Jump to content

johnjj

Members
  • Content count

    2
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  • Real Name
    john
  1. I think there is no eBaySvc.wsdl file on your server or wrong path for it. Upload eBaySvc.wsdl as it is, do not upload it as xml.
  2. Hi, I trying to implement this add on, there are some problems. I am able to get ebay categories and my ebay store categories but i m unable to add items to ebay store through api. My request is <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <SOAP-ENV:Envelope xmlns:SOAP-ENV="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/" xmlns:ns1="urn:ebay:apis:eBLBaseComponents"> <SOAP-ENV:Header> <ns1:RequesterCredentials> <ns1:eBayAuthToken>**....TOken.....**/ns1:eBayAuthToken> <ns1:Credentials> <ns1:AppId>My APP ID</ns1:AppId> <ns1:DevId>My DEV ID</ns1:DevId> <ns1:AuthCert>MY AUTH CERT ID</ns1:AuthCert> </ns1:Credentials> </ns1:RequesterCredentials> </SOAP-ENV:Header> <SOAP-ENV:Body> <ns1:VerifyAddItemRequest> <ns1:Version>801</ns1:Version> <ns1:Item> <ns1:Country>US</ns1:Country> <ns1:Currency>USD</ns1:Currency> <ns1:Description>ebay test</ns1:Description> <ns1:ListingDuration>Days_30</ns1:ListingDuration> <ns1:ListingType>FixedPriceItem</ns1:ListingType> <ns1:Location>Location</ns1:Location> <ns1:PaymentMethods>PayPal</ns1:PaymentMethods> <ns1:PaymentMethods>MoneyXferAcceptedInCheckout</ns1:PaymentMethods> ; <ns1:PayPalEmailAddress>**.....My email addres....**</ns1:PayPalEmailAddress> <ns1:PrimaryCategory> <ns1:CategoryID>73464</ns1:CategoryID> </ns1:PrimaryCategory> <ns1:Quantity>10</ns1:Quantity> <ns1:RegionID>0</ns1:RegionID> <ns1:ShippingDetails> <ns1:ShippingServiceOptions> <ns1:ShippingService>USPSExpressMail</ns1:ShippingService> <ns1:ShippingServiceCost>8.5</ns1:ShippingServiceCost> <ns1:ShippingServiceAdditionalCost>0</ns1:ShippingServiceAdditionalCos t> <ns1:ShippingServicePriority>1</ns1:ShippingServicePriority> </ns1:ShippingServiceOptions> <ns1:ShippingServiceOptions> <ns1:ShippingService>Pickup</ns1:ShippingService> <ns1:ShippingServiceCost>0</ns1:ShippingServiceCost> <ns1:ShippingServiceAdditionalCost>0</ns1:ShippingServiceAdditionalCos t> <ns1:ShippingServicePriority>2</ns1:ShippingServicePriority> </ns1:ShippingServiceOptions> <ns1:ShippingType>Flat</ns1:ShippingType> </ns1:ShippingDetails> <ns1:ShipToLocations>US</ns1:ShipToLocations> <ns1:Site>USA</ns1:Site> <ns1:StartPrice>55</ns1:StartPrice> <ns1:Storefront> <ns1:StoreCategoryID>492517</ns1:StoreCategoryID> <ns1:StoreCategory2ID>492517</ns1:StoreCategory2ID> </ns1:Storefront> <ns1:Title>ebay test</ns1:Title> <ns1:SKU>8225</ns1:SKU> <ns1:PostalCode>000000</ns1:PostalCode> <ns1:ShippingTermsInDescription>true</ns1:ShippingTermsInDescription&g t; <ns1:PictureDetails> <ns1:GalleryType>Gallery</ns1:GalleryType> <ns1:GalleryURL>Image URL</ns1:GalleryURL> <ns1:PictureURL>Image URL</ns1:PictureURL> </ns1:PictureDetails> <ns1:DispatchTimeMax>2</ns1:DispatchTimeMax> <ns1:SellerContactDetails> <ns1:Street>via Test, 00</ns1:Street> <ns1:PhoneCountryCode>US</ns1:PhoneCountryCode> <ns1:PhoneAreaOrCityCode>01</ns1:PhoneAreaOrCityCode> <ns1:PhoneLocalNumber>1212123</ns1:PhoneLocalNumber> <ns1:CompanyName>Test Company</ns1:CompanyName> </ns1:SellerContactDetails> <ns1:ReturnPolicy> <ns1:ReturnsAcceptedOption>ReturnsAccepted</ns1:ReturnsAcceptedOption& gt; <ns1:Description>Return Policy</ns1:Description> </ns1:ReturnPolicy> <ns1:ConditionID>1000</ns1:ConditionID> </ns1:Item> </ns1:VerifyAddItemRequest> </SOAP-ENV:Body> </SOAP-ENV:Envelope> Response from ebay is Response: <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <soapenv:Envelope xmlns:soapenv="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/" xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <soapenv:Body> <soapenv:Fault> <faultcode xmlns:ns1="http://xml.apache.org/axis/">ns1:Server</faultcode> <faultstring>Input data is invalid.</faultstring> <faultactor>http://www.ebay.com/ws/websvc/eBayAPI</faultactor> <detail> <FaultDetail> <ErrorCode>37</ErrorCode> <Severity>Error</Severity> <DetailedMessage>Input data for tag <Item.Site> is invalid or missing. Please check API documentation.</DetailedMessage> </FaultDetail> </detail> </soapenv:Fault> </soapenv:Body> </soapenv:Envelope> Please help me to solve this.
×