Jump to content

Dizzycajun

Members
  • Content count

    20
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  • Real Name
    Don
  1. Dizzycajun

    [Contribution] U HTML Emails

    AAARgbh why do things have to be so difficult? I installed this and I can't figure out for the life of me how to send an HTML email. There are no options in OSCOMMERCE, I cant cut and paste, I cant find anywhere to install HTML files................... anybody give me a clue I would appreciate it thanks. Friggin impossible and there aren't any instructions that come with it. What does GREEN files meaN? I've made a newletter in Microsoft Publisher, but I have no idea how to get in into OS commerce.
  2. Dizzycajun

    USPS Rate V4, Intl Rate V2 (official support thread)

    BWAhahaHAHAhahahaWOOootT!!!!!!!!! It finally worked!! Thanks Jim and everyone involved in this glorious event!! Basically I put in the xml_5.php file above, and the new UPSP beta file. There were a few errors in my module.php and general.php files from the USPS methods 6.1c that I installed, but once I worked through those on that board, I"VE GOT SHIPPING AGAIN, with all the new stuff, very, very nice. Thanks a billion -f I had it I'd send it to ya.
  3. Dizzycajun

    USPS Rate V4, Intl Rate V2 (official support thread)

    OK, thanks I'll try this tonight and see how it goes. So I'm assuming that the latest USPS Rate V4, Intl Rate V2 also includes the XML_5.php file that I was missing previously? That's the only reason that I updated to the USPS methods addon, because I didn't have that file. --. Is the latest version from Feb 2012? That's all I can find and I installed my previous version in the beginning of June 2013 which worked fine - so I must have had the most recent version working already? Then why did I get the xml_5.php error?
  4. Dizzycajun

    USPS Rate V4, Intl Rate V2 (official support thread)

    does usps rate v4 work with usps methods for oscommerce? I had the most recent version of USPS rate V4 installed. Then I tried to install the new usps file with the usps_utility file. This returned an xml_5 error. I then read that you need USPS methods for the xml_5 error. So I installed the most recent version for 2.3. Does that sound logical or is there something inherently wrong with that logic? I'm going to take another shot at it tonight. I'm still getting 1 day delivery anywhere for any option with no descriptors and I can't check out, checkout_shipping.php is called but doesn't load. I'm really not too sure where to look at this point, unless I start from scratch. I have no clue why checkout shipping doesn't work suddenly unless something is wrong with my process above? I can almost deal with the 1 day shipping anywhere, I'll just turn the estimates off. But the checkout_shipping not loading flat kills any order attempts obviously. Thanks for any help.
  5. Dizzycajun

    USPS Rate V4, Intl Rate V2 (official support thread)

    I don't know why I can't type in the quote box. Anyway, regarding the above from Jim, I live in Florida. I changed the shipping address to Oregon. The rates changed. The 1 day delivery did not, for all options. So same thing. I'm now back to square one. I can't get through the shipping again, I get to the "choose shpping option" radio button, (one day anywhere) select the option, nothing. Which was working earlier, now it isn't. Flat rate boxes still change prices depending on weight, regardless, no one can buy anything on my store anyway. Im pulling my hair out and I'm about to start pulling out credit cards to whomever can fix this USPS crap. Anyone know of someone who can fix it let me know with a price range. I'm sick of it/.
  6. Dizzycajun

    USPS Rate V4, Intl Rate V2 (official support thread)

    I've got it working with a couple of problems. 1st, all of my shipping options are the same expected delivery - 1 day. There are no explanations of the rate, just expected delivery one day and the price. I obviously removed the one day expected delivery, but I'd like to have an explanation of what the rates are, instead of just a price and a radio button. The second prob I've found is that flat rate boxes prices change. If I go from 1.2 lbs to 1.8 lbs, it goes from $6.32 to $9.88? Why would priority flat rate box under 2 pounds change price? And isn't $6.32 high? Any ideas would help, I don't have a clue where to go with this and I think this must be UPSP side, not me. Maybe me but it doesn't sound like it is. At least I'm shipping now, haven't been for a few days. I might just tell USPS to stick it, I'm sick of this garbage. No wonder they are going bankrupt.
  7. Dizzycajun

    USPS Rate V4, Intl Rate V2 (official support thread)

    I've been dealing with this all day long, with no success. I've basically gotten to the point that the rates are calculated correctly and display; however, the shipping methods do not display, just the $$ amounts in ascending order with radio buttons. When you select one of them, nothing happens. No way to checkout, I can't figure out how to #1 - display the shipping method text, and #2 - checkout when the radio button is selected. Big Prob. Any thoughts or ideas? I'm stumped and worn out looking at it. I do have the module installed, and it appears to be correct.
  8. Dizzycajun

    USPS Shipping Module Errors

    I found it. There were two USPS_methods_utility.php files. I deleted the one in includes/modules/shipping. The file should be in includes/languages/english/modules/shipping.
  9. Dizzycajun

    USPS Shipping Module Errors

    Thanks for posting the fix! I've got this same issue trying to update the USPS shipping module - my shipping is not working at all since the USPS update on 7/28. Anyone know how to fix this problem? When I try to load the module for USPS after making the changes, I get the above error: Fatal error: require() [<a href='function.require'>function.require</a>]: Cannot redeclare class logger in/home/content/12/10813212/html/shop/catalog/admin/includes/application_top.php on line 74 Thanks
  10. Dizzycajun

    [Contribution] U HTML Emails

    Anyone ever figure this out since this post in May 2011? I don't see an answer. I'm trying to install this contrib and have the same issue. There is nothing in my checkout_process.php but define statements, so I don't know where the code should go. Thanks
  11. Dizzycajun

    USPS Rate V4, Intl Rate V2 (official support thread)

    I've been installing and uninstalling this module for a week, and I'm getting extremely frustrated. I don't get any errors at all. I believe I have all the setting correct in my administrator panel. I've contacted USPS and made sure that my username and account are activated on the production server. I've got OS commerce 2.3.1. When I go to checkout, there is nothing there. I've uninstalled, reinstalled, uninstalled the module, reinstalled the module, revised the files again, put in the closest shipping city, reset the min/max lbs, rechecked all the settings, nothing. Nothing at all at checkout, no errors but nothing there. It's like I can't turn it on. I can't figure this out, it's got to be something simple. I'm exhausted pouring over these files and finding nothing wrong. Any ideas? Thanks, Don
×