Jump to content

roobum

Members
  • Content count

    13
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  • Real Name
    Kerry
  1. roobum

    CONTRIBUTION Product Tabs

    Got it working.... had to change where I put this: <?php include_once (DIR_WS_MODULES . FILENAME_PRODUCTS_TABS); ?> Many thanks! Great Add-on.
  2. roobum

    CONTRIBUTION Product Tabs

    I have installed this (and uninstalled it and reinstalled and double checked), and the tabs are not showing. Not sure where I am going wrong.
  3. roobum

    [Contribution] Option Types v2

    Hi, Please could someone help with an error I have? I have just installed this add-on and receive this message on the product_info page. Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/wwwmysite/public_html/includes/functions/database.php on line 103 Any help would be greatly appreciated. Kerry
  4. I have now managed to fix the problem, all working fine. Many thanks Kerry
  5. Hello, When trying to add a new attribute, once I click insert, I receive this error message: 1136 - Column count doesn't match value count at row 1 insert into products_attributes values (null, '144', '1', '14', '0', '+') [TEP STOP] Any advice would be appreciated as to what I need to do to rectify this. Many thanks Kerry
  6. Thank you..... its working now. There were no blanks, but instead of using Microsoft Expression Web, I reopened the file in Wordpad and saved it again. Uploaded it, and its now working. Must have had BOM somewhere!
  7. Hello, I have just installed QTPro and the updates, but I now receive these errors in my admin: Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/wwwmysite/public_html/admin/includes/functions/general.php:1) in /home/wwwmysite/public_html/admin/includes/functions/sessions.php on line 96 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/wwwmysite/public_html/admin/includes/functions/general.php:1) in /home/wwwmysite/public_html/admin/includes/functions/general.php on line 34 Is there something that I have done wrong? I have double checked the installation, and it would appear that I have copied the codes correctly across. Any help would be very much appreciated. Kind Regards Kerry
×