Jump to content

daclinz

Members
  • Content count

    7
  • Joined

  • Last visited

  1. OK, Downloaded and installed USPS shipping methods this morning. Tried several different settings and I get this message on checkout "United States Postal Service (1 pkg, 8.00 lbs total) "An error occured with the USPS shipping calculations. If you would like to use USPS as your shipping method, please contact the store owner." Would I have something set incorrectly in the module options, The only thing I am looking for is Priority Mail (Domestic) and Priority Mail (International). To be perfectly honest I use USPS Prices as a general shipping quote. Currently using OSC V2.3
  2. daclinz

    Help Installing USPS Module

    LOL ....... OMG!!! your correct ....... I made a rookie mistake. I edited the wrong modules.php then save it over the original, in turn wouldn't allow the existing modules to work, notably the PayPal module. I ended up using fresh install modules.php and edited for the USPS module and everything is working great now. Thank you for setting me straight ..... lol :)
  3. daclinz

    Help Installing USPS Module

    I fixed the issue ...... now I have everything working properly with the store. The USPS module is giving me this error at the top of the "delivery information" screen. "Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/*******/public_html/store/includes/modules/shipping/usps.php on line 102" I still get a USPS shipping information but the error will not allow you to proceed to checkout. When you do proceed you get the same error as above but also "Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/********/public_html/store/includes/modules/shipping/usps.php:102) in /home/**********/public_html/store/includes/functions/general.php on line 49"
  4. OK, So I tried the USPS Rate V4 Intl Rate V2 An Epic fail on my part, so I went back and removed it from the Shipping panel. Restored the original files and then everything went south. I ended up going here http://forums.oscommerce.com/topic/392398-usps-shipping-module-help/ Successfully was able to install but I am still gtting this message when I go to my store (please keep in mind I used ******* to hide my user id) "Fatal error: Cannot redeclare tep_set_banner_status() (previously declared in /home/*******/public_html/catalog/includes/functions/general.php:735) in/home/********/public_html/catalog/includes/functions/banner.php on line 23" anyone know a fix for this?
×