Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

snappydesign

Members
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by snappydesign

  1. Ok I managed to fix the problem of the image not showing by changing the path variable, to make it seperate from any existing configuration variables I created a new variable in the configure.php file: define('DIR_WS_IMAGES_THUMB', ''); and replaced all the 'DIR_FS_CATALOG' in "product_thunb.php" with the new variable 'DIR_WS_IMAGES_THUMB', I suspect that if your image is not showing than you also have the wrong path set.
  2. Hello, I installed the contribution but still can't get the image to show, all I get is the red X. I am a reasonably skilled programmer but for some reason can't get this to work. Here is the configuration info: osCommerce 2.2-MS2 PHP Version 4.3.11 GD bundled (2.0.28 compatible) define('DIR_WS_IMAGES', 'images/'); define('DIR_FS_CATALOG', '/home/jacobtim/jacobtime-www/osc_backup/'); The URL: http://www.jacobtime.com/osc_backup/ please select any categoty from the left menu In "product_thunb.php" I replaced the 'DIR_FS_CATALOG' with 'DIR_WS_IMAGES', since this seems to be the correct image path. I wrote a simple script to test the image path: ---------------------------------------------------------- <?php include_once("includes/configure.php"); $filename = '0309661.jpg'; if (file_exists(DIR_WS_IMAGES . $filename)){ echo 'path= '.DIR_WS_IMAGES . $filename; echo '<br>time= '.filemtime(DIR_WS_IMAGES . $filename); }else{ echo 'did not find: '.DIR_WS_IMAGES . $filename; } ?> -------------------------------------------------------- URL to the test script: http://www.jacobtime.com/osc_backup/test.php product_thumb.php settings: $use_resampling = false; $use_truecolor = false; $gif_as_jpeg = false; $tn_server_cache = false; $tn_path = 'thumbnails/'; $tn_browser_cache = true; $use404 = true; $r = 255; // Red color value (0-255) $g = 255; // Green color value (0-255) $b = 255; // Blue color value (0-255) $allow_larger = false; $show_original = true; I think it is a path issue and the images seem to size correctly, any help would be appreciated :)
  3. This is done in the include/modules/shipping/ups.php file. find line: 'module' => $this->title . ' (' . $shipping_num_boxes . ' x ' . $shipping_weight . ' lbs)'); and replace it with: 'module' => $this->title . ' ');
×