Jump to content

nitrew

Members
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  • Real Name
    Mike
  • Gender
    Male
  1. nitrew

    Product listing

    Commenting this out doesn't work. To stop the AJAX error you have to comment out line 26 and 27 in split_page_results_ajax.php Like this: ?> <!-- <script language="javascript" src="includes/ajax.js"></script> --> <!-- <script language="javascript" src="includes/split_page_results_ajax.js"></script> --> <script type="text/javascript"> function onWindowLoad() { generateNextPageURL(); window.setTimeout("preloadData()",1000); } window.onload=onWindowLoad; You could just delete those two lines. Those files don't exist in a clean install of OSC v2.3.3, so no harm, no foul.
  2. nitrew

    Product listing

    PM Sent. You cannot see the problem from my URL. I am not going to install this addon on my live site until I am sure it works on my dev server. You can only view the dev srever from my network.
  3. nitrew

    Product listing

    At this point I would think it has to be a typo in the configure.php file. I wonder if someone would do me a favor and post theirs with their sensitive info omitted? Preferably someone who has gotten this addon to work on a mobile site...
  4. nitrew

    Product listing

    I forgot to mention. The only error in the Apache log currently is File does not exist: .../mobile/includes/ajax.js, referer ...mobile/catalog_mb.php I have Ajax Enabled set to false in the Mobile site config.
  5. nitrew

    Product listing

    This addon is still only working on my Full Site and not the Mobile. The Mobile site just shows all "image_not_available" images. Except the fancybox popup, that shows the correct image. I took a new clean install: Fresh, untouched OSC v2.3.3 1st -> Installed Mobile OSC 6, clean, no mods, ------> then 6.0 rev 2, clean, no mods ------> then 6.0 rev 3, clean, no mods ------> then 6.0 rev 4, clean, no mods ------> then 6.0 rev 5, clean, no mods ------> then 6.0 rev 6, clean, no mods Checked install, Apahe error log came back clean, no functionality issues. 2nd -> Installed KissIT_image_thumbnailer_r9 Checked install, Apahe error log came back clean, no functionality issues. 3rd -> Installed Contribution support V. 2.0rev1 for iOSC 6.x / KissIT_image_thumbnailer Nothing else installed. The only thing changed, is configure.php points to an existing database, and all the product images / manufacturers logos associated with DB were saved in images AND mobile/images. I checked all my permissions. Everything seems to be correct but it's still not working. I really wanted this addon to work. I could have used the speed increase for a picture heavy site, but I don't have a lot of energy left I am willing to devote to getting this to work. Anyone have a suggestion?
  6. nitrew

    Product listing

    ... I know what your saying. I'm saying that I have done what you have suggested. I mentioned it twice above. I have walked back through the install process a couple time. I'll probably just have to do a fresh re-install of iOSC, KissIT, and mobile support KissIT on the dev server and see If it still comes up. I originally thought that allow_url_fopen may not have been on, or my upload limits were unusually small, but my php.ini is configure correctly as far as I an tell. Unfortunately googling "getimagesize" and "no_image_available_150_150.gif" just brings up this thread and several other OSC websites having the same issue, and haven't fixed it yet. I'll keep troubleshooting and see if I come up with something. If I figure it out I'll report back. Until then I am open to any suggestions.
  7. nitrew

    Product listing

    It seems while going through my profile I inadvertently changed my name to my email addres... oops. I have the following images: -images/no_image_available_150_150.gif -images/no_image_available_150_150.png -images/no_image_available_150_150.jpg -images/mobile/no_image_available_150_150.gif -images/mobile/no_image_available_150_150.png -images/mobile/no_image_available_150_150.jpg Yep, got it... Or is there an issue with v2.3 and I need to use v2.1 rev1 instead? I'll look this up... edit: This just sends me to all the install documentation included with the 'Support' and 'Kissit' addons, I've been though theses steps already.
  8. nitrew

    Product listing

    I have the same problem as described in post #5, that was subsequently solved in post #9. Seemed like a simple fix... I have tried everything I can think of and cannot get this to work. This addon works fine on the Full Site. On my dev server the mobile site it's different though. It saves thumbs, though it doesn't seem to be using them, just generating them. When I move the changes onto my live server no pages containing pics will display, the server times out on the mobile side, and displays <img> boxes with alt text for the Full side. Here are the basics: - PHP 5.3.3 - OSC 2.3.3 - iOSC Mobile Version for OSC 2.3.3. -KissIT Image Thumbnailer - Contribution support V. 2.3. for iOSC 6.x -> KissIT_image_thumbnailer ...and the error: Just so its clear: Yes I tried the fix in post #9, and just about every piece of code tweak mentioned in this thread. I'm kinda out of ideas. Any one have an idea? Any help would be greatly appreciated.
×