Jump to content

Weekend_warrior1999

Members
  • Content count

    37
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Weekend_warrior1999

  1. Weekend_warrior1999

    USPS Rate V4, Intl Rate V2 (official support thread)

    You were right, I used gedit and low and behold there were hidden characters all over the file from were I had edited it with LibreOffice trying to add define('MODULE_SHIPPING_USPS_TEXT_CSTRING_SHOW', 'Show Additional Options'); define('MODULE_SHIPPING_USPS_TEXT_CSTRING_HIDE', 'Hide Additional Options'); because it had apparently been forgotten... Should have known that.. but had a brain fart... now I only wished I had asked earlier.
  2. Weekend_warrior1999

    USPS Rate V4, Intl Rate V2 (official support thread)

    I updated the module per the instructions in the package and i'm getting shipping options upon checkout, but once you select a USPS shipping option and click next I'm getting the following error Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/content/38/10317338/html/catalog/includes/languages/english/modules/shipping/usps.php:1) in/home/content/38/10317338/html/catalog/includes/functions/general.php on line 49 I ran a search on this topic and found a single post regarding removing blank lines from the usps.php lang file, which I checked and didn't find any blank lines or spaces.. any help would be greatly appreciated, I've racked my head on this for like the past 8 hours before finally posting on here.
  3. Weekend_warrior1999

    [Development] USPS Shipping Module

    Is this module currently not working? I'm not getting any rate quotes
  4. I was wondering if anyone was working on or completed a Google Merchant API addon to complement the Googlebase addon?
  5. Weekend_warrior1999

    Auto Easy Populate Cron Script

    I am working on a cron script to auto download a suppliers CSV and Image archive, remove images, unarchive new images, install new CSV file in normal mode, update google base, update site index files. I have the script about 95% complete, I've got one bug I have to find a solution for and I wanna add auto database backup to the script. Anyone here interested in helping with the script and is there any demand for a script of this nature.
  6. Weekend_warrior1999

    Easy Populate & Products Attributes

    Well it appears that it still has the (if I run the script twice it correctly authenticates) Problem.
  7. Weekend_warrior1999

    Easy Populate & Products Attributes

    Well after several days of tinkering, I think I've got a working cron model that downloads both CSV/image files, removes old images, unarchives new images, and imports new CSV file in "Normal" mode, deactives any "out of stock" items and places generic image you already have downloaded as a category image holder, updates sitemaps, and updates google adwords. Gonna test it for a few days and if there is any interest I'll release it as a addon contrib for EP.
  8. Weekend_warrior1999

    Easy Populate & Products Attributes

    on mine it imported, but you had to upload your images to (siteurl.com/catalog/images/images)
  9. Weekend_warrior1999

    Easy Populate & Products Attributes

    Ive sorta got a cron script work around... I'm posting to get some help. This is what I have so far. separate cron downloads EPcsv.txt then I run this: When I run this script i get no output for the second curl statement, but if I immediately rerun the script it appears to correctly run, I get a huge output of the CSV file and the PHP/HTML output of the EP/admin area. The thing I dont understand it why it wont work on first run but seems to on second run... I placed the sleep statement to ensure the cookie is saved prior to second curl statement is ran... sorta at a loss.
  10. Weekend_warrior1999

    Easy Populate & Products Attributes

    I am trying to figure out a way to create a cron entery that will automatically import a CVS file that is already downloaded in the temp directory, can anyone help? I know how to create a cron entry, but I'm having trouble finding exactly what to put in the entry line... I've got so far curl "username:password@websiteaddress/catalog/admin/easypopulate.php?localfile=updatefile.cvs&imputmode=Normal" but it errors out without any output I think it's gpot something to do with the fact i'm not able to supply a OSCsid for auth? any suggestions?
  11. Weekend_warrior1999

    USPS Rate V4, Intl Rate V2 (official support thread)

    I'm now trying to locate the line of code that displays (United States Postal Service 40 lbs, 0 oz) just above service selection. Total weight in cart is supposed to be 80Lbs, this should still read that, but actually (80lbs / Max weight) = # of packages and actually display something like: (United States Postal Service 80 lbs, 0 oz: Shipped in 2 separate packages)
  12. Weekend_warrior1999

    USPS Rate V4, Intl Rate V2 (official support thread)

    Lol, BTW Jim you continually make me feel like an idiot... lol. Hopefully my ramblings can be understood.
  13. Weekend_warrior1999

    USPS Rate V4, Intl Rate V2 (official support thread)

    causeing it to display (DisplayedWeight) from above rather then displaying Weight and #_Of_Packages separately
  14. Weekend_warrior1999

    USPS Rate V4, Intl Rate V2 (official support thread)

    its as is the calulation is getting messed up by: if weight > Max Weight / Max = #_Of_Packages then it is Weight / #_Of_Packages = DisplayedWeight
  15. Weekend_warrior1999

    USPS Rate V4, Intl Rate V2 (official support thread)

    well if I disable the large package increase % it displays correctly? what exactly is this option for? Thought it was an optional surcharge for large items...
  16. Weekend_warrior1999

    USPS Rate V4, Intl Rate V2 (official support thread)

    only enabled service are USPS Parcel Post and Priority Mail
  17. Weekend_warrior1999

    USPS Rate V4, Intl Rate V2 (official support thread)

    maximum weight in admin/Config set to 70lbs Maximum weight in USPS module set to 70lbs Test product weight set at 65lbs displayed weight at checkout 35lbs 12oz
  18. Weekend_warrior1999

    USPS Rate V4, Intl Rate V2 (official support thread)

    Now my next issue is if the shipping is 50lbs, it computes the shipping correctly. But if it's 51LBS it computes 25 LBS 8oz, and likewise with anything > 50LBS (if shipping weight > 50 then / 2). USPS ships up to 70LBS. dont they?
  19. Weekend_warrior1999

    USPS Rate V4, Intl Rate V2 (official support thread)

    ROFL, I figured it out.... It was under a completely different area. Instead of the Address under `My Store` its under config / Shipping & Packaging.... Well thats twice I've felt like a moron on here.
  20. Weekend_warrior1999

    USPS Rate V4, Intl Rate V2 (official support thread)

    No matter what I enter it continues to grip about entering a correct zip code.... is there another spot that I am supposed to enter my zip code I'm missing?
  21. Weekend_warrior1999

    USPS Rate V4, Intl Rate V2 (official support thread)

    No something that just came to mind, in the admin interface where you set your address, my zip code is set correct, but it states that you are suppose to use business name, address and phone number there.... Do you just have your address listed in that section? maybe the code is misreading my address due to the business name and phone number???
  22. Weekend_warrior1999

    USPS Rate V4, Intl Rate V2 (official support thread)

    this was the email I received using the first ID that I had set to production:
  23. Weekend_warrior1999

    USPS Rate V4, Intl Rate V2 (official support thread)

    I actually already did both of those... Checked the output from the email sent to me and got a huge XML output with <error> tags, the only thing I can think of is that I may have mistyped the URL during the signup process... so I made another ID request.... now I just get an email stating that I dont have authorization to access the server using the new ID.... Waiting for it to be set to Production.... Changing the server URLs to the testing servers listed in the USPS confirmation Email results in a return email of an error that USPSv4 not being an authroized protocol... thinking I'm S.O.L. until the new ID is set to production in order to rule out the idea that they not only use ID's for authorization but also check the requesting URL and ID match original access request, if that makes any sense.
  24. Weekend_warrior1999

    USPS Rate V4, Intl Rate V2 (official support thread)

    Well WHat the crap, Ive installed this Module onto 2.3.3 (new Install) and had my username confirmed as production, but it still fails to show any output as far as shipping is concerned. the test product has a weight of 1lb, store address set in admin config, all shipping options set and username entered.... I'm i missing a edit that I need to make to this module?
  25. Weekend_warrior1999

    New UPS XML Shipping Module available

    Think I found it, line 34: header('Location: ' . $url); ADD ABOVE THIS LINE if ( strpos($url, '&') !== false ) { $url = str_replace('&', '&', $url); } And about line 71 find this: function tep_sanitize_string($string) { $string = ereg_replace(' +', ' ', $string); return preg_replace("/[<>]/", '_', $string); } Edit it to look like this: function tep_sanitize_string($string) { //$string = ereg_replace(' +', ' ', $string); $patterns = array ('/ +/','/[<>]/'); $replace = array (' ', '_'); return preg_replace("/[<>]/", '_', $string); }
×