Jump to content

kaileen

Members
  • Content count

    17
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by kaileen

  1. kaileen

    Recently Viewed Products

    I have also tried to install the My Viewed History 3.0 and while im not getting an error on it. Its just not working. Im using BTS so not sure if that has something to do with it or not. Any help would be greatly appreciated as we need this feature as well. Thanks Kaileen
  2. I seem to have gotten it fixed. So We shall see lol Thanks Kaileen
  3. Hopefully someone can help. I have the register globals fix and Super Friendly Admin Menu installed. Those both work fine. In trying to install the Admin Access Level Accounts using Chinchilla2 contrib dated jan 24 2006. Im currently getting this error Parse error: syntax error, unexpected ';', expecting ')' in /home/dragonca/public_html/standard/admin/index.php on line 168 If I correct the line it then throws more on line 170 and so on Any ideas would be greatly appreciated. Thanks Kaileen
  4. kaileen

    OSC-Affiliate

    Any ideas. Im getting this error when viewing the product_info.php Parse error: parse error, unexpected $ in /home2/sacredc/public_html/test/product_info.php on line 286 I have SPPC 4.11, Image Magic and Column Product Listing for SPPC 4.11 installed. Any help is greatly appreciated. BB Kaileen
  5. It shows I have GD Version bundled (2.0.28 compatible) Thanks Kaileen
  6. Ok have it installed properly. The bevel works but the text watermark and the image watermark do not seem to work. It breaks the images no matter if they are .gif or .jpg. Im on a Unix server. And the imagemagic.php is showing in picture link properties. Any help would be greatly appreciated.
  7. I get this error. The only other contrib I have installed is the SPPC 4.11 Parse error: parse error, unexpected '}' in /home2/sacredc/public_html/test/includes/functions/html_output.php on line 228 If I remove the } I then get an error in the header at line 87 < Any ideas would be greatly appreciated. Thanks
  8. kaileen

    Wishlist 3.0 Support Thread

    On the main page where you have your different boxes such as login, shopping cart, tell a friend etc. When a user logs in to their account the wishlist box shows in the right column. Since I installed the info box admin the customer wishlist box no longer appears. All else is working fine. Just have a disappearing wishlist box for the main page. BB Kaileen
  9. kaileen

    Wishlist 3.0 Support Thread

    First I would like to say the latest wishlist installed perfectly for me. Everything is in working order with exception to the info box. I installed the latest infobox admin after installing wishlist and now the wishlist box is not showing at all. Im sure I missed a step or its something simple. But any help would be appreciated. BB Kaileen
  10. kaileen

    ### POINTS AND REWARDS MODULE V1.00 ###

    Under Customers there are not pending points or customer points links. That was what I meant by there was no way to confirm etc. I did add through file access and followed the steps but maybe I did miss something along the way. Thanks Kaileen
  11. kaileen

    ### POINTS AND REWARDS MODULE V1.00 ###

    I had already added it to the customers folder under the admin file access area. It shows under the customers but I still have no way to approve pending points or anything. Am i missing a step at all. Thanks Kaileen
  12. kaileen

    ### POINTS AND REWARDS MODULE V1.00 ###

    I fixed the earlier problem I had. Now I had a new problem. In testing the points will add to the customer account. It will show as Processing. However if you change the order to delivered or even shipped. The status of the points stays as processing. I do not see any place in admin to approve or work with the points at all. I used the PointsLoaded6.15 for the creloaded 6.15. Any ideas would be great. Thanks Kaileen
  13. kaileen

    ### POINTS AND REWARDS MODULE V1.00 ###

    I installed this on Loaded 6.15. Initially I had an error on the FAQ page showing the top code /*Id etc etc. I read in another post how to fix that and that is now fixed. However on the product info page I get this instead of the actually text. TEXT_PRODUCT_POINTSTEXT_PRODUCT_POINTS_VALUE$0.30 shows at the top of every product descript. The dollar amount changes but the text in from of the value all stays the same. Where or how can this be fixed. The initial install file was apparently different from the downloaded version that fixed the first initial error. So im not sure if this caused the problem or not. Any help would be great. Thanks Kaileen
  14. kaileen

    coolMenu

    Ok the above post was for the template OneTable-fluid. It works fine in the osc Template. Thanks Kaileen
  15. kaileen

    coolMenu

    Quick question about CoolMenu and BTS1.3. I installed coolMenu on our site with no issues on a clean install of ms2. Runs perfect. However when I added BTS1.3 the menu shows up as it should but the table for the menu box goes all the way across to the other side of the screen and drops down all the info boxes and new products area. Any ideas how we can fix this. I would really like to use both if I can. Thanks Kaileen
  16. kaileen

    Wishlist 2.0 Support Thread

    Just attempted to install this today on MS2.2 wishlist version 2.2 for MS2 The only modification I have done to oscommerce before this is CoolMenu 1.2. Here is the error im getting now upon entry to my site. All pages pull up this error. 1046 - No Database Selected select configuration_key as cfgKey, configuration_value as cfgValue from configuration Any Ideas. Would love to be able to use this addon. Thanks kaileen
  17. kaileen

    coolMenu

    Just installed coolMenu on our new oscommerce site. I wanted to take a minute and say thanks for the excellent contribution. Setup is very easy, Changing and moving the table is also very easy. Mind you though this is on a clean copy of MS2. Hopefully it will still work as we get other contribs working on the software. But I thought this contrib deserved a post praising it. Thanks so much. Kaileen
×