Jump to content

rayge

Members
  • Content count

    79
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

Recent Profile Visitors

2,840 profile views
  1. rayge

    Issue with Recreate Session = true

    Its not using cache.
  2. rayge

    Issue with Recreate Session = true

    I'm still looking for someone to help me on this. if someone know how the code for Recreate Session = true is suppose to function and the related code to it please let me know so i can track it down and fix it.
  3. rayge

    Issue with Recreate Session = true

    Message sent. thanks for helping! its driving me mad!
  4. rayge

    Issue with Recreate Session = true

    I'm not finding any Links with the OSCID in it. Payment module is Auth.net Again the issue right now is WITH Recreate Session = true Login becomes an endless loop IE its not HOLDING the session. and according to what i've read using this setting on TRUE could fix the problem with the cross user stuff... If this aspect can be solved. I truly think if i can get this setting to FUNCTION it would solve the issue. RIght now its not showing the OSCID in the URL but forcing Cookie DOES DISPLAY the OSCID in the url. Prevent Spider Sessions is set to True THANKS
  5. I have a live site where there is suddenly a huge issue. Upon purchase RANDOMLY the order data gets overwritten. IE THE customer data is wrong, being overwritten with some other user's data. Obviously this sounds like a session issue so I went to set Recreate Session = true in the admin and with it on, no one can actually login. it ACTS like it logged in, IE showing 2 in cart after login for me, but if I Click the cart it tells me to login again. How might i debug this issue? THANKS for any help!
  6. rayge

    Mail Manager

    Im having trouble with the forgot password process. after entering my email in the front end it says Please check your e-mail for instructions on how to change your password. The instructions contain a link that is valid only for 24 hours or until your password has been updated. but the email uses the define below define('EMAIL_PASSWORD_REMINDER_BODY', 'A new password was requested from ' . $REMOTE_ADDR . '.' . "\n\n" . 'Your new password to \'' . STORE_NAME . '\' is:' . "\n\n" . ' %s' . "\n\n"); so there is not only no link to reset it. it isnt sending a new password. $new_password isn't even defined there. thanks for any help!
  7. rayge

    Mail Manager

    NM i found and solved the issue :)
  8. rayge

    Mail Manager

    I am having an issue where when i try and send email using the system in any way i get a blank page but the email gets sent. it is dying right on the tep_mm_sendmail function but i cant see WHY. i dont see an error long and again i just get a blank page. any ideas? thanks!
  9. Im testing out 1.852 and noticed that you left the query for p_mode in the shipping rate tables on line 764 of separate_rate.php. Just so you know.
  10. Can I use this in conjunction with other shipping methods? For example: certain products would ship using a specific method and would have its OWN separate shipping and shipping cost. but otherwise anything else would ship VIA UPS.
  11. rayge

    New UPS XML Shipping Module available

    I was thinking the same thing but just to be sure i created a test script to see for sure. In the END it actually created more questions than answers. let me know your thoughts. running the curl test from my local server to UPS. it WORKS. I got returned data. Running the exact same code on the server with the issue. INTERNAL SERVER ERROR OK this absolutely looks like a server configuration issue right? NEXT i tried changing the URL for the curl script to my dev server coding the php script to receive the XML and just spit it back to the sender. Using this new URL on the affected server.. IT WORKS!? No ERROR and it is showing the XML on the screen returned from the remote script. THIS is where I really lost it as i EXPECTED to see the same error. What are your thoughts? thanks!
  12. rayge

    New UPS XML Shipping Module available

    I'm loosing my mind trying to figure out what is wrong. I hope someone can help? when the UPS module is enabled i get error 500 Internal Server Error hitting checkout_shipping.php After some hours of tracking it down i have come to see that it is related to /includes/modules/shipping/upsxmp.php line 704 $xmlResponse = curl_exec ($ch); this is where i get the internal server error. checking phpinfo.php it shows cURL support is enabled and since it errors RIGHT on this function i cant get a real log of what is wrong. and the server error log shows nothing :( Anyone have some Insight? I would appreciate ANY HELP on this!
  13. Actually its getting redirected because it is defaulting to the detected payment method.. even if i set an item to $0 and have it skip shipping AND payment pages Then comment out the code on the confirm page that redirects them to the payment page related to payment validation, it still shows the authorize.net as the payment method.. therefore it still trys to process through authorize.net Any other ideas?
  14. When i simply tested it without the checkform JS it still comes back to the payment page.. Im assuming its checking the CC in some fashon on the COnfirm page.
  15. then I would need a coupon PAGE all in itself. say before the shipping page.. Then I need to get the total amount before the next page is displayed. For some reason im not getting it passed.. It looks like the way it works right now is that you are Posting from the payment page to the confirm page with the coupon code.
×