    Hi Jack. I think I have fixed the problem. I manually opened sitemonitor_configure_0.txt through FTP and changed: $start_dir = '/home/username/public_html'; //your shops root TO: $start_dir = '/home/MY_REAL_USERNAME/public_html'; //your shops root And now everything seems to be working correctly. Thanks
  9. ABG_Building

    SiteMonitor

    Hi Jack, This is what is happening: I go to the configure page, set my options and press "update". When I do that I get the red error bar across the top but it is empty, there is no error there. Then I go to admin and press the first button. This is when I get the error I posted in the message above. When I go back to configure, all the options are back to default, anything I changed has gone. If it is "a server issue", do you know what I might need to do to fix it? Thanks
  10. ABG_Building

    [Contribution] .htaccess Optimisation V1.0

    This is very strange. I'm sorry, I don't know what the issue is. If you've uploaded the .htaccess to your root it should be working.
  11. ABG_Building

    SiteMonitor

    Hi Jack, just having a little trouble getting this to work. I've read this thread and seen that others have had this same issue, but I can't see how anyone has fixed it. As far as I can tell I've installed correcetly but I'm getting this error: Warning: opendir(/home/username/public_html) [function.opendir]: failed to open dir: No such file or directory in /home/**myusername**/public_html/**mydirectory**/catalog/**myadmin**/includes/functions/sitemonitor_functions.php on line 364 Reference file creation failed! Thanks a lot
  12. ABG_Building

    Google XML Sitemap SEO

    I haven't seen it explicitly stated anywhere, so I will confirm, YES, this does work on 2.3.3.
  13. ABG_Building

    [Contribution] .htaccess Optimisation V1.0

    Very strange. What Google PageSpeed and Pingdom scores are you getting?
  14. Hi I'm looking for an add-on for 2.3.3 which allows users to purchase (and, importantly, leave reviews) without having to create an account. I've tried searching and I can't seem to find what I'm looking for, does anyone know of one? Thanks
  15. ABG_Building

    [Contribution] .htaccess Optimisation V1.0

    @@aliasad Is your server running apache? Is <IfModule mod_headers.c> found anywhere else in your .htaccess? And I know this sounds silly, but did you remember to upload it?
×