Jump to content

cruzing

Members
  • Content count

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by cruzing

  1. cruzing

    can't work with payment modules

    Hi everyone,I hate to ask but can't figure it out( i have tried looking for an answer on web). In admin I can see that there are 47 payment modules that can be installed, but when i click the plus button I only get Authorize.net Credit Card AIM/sim and even when I ckick on these I get a blank page. I used to have paypal express and wanted to use paypal standard,uninstalled paypal express and that would even show up anymore. It's osc 2.3.3 with the following modules added:extra info pages;easy populate,USPS Rate v4 Intl rate v 2-1.7 and shared ssl cert on bluehost. Thank you for you're help. :x :x
  2. A little help please. I have added the upc extra field (as per below)and can upload the information but it does not show up anywhere. Also when I download a .csv file from easy populate the information is there. v_products_model v_products_upc EOREOR 1125426 2.15E+09 EOREOR What did I miss ? Thank You :x :x // ** products table ** // Lets say you have added a field to your "products" table called // "products_upc". The header name in your import file will be // called "v_products_upc". Then below you will change the line // that looks like this (without the comment double-slash at the beginning): // $custom_fields[TABLE_PRODUCTS] = array(); // this line is used if you have no custom fields to import/export // // TO: // $custom_fields[TABLE_PRODUCTS] = array( 'products_upc' => 'UPC' ); // // If you have multiple fields this is what it would look like: // $custom_fields[TABLE_PRODUCTS] = array( 'products_upc' => 'UPC', 'products_restock_quantity' => 'Restock' ); //
  3. cruzing

    can't work with payment modules

    Just an update:uninstalled osc233 then reinstalled it this morning using simple scripts and would you believe nothing changed. Called bluehost and requested an account wipe for a new reinstall.After getting off the phone with them,reinstalled again and again I could not add payment modules. I uninstalled again,deleted any files still left and deleted the entire database.Reinstalled for the last time and was getting "can't start session with errors" deleted all cookies and all is on target again. What a nightmare. God must be playing an April's fool joke on me. Have a nice day,everyone.
  4. cruzing

    can't work with payment modules

    Yes I looked.I has Installed Modules then underneath..MODULE_PAYMENT_INSTALLED and underneath that an empty box. Is there a way to throw in the paypal standard module in there,it's the only one I need ? I can see all the payment modules when I look into the legacy file manager, could it have anything to do with the installation of the SSL cert ? What I did last time was reinstall everything with Simple scripts,fairly fast and easy;hate doing the image upload as that takes @3hrs. I appreciate all your hlep.
  5. cruzing

    can't work with payment modules

    Mr.walton Let me start by saying thank you,you're a great resource .My admin/modules.php file looks good. When I look into my database for the payments modules I see none there,What's a quick remedy ? Also,If I can't resolve my issue and want to reinstall everything fresh should I also delete my database ? Thanks again.
  6. I'm a novice and trying to use the add on;one page guest checkout.I have a few questions .And maybe I should know this but don't. In the installation package there are a few folders,some folders I don't have.If I create the missing folders in the correct order can I just drop the corresponding files in and be good to go ? I don't have this specific folder "js" If I create this as follows /public html/"js" is this correct ? or should i put it into/public html/admin/"js" ? I have tried it for hours with no luck and have tried looking it up with no success. After trying different folder loactions I get error messages: may be totally unrelated. PHP Fatal error: require() [<a href='function.require'>function.require</a>]: Failed opening required 'includes/column_right.php' (include_path='.:/usr/lib64/php:/usr/lib/php:/usr/share/pear') in /home1/ecvariet/public_html/shopping_cart.php on line 267 I'm aware that it's referencing a diferrent file but it's part of the addon.. Thank You for your responses.
  7. it's often said that the solution "is at the tip of our nose"but we fail to recognize it.if've read this before" You say that you're uploading the images to /images/HonestGreen/, but you're looking for the images in /images/HonestGreen_Images/. See the difference?" I just never thought that was the issue, I would have never found it. Jim Thank you .
  8. repost from general add-ons EP vers: 2.77a-2.3.1 osCommerce Online Merchant v2.3 OS: Array HTTP: DB: PHP: Array (Zend: ) Temp Directory: /home1/ecvariet/public_html/temp/ Temp Dir is Writable Magic Quotes is: off register_globals is: off Split files on: 300 records Model Num Size: 12 Price with tax: false Calc Precision: 2 Replace quotes: false Field seperator: comma Excel safe output: true Preserve tab/cr/lf: false Category depth: 7 Enable attributes: true SEF Froogle URLS: false Other Support: MVS Support: false Additional Images: false More Pics: false UltraPics Pics: false Unlimited Images: false HTC: false SPPC: false Extra Fields: true PDF Upload: false Quick Backup Enabled: true I've been looking for a solution for three days and need help.Doing a lot of reading and maybe it's just me. I can use easy populate with no issue except I can't get an image linked to a product. Below are where original images are: http://www.xxxxxxxy.com/images/microsoft/intkeyboardps2.gif.......... these show fine under file manager dir=/public_html/images/microsoft/...... uploaded images file via ftp to dir=/public_htm;/images/HonestGreen/....these don't show http://www.xxxxxxxx.com/images/HonestGreen_Images/0116343.jpg I go into categories/products and update image(and see image) but nothing updates. Can someone Please point me in the right direction Thank You
  9. cruzing

    Easy populate help

    EP vers: 2.77a-2.3.1 osCommerce Online Merchant v2.3 OS: Array HTTP: DB: PHP: Array (Zend: ) Temp Directory: /home1/ecvariet/public_html/temp/ Temp Dir is Writable Magic Quotes is: off register_globals is: off Split files on: 300 records Model Num Size: 12 Price with tax: false Calc Precision: 2 Replace quotes: false Field seperator: comma Excel safe output: true Preserve tab/cr/lf: false Category depth: 7 Enable attributes: true SEF Froogle URLS: false Other Support: MVS Support: false Additional Images: false More Pics: false UltraPics Pics: false Unlimited Images: false HTC: false SPPC: false Extra Fields: true PDF Upload: false Quick Backup Enabled: true I've been looking for a solution for three days and need help.Doing a lot of reading and maybe it's just me. I can use easy populate with no issue except I can't get an image linked to a product. Below are where original images are: http://www.xxxxxxxy.com/images/microsoft/intkeyboardps2.gif.......... these show fine under file manager dir=/public_html/images/microsoft/...... uploaded images file via ftp to dir=/public_htm;/images/HonestGreen/....these don't show http://www.xxxxxxxx.com/images/HonestGreen_Images/0116343.jpg I go into categories/products and update image(and see image) but nothing updates. Can someone Please point me in the right direction Thank You
  10. I'm brand new to osc ver.2.3.3 and have been all over the place looking for the latest stable version of easypopulate. need to know latest ver ,please ? Also is there a difference between easypopulate and excel populate ? Thank You
×