Jump to content
Latest News: (loading..)

mk_osc

Members
  • Content count

    51
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Real Name
    Markus
  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

3,031 profile views
  1. mk_osc

    MATC

    Wow Craig, thank you very much You have good coding knowledge to fix those issues. It works for me as suggested. Perfect. you made my day.
  2. mk_osc

    MATC

    Gerry, you did not apply the installation rule for the button modification in your posted sample file Installation says: Find: <tr> <td><table border="0" width="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="infoBox"> <tr class="infoBoxContents"> <td><table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="2"> <tr> <td width="10"><?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '10', '1'); ?></td> <td class="main"><b><?php echo TITLE_CONTINUE_CHECKOUT_PROCEDURE . '</b><br>' . TEXT_CONTINUE_CHECKOUT_PROCEDURE; ?></td> <td class="main" align="right"><?php echo tep_image_submit('button_continue.gif', IMAGE_BUTTON_CONTINUE); ?></td> <td width="10"><?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '10', '1'); ?></td> </tr> </table></td> </tr> </table></td> </tr> Replace with : <tr> <td><table border="0" width="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="infoBox"> <tr class="infoBoxContents"> <td><table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="2"> <tr> <td width="10"><?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '10', '1'); ?></td> <td class="main"><b><?php echo TITLE_CONTINUE_CHECKOUT_PROCEDURE . '</b><br>' . TEXT_CONTINUE_CHECKOUT_PROCEDURE; ?></td> <?php //----- CHANGE IN ROW BELOW: MATC - Added id="TheSubmitButton" -----// ?> <td class="main" align="right"><?php echo tep_image_submit('button_continue.gif', IMAGE_BUTTON_CONTINUE,'id="TheSubmitButton"'); ?></td> <td width="10"><?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '10', '1'); ?></td> </tr> </table></td> </tr> </table></td> </tr> However, I've no clue how to apply this to my bootstrap v2.3.4.1, since the button code there is quite different. Anyone already able to 'translate' the code to the new version? Thanks.
  3. mk_osc

    MATC

    I have the same problem, that the customer can continue regardless if the check box is ticked or not. Even on checkout_payment.php page. So the add on is completely useless until someone is able to fix it. Also customer needs to agree to Privay Policy as well. Terms and Conditions only is not sufficient per EU law.
  4. mk_osc

    Header Tags SEO

    thanks, it worked
  5. mk_osc

    Header Tags SEO

    thanks, I've removed the line, however the keywords still showing up on the pages. any idea what else to remove? I've some issues with google ranking so I need to test a few things. Thanks.
  6. mk_osc

    Header Tags SEO

    Hello, how can I disable the keywords meta name="Keywords" in the script? They are no longer useful, and just bloat the page and maybe have other negative side effects. Google says, they just ignore them, but you never know if they do negative ranking when in use ... e.g. for spamming So I would like to get rid of them.
  7. mk_osc

    Header Status Handler

    On my upgraded BS 2.3.4.1 version I've lot's of errors on my google search console for URL's like this: domain.com/product_info.php/products_id/82 I tried manually this URL and which is then redirecting to domain.com/product_info.php/products_id/server_error.php?id=404 and keeps refreshing this URL in an infinite loop. Any ideas what might be wrong? And also, should this not rewrite the URL to SEO friendly URL anyway, since product id 82 is a valid product with SEO URLs installed?
  8. mk_osc

    Header Tags SEO

    thanks, that worked. I just noticed that social bookmark newsvine.com is no longer working and found this article: https://www.dailykos.com/stories/2017/7/27/1684462/-Newsvine-com-shutting-down-October-1-2017 So I think it should be safe to remove it from future versions.
  9. mk_osc

    Header Tags SEO

    did not fix the issue. so I researched further. According to Facebook's documentation og:price and og:currency is not valid It should have the prefix "product" instead of "og".
  10. mk_osc

    Header Tags SEO

    I think it may be caused due to the currency symbol $ Google was also picky when the currency symbol was included with the price. And as we define the currency in an extra property, that might cause the problem. What do you think? I don't know how I can test it without it, since I don't know know which code to change.
  11. mk_osc

    Header Tags SEO

    thanks, that worked I've another issue now: When I test a product page with social bookmarks in the Open Graph Object Debugger: https://developers.facebook.com/tools/debug/og/object/ I get this warning: Extraneous Property Objects of this type do not allow properties named 'og:currency'. Parser Mismatched Metadata The parser's result for this metadata did not match the input metadata. Likely, this was caused by the data being ordered in an unexpected way, multiple values being given for a property only expecting a single value, or property values for a given property being mismatched. Here are the input properties that were not seen in the parsed result: 'product:price, og:currency' on the page source code i Have [...] <meta property="og:price" content="$179.00" /> <meta property="og:currency" content="USD" /> <meta property="og:availability" content="instock" /> <!-- EOF: Header Tags SEO Generated Meta Tags by oscommerce-solution.com -->
  12. mk_osc

    Header Tags SEO

    hi, I've a 301 redirection in place to direct my http requests to https But when I now test with header_tags_test.php I get this below. Where do I have to adjust the code, that it works with https ? From Site: Title -> 301 Moved Permanently Meta Description -> Meta Keywords ->
  13. mk_osc

    Header Tags SEO

    ok, since I got the 302 moved response at the first test and now receiving 403 server response I researched a little on the web. And found this: https://stackoverflow.com/questions/22657548/is-it-ok-to-scrape-data-from-google-results/22703153#22703153 They are stating that without the Google search API, only 8 automated requests are allowed per hour. When retrieving e.g. 3 pages for each keyword to detect Google position, I can only check 2 keywords per hour. When using their Google search API, they mention that the limit is 40 requests per hour. I did not know and I checked much more than 2 keywords at 3 pages per hour, which then obviously resulted in a block from my server IP
  14. mk_osc

    Header Tags SEO

    cool, thanks. But then I always receive 0 / Not Found even for keywords which show up, when I search manually on google. So I've ran a test with curl on the server and grabbed your query URL format from headertags_seo_position_google.php to verify if the match for the keyword is shown there, too. However I'm only receiving a 302 server response, see below. Not sure if I made the test correctly, but I hope this gives an indication on why the results are always 0 curl http://www.google.com/search?q=testquery&hl=en&biw=1280&bih=520&num=10&start=1&lr=&ft=i&cr=&safe=images&tbs= [1] 96 [2] 97 [3] 98 [4] 99 [5] 100 [6] 101 [7] 102 [8] 103 [9] 104 [10] 105 [2] Done hl=en [3] Done biw=1280 [4] Done bih=520 [5] Done num=10 [6] Done start=1 [7] Done lr= [8] Done ft=i [9]- Done cr= [~]# <HTML><HEAD><meta http-equiv="content-type" content="text/html;charset=utf-8"> <TITLE>302 Moved</TITLE></HEAD><BODY> <H1>302 Moved</H1> The document has moved <A HREF="http://ipv4.google.com/sorry/index?continue=http://www.google.com/search%3Fq%3Dtestquery&q=EgRA6-VkGNX4zc4FIhkA8aeDS7-zwdQQaeb6kLmrreT0oqXSZtXaMgFy">here</A>. </BODY></HTML>
  15. mk_osc

    Header Tags SEO

    ok, thanks. I've fixed the issue with the social icons. I'm troubleshooting another one right now. On header_tags_seo_keywords.php I'm supposed to be able to check the Google Position, when I click the buttons in the 'Get Position' column, however after clicking it, the following appears in the column 'Google Position': URL required I looked at the code, and could only find a typo in line 426 <tr><td hiehgt="10"></td></tr> and changed it to <tr><td height="10"></td></tr> But that has of course nothing to do with it. Any suggestions where or what to check? I've searched my files for the phrase "URL required", but there was no match. Maybe this is a message directly from the google server and the script did not properly submit the data? Thanks for any help.
×