Jump to content

draco003

Members
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

Profile Information

  • Real Name
    Ahmed H
  • Gender
    Male
  • Location
    Saturn
  • Interests
    Maker, Opensource, Cycling, Diving, Reading and Nature.
  • Website
  1. Solution: I went to Customers Groups section under Admin, http://www.shop.com/catalog/admin/customers_groups.php Clicked on the required customer group, then under the Order Total Modules I ticked the "Discount Coupon" Now it shows up, and everything works great! Thanks every one especially the original contributor @@kgt and thanks to @@imop for giving me a push ;) In case any one is wondering this installation is osCommerce v2.2 MS-2 Peace, Draco
  2. New findings: The above assumptions were wrong! I found out that the customers table contained a field called: order_total_allowed which doesn't have the ot_discount_coupon.php in it! That's why it was never processed by order_total module. I'll proceed with the database and keep you posted. Thanks, Draco
  3. Ok, so I tracked the problem with the help of @@imop =) And I concluded that the problem lies within the ot_discount_coupon.php file Exactly in this block: function process() { global $order, $currencies; if( is_object( $order->coupon ) ) { // the rest of the processing here... } else $this->enabled = false; } So I believe the discount details are not displayed on the checkout_confirmation.php page because the module's enabled is false. So how can I debug $order->coupon inside ot_discount_coupon.php Looking forward to receiving answers or thoughts =) Thanks, Draco
  4. Hey, I've successfully installed the module under osCommerce 2.2 MS-2, everything works great including admin functionality. But there is a problem with displaying & processing the coupon on the checkout_confirmation.php page and the DEBUG comments don't show even though I marked it true in the module config. I used the "Discount Coupon Codes v3.34 FR" by delete13 I think it's not passing this check: if( tep_not_null( $coupon ) && is_object( $order->coupon ) ) I also tested echo'ing the following line inside the checkout_confirmation.php, which also returns 0 <?php /* kgt - discount coupons */ if( MODULE_ORDER_TOTAL_DISCOUNT_COUPON_STATUS == 'true' ) { ?> <!-- <?php print_r( array_sum($order->coupon->applied_discount) ); ?> --> <?php } ?> I made sure it's not stuck inside some other if statement or something, and I double checked the installation files. Any help or thoughts would be much appreciated, I've been digging on this for almost a week now! Thanks, Draco
  5. draco003

    need help to fix usps.php please

    You can still use the USPS Methods Module V5.2.1 Updated to July 28 2013 USPS API Changes. http://addons.oscommerce.com/info/487 You can run it on osCommerce V2.2 - I made it work on V2.2 MS2 I know it's an old version but it was for a client. Please let me know what types of errors happened while installing the above version on osCommerce V2.2 I will be glad to provide you with missing functions and directions.
×