Latest News: (loading..)

reflex77

Members
  • Content count

    29
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

About reflex77

Profile Information

  • Real Name
    Mr
  1. Thanks Jim, it is working fine now.
  2. Hello everyone, i just added a french version to my english oscommerce 2.3.3 version. While the english version is working perfectly with this addon, i do have this issue with the french one. Could someone help me? [background='']Warning: constant() [function.constant]: Couldn't find constant MODULE_HEADER_TAGS_FRONT_DESCRIPTION_TEXT_FRENCH in C:\xampp\htdocs\public_html\includes\modules\header_tags\ht_front_description.php on line 37 Warning: constant() [function.constant]: Couldn't find constant MODULE_HEADER_TAGS_FRONT_KEYWORDS_TEXT_FRENCH in C:\xampp\htdocs\public_html\includes\modules\header_tags\ht_front_keywords.php on line 38 Warning: constant() [function.constant]: Couldn't find constant MODULE_HEADER_TAGS_FRONT_TITLE_TEXT_FRENCH in C:\xampp\htdocs\public_html\includes\modules\header_tags\ht_front_title.php on line 37[/background]
  3. Hello everyone, i just added a french version to my english oscommerce 2.3.3 version. While the english version is working perfectly with this addon, i do have this issue with the french one. Could someone help me? Warning: constant() [function.constant]: Couldn't find constant MODULE_HEADER_TAGS_FRONT_DESCRIPTION_TEXT_FRENCH in C:\xampp\htdocs\public_html\includes\modules\header_tags\ht_front_description.php on line 37 Warning: constant() [function.constant]: Couldn't find constant MODULE_HEADER_TAGS_FRONT_KEYWORDS_TEXT_FRENCH in C:\xampp\htdocs\public_html\includes\modules\header_tags\ht_front_keywords.php on line 38 Warning: constant() [function.constant]: Couldn't find constant MODULE_HEADER_TAGS_FRONT_TITLE_TEXT_FRENCH in C:\xampp\htdocs\public_html\includes\modules\header_tags\ht_front_title.php on line 37
  4. Hi Jim, thanks a lot for your help.It was that. Since i commented out the code, everything works fine. Thanks and great job with your addon.
  5. This file is clean, i replaced it by the addon one and i still have duplicated information both in the description tab and in the page.
  6. Thanks but there is no process defined in the manual. You just talk about filters without telling us how to seting up a filter in the admin console. this "The key to setting up Filters is to select the correct Filter Class and Display Method" doesn't tell how? So it is a little bit difficult to understand for me.
  7. How could i make a mistake in a 3 steps process? (catalog>specifications>create a new specification>link to a category).
  8. @@kymation, i have created a new specification and linked it to a category (that's all i can do concerning specifications). but there is no input element the specification box. So what else could i do? thanks in advance
  9. Sorry but this is like chinese for me. I don't understand what your point is. Thanks to make it more clear for me Jim.
  10. Could you tell in what file this could have been done by me because i don't see it.
  11. @@kymation, i've checked with an other desktop and i saw the same display both in IE and firefox. Thanks for your help. But unfortunately i am facing a new issue. I can not fill the specification tab during the product editing process. i would like to put the config table there so it will be available only there because all description tab information are duplicated on the product information's main page.
  12. @@kymation, i just send you the link by MP. I face an other issue. When editing the product i am not able to write in the specification tab. So i can not fill this part with the product configuration. How can i do that?
  13. @kymation , i made the change but now the problem occurs in Internet Explorer. The product specification display works fine in Firefox but not in IE. Will really appreciate if you can help again for that.
  14. Hi jim, i just discovered that this happen only in firefox and not in IE. But even in IE all others tabs datas are displayed in the first tab. Could you help me?
  15. @@bbabbitt how did you manage to fix your problem? i mean this error: select count(xp.xsell_id) as total from TABLE_PRODUCTS_XSELL xp, products p where xp.products_id = '36' and xp.xsell_id = p.products_id and p.products_status = '1' Thanks in advance