Jump to content

pvoce

Members
  • Content count

    16
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by pvoce

  1. Have you added the following to your catalog directory?: catalog/admin/includes/classes/xml.php catalog/admin/includes/classes/xml_5.php catalog/includes/classes/xml.php catalog/includes/classes/xml_5.php catalog/includes/languages/english/modules/shipping/upsxml.php catalog/includes/modules/shipping/upsxml.php
  2. Just out of curiosity, is the reason that Intl Rates are not appearing in checkout due to the fact that I am in the US, or should they be visible as options? They are selected in admin/modules/shipping/usps, so they should be offered.
  3. @@evermorian Added and much thanks!
  4. Make sure that USPS Webservices has your account active on their production server. They may reply that they haven't had any test queries sebt, but if you let them know that you are using the OSC platform, they will activate it for you.
  5. Pardon my naivete, but in which file did you add the code? Thanks:)
  6. I went ahead and "started over" and added the V4 2/12 module, and is working great, save for no international options are appearing. I'm reading back to see if anyone has run into this before I add the add on
  7. I did uninstall the stock version (it only gave me the "library mail" option) before dropping in the Restrict Methods catalog folder, along with some minor adding/editing to the ..admin/includes/includes/functions/general.php file. I did also run the sql query (just ran it again, just to be sure). Any other places I should look in particular?
  8. I'm sure this may have been rehashed before, but here is my issue: In the Admin Panel, the choices do not remained checked, but the first check box has part of "Array" listed in it. In the actual listing, no choices show up. No errors are listed, so I believe that USPS servers are being contacted correctly. Any Ideas?
  9. pvoce

    [Addon} Modular Front Page

    I went ahead and did a "reinstall", and the problem apparently "fixed" itself, which usually means *I* corrupted something:) Thanks for your patience and assistance.
  10. pvoce

    [Addon} Modular Front Page

    Thank you for your patience. The only place I have that call ($oscTemplate->buildBlocks(); ) mentioned is the ..\catalog\includes\template_top.php. Nothing in any admin files. Where I am seeing the error is when I log into Dashboard. I can still navigate and utilize the other admin functions. Would this narrow it down a bit?
  11. pvoce

    [Addon} Modular Front Page

    I've checked both the catalog/admin/includes/template_top.php and the catalog/includes/template_top.php, with the non-admin file containing the "$oscTemplate->buildBlocks();" call. I've renamed the admin template_top.php as a .bak file, which cratered the site, so I'm thinking I still need both. Everythibng I have 2.3.2 and above. Should I be looking for something in particular, such as a particular call statement or maybe a missing file?
  12. pvoce

    [Addon} Modular Front Page

    I've run into the dreaded "Call to a member function getBlocks() on a non-object in\..\catalog\admin\index.php on line 251" when entering Admin Dashboard. The site itself still runs, as well as the features. I have ensured that both instances of osc_template.php contain the block code, and ensured that the index.php has the added "getBlocks" call. I am sure it is something small, so has anyone else encountered this issue? Thank you for your time and patience.
  13. pvoce

    Current AUctions V2.0

    Two issues: 1: Function eregi() is deprecated in \..\..catalog\includes\modules\current_auctions_module.php on line 47. Is there a better function to put in there? 2:"Current Auctions" does NOT appear under Configuration in Admin. Which file can I edit to insert th ebay info?
  14. pvoce

    KissIT Image Thumnailer

    Found it. I made the changes here on the localhost, but the configure.php didn't make the ftp upload for some reason. I'm blaming the lack of coffee. Works like a charm now. Thank both of ya'll for your time and patience.
  15. pvoce

    KissIT Image Thumnailer

    RWF: To an extent. When adding an image to a product, I am to upload a larger one to the thumbnail, which I do. However, the image is displayed within the product as full sized, not shrunken. Am I missing something?
  16. pvoce

    KissIT Image Thumnailer

    An issue I have run into is when adding images in admin, it appears that you can only display either the thumbnail or the large image in a product. Is the large image supposed to "overwrite" the thumbnail image? Sorry so dense:)
×