Jump to content
Latest News: (loading..)

austcoll

Members
  • Content count

    101
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

Profile Information

  • Real Name
    Mitchell

Recent Profile Visitors

3,721 profile views
  1. austcoll

    Separate Pricing Per Customer for Edge

    THANK YOU, much appreciated
  2. Hi, Is there any pan to make Separate Pricing Per Customer for Edge? With best regards Mitchell
  3. austcoll

    QTPro BS

    Hi again, I just checked everything seem to work, but one problem, when I install the QTPRO Options in the product info option, the products info page's images zoom in on my desk top computer but on my smart phone, cannot zoom in the large images or even change to next image. Cheers Mitchell
  4. austcoll

    QTPro BS

    Thank you Very Very much, it was all the php issue, I changed it to 5.6 and all ok now. Thanks again.
  5. austcoll

    QTPro BS

    Thank you, These are my error log [04-Oct-2017 23:16:07 UTC] PHP Warning: include(includes/configure.php) [<a href='function.include'>function.include</a>]: failed to open stream: No such file or directory in /home/aussig/public_html/mubos.com.au/includes/application_top.php on line 32 [04-Oct-2017 23:16:07 UTC] PHP Warning: include(includes/configure.php) [<a href='function.include'>function.include</a>]: failed to open stream: No such file or directory in /home/aussig/public_html/mubos.com.au/includes/application_top.php on line 32 [04-Oct-2017 23:16:07 UTC] PHP Warning: include() [<a href='function.include'>function.include</a>]: Failed opening 'includes/configure.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php53/usr/share/pear:/opt/alt/php53/usr/share/php') in /home/aussig/public_html/mubos.com.au/includes/application_top.php on line 32 [04-Oct-2017 23:16:07 UTC] PHP Warning: mysqli_connect() [<a href='function.mysqli-connect'>function.mysqli-connect</a>]: (HY000/2005): Unknown MySQL server host 'DB_SERVER' (-2) in /home/aussig/public_html/mubos.com.au/includes/functions/database.php on line 20 In the contents modules I have these installed QTPRO Options product_info_options 0 QT Pro Stock Table product_info_options 0 Product Listing QTPro And in the header tags I only have QT Pro Stock CheckInsert other media
  6. austcoll

    QTPro BS

    I just confirm that as soon as I install QTPRO Options I get my product info page blank, and as I uninstall it it will be fine again. Also when I install QTPRO Options module and try to edit it or change the settings and save it I get this error message, so it wont let me make any changes to the settings! Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator, webmaster@mubougg.aussieuggwear.com.au and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error. More information about this error may be available in the server error log. Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Any idea please Cheers Mitchell
  7. austcoll

    QTPro BS

    Hi I have been trying to install this many times but no luck, I am installing it on latest fresh Edge BS with no modification, but as soon as I install the modification the product info page goes blank, I only uploaded New Files for 2.3.4 BS and modified Files for 2.3.4 BS folders and not the other two. Is that correct? Then I tried this; Make sure to install first the Options Images Header Tags Module "Bootstrap-Select Plugin" But which one exactly is that plug in, I cannot find it in the header tags or in the add-on sections? Please help me and let me know that if there is an easy way to install this on a fresh copy of Edge or I still need to modify some files. Many thanks in advance Mitchell
  8. I tried a few there but none worked! I get this error on two modules , one is this and the other is QTPRO Options. All other options work and edit perfectly. Cheers
  9. Any idea why I am getting this error only for this module? Every other module is fine! Cheers Mitche;;
  10. Thank you very much, yes the product_info page was un ticked. Thank you again Cheers Mitchell
  11. Thank you for the respond, I tried that but didn't work! I have added 6-7 modules, perhaps one of them is causing the issue! Any idea which other file could be related to the image enlargement and styling, even if I add a few large images they are looking strange and not styled. I also reloaded a brand new OSC edge and the image was ok zooming with no problem but as soon as I restored my old database it stopped working, it must be the database not allowing it to happen, any idea which table in database might be effecting it? I have added the following modules; ezsocial 1.0a Options image 1.5 Horizontal Category MEnu 1.3.1 Easy Populate 2.9 Country State Selector Carousel Banner and Front-Page (but uninstalled them after Please let me know if you have any idea where and what to look for. Thank you in advance Mitchell
  12. Hi all I remember at one stage when I clicked on the image it was zooming in but now it doesn't zoom in, I am using Edge version, could it be because of some modification? If so any idea where I have messed up or it an add on module has done it? Many thanks Mitchell
  13. austcoll

    [Addon} Modular Front Page

    Yes I did install some of the modules, but it is absolutely blank, not even a single word on it! But this is for Gold version or for Edge as well? Cheers Mitchell
  14. Thank you, that is also what I did but I had a couple of issues which I asked the forum, but I never used debugging before and sure I will do now. Thank you again Cheers
  15. austcoll

    [Addon} Modular Front Page

    Hi Is there anyway i can use this with edge version? I tried it but my index page go totally blank! Many thanks in advance Mitchell
×