Jump to content

bmdllc

Members
  • Content count

    7
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  • Real Name
    C.J.
  1. I need a bit of help. I would like to accomplish 2 things. First, I need to get the guest login popup window back down where it belongs. I have searched for the instructions earlier in the thread, but I must not be changing the right "100" to a higher number to move that block down. Tried several, anyone have a code line # that will put me in a closer proximity to my target? Second, same form only displays what is needed in the text input fields by hovering over them. Is there any way to display what needs to be entered next to them? Where would I change the font color for that so that one could actually see what they were suppose to type into those blocks? Any help is greatly appreciated. blackmountaindesigns.com/catalog/ Thank you in advance, C.J.
  2. Cool, that fixed my problem. I'm not sure if your code snip is in a processed state, my code looked a bit different in the checkout.php file, but I picked up what you were laying down. If anyone else is having this problem, here's what my code looked like. Remove the </div> found at about line 1827 in my editor. Thank you for the help, greatly appreciated! <div id="extra"> <table border="0" cellspacing="2" cellpadding="2" width="100%"> <tr> <td class="fieldKey"><?php echo ENTRY_COMPANY; ?></td> <td class="fieldValue"><?php echo tep_draw_input_field('company', $sc_guest_company, 'class="text"') . ' ' . (tep_not_null(ENTRY_COMPANY_TEXT) ? '<span class="inputRequirement">' . ENTRY_COMPANY_TEXT . '</span>': ''); ?></td> </tr> </table> </div>
  3. I see what you are saying, but I think it has something to do with everything being dumped on the right. I didn't change the column sizes at all. blackmountaindesigns.com/catalog Any help would be appreciated.
  4. Is anyone else experiencing this? My page looks exactly like the pics from KariL. I would love to know how to fix this. I tried altering the .css with different widths, that yielded nothing. Changed theme to Redmond from custom, nothing. Can anyone offer any advice, even where to begin looking as my eyes hurt from sifting through code. Both IE and FF give me the same result.
×