Latest News: (loading..)

coolcl

Members
  • Content count

    108
  • Joined

  • Last visited

About coolcl

Profile Information

  • Real Name
    Carol Lavoie
  1. No, not at all, I have my own server, which I have full remote control (SSH). I just need to know what to do on the server to fix this issue. I guest it is like having a car but not knowing how to fix it! By the way, I have room for hosting :huh: Thanks, CL
  2. Hi, I have installed Easy Populate 2.76d-MS2 (with attributes) without a glitch, everything works fine except that when I upload the file back some deactivated products get reactivated by them self’s, my new products list changes to older date products etc. Any help would be appreciated, Surfalot, this is a great mod by the way!
  3. Ya! works better when installed, is it. Now I am getting this message: Federal Express (Total items: 3 pcs. Total weight: 2 kgs) Federal Express No response to CURL from Fedex server, check CURL availability, or maybe timeout was set too low, or maybe the Fedex site is down I have double check everything and can't see the problem, Thanks Roaddoctor, CL
  4. Hi, I have installed FedEx direct 2.06 and I am getting this error " Fatal error: Call to undefined function: curl_init() in /home/shopnatu/public_html/catalog-usa/includes/modules/shipping/fedex1.php on line 454 " Is it conflicting with something else? Any help would be appreciated, Thanks, CL
  5. Here is the code of the affiliate_configure.php page. <?php /* $Id: affiliate_configure.php,v 2.00 2003/10/12 OSC-Affiliate Contribution based on: osCommerce, Open Source E-Commerce Solutions http://www.oscommerce.com Copyright (c) 2002 - 2003 osCommerce Released under the GNU General Public License */ define('AFFILIATE_KIND_OF_BANNERS','1'); // 1 Direct Link to Banner; no counting of how much banners are shown // 2 Banners are shown with affiliate_show_banner.php; bannerviews are counted (recommended) define('AFFILIATE_SHOW_BANNERS_DEBUG', 'false'); // Debug for affiliate_show_banner.php; If you have difficulties geting banners set to true, // and try to load the banner in a new Browserwindow // i.e.: http://yourdomain.com/affiliate_show_banner.php?ref=3569&affiliate_banner_id=3 define('AFFILIATE_SHOW_BANNERS_DEFAULT_PIC', '/home/shopnatu/public_html/catalog/images/banners/affiliate/shopnature_affiliate2.gif'); // absolute path to default pic for affiliate_show_banner.php, which is showed if no banner is found // Only works with AFFILIATE_KIND_OF_BANNERS=2 ?> If I set the AFFILIATE_KIND_OF_BANNERS to 2, only the AFFILIATE_SHOW_BANNERS_DEFAULT_PIC works. CL
  6. The only banner that work now is the default banner. If you try to build a banner from a product, the link to the image wont work, only the link to the poduct page. CL
  7. Here is the link: https://secure.dison.ca/~shopnatu/catalog/a...iate_signup.php Please create an account to test. Thanks for your time chooch, CL
  8. Hi, It shows up as HTTP, <a href="http://www.mysite.com/catalog/product_info.php?ref=16&products_id=118&affiliate_banner_id=1" target="_blank"><img src="http://www.mysite.com/catalog/affiliate_show_banner.php?ref=16&affiliate_pbanner_id=118" border="0" alt="Aromatized Vinegar"></a> The link works but not the image. Thank you Chooch CL
  9. I have solved the login issue. It was coming from an html_output.php mod, killing the session ID. A good programmer would have thought of that right away, (I guest) but I am not. Now I need to solve the banner issue who seems to be a more common problem. Thanks for your help Vger, CL
  10. I have installed this osC affiliate contribution on an out of the box osCommerce and it still doesn?t work properly! No one seems to have the solution for this contribution? I wish that I could see one lucky site that has it working... CL
  11. Hi, I really need some help here before I turn nuts. I have installed osC Affiliate V2.6 Contribution and it work except that I need to login as a regular customer before I can login again as an Affiliate. If I try to login using the affiliate login page it just reload it self. If I login as a regular customer than I am able to login via the affiliate login page using an affiliate account. I have been trying to see where is the problem but so far only frustration. Anyone as an idea on where to look? Here is the code of the affiliate login page, -------------------- <?php /* $Id: affiliate_affiliate.php,v 2.00 2003/10/12 OSC-Affiliate Contribution based on: osCommerce, Open Source E-Commerce Solutions http://www.oscommerce.com Copyright © 2002 - 2003 osCommerce Released under the GNU General Public License */ require('includes/application_top.php'); if (isset($HTTP_GET_VARS['action']) && ($HTTP_GET_VARS['action'] == 'process')) { $affiliate_username = tep_db_prepare_input($HTTP_POST_VARS['affiliate_username']); $affiliate_password = tep_db_prepare_input($HTTP_POST_VARS['affiliate_password']); // Check if username exists $check_affiliate_query = tep_db_query("select affiliate_id, affiliate_firstname, affiliate_password, affiliate_email_address from " . TABLE_AFFILIATE . " where affiliate_email_address = '" . tep_db_input($affiliate_username) . "'"); if (!tep_db_num_rows($check_affiliate_query)) { $HTTP_GET_VARS['login'] = 'fail'; } else { $check_affiliate = tep_db_fetch_array($check_affiliate_query); // Check that password is good if (!tep_validate_password($affiliate_password, $check_affiliate['affiliate_password'])) { $HTTP_GET_VARS['login'] = 'fail'; } else { $affiliate_id = $check_affiliate['affiliate_id']; tep_session_register('affiliate_id'); $date_now = date('Ymd'); tep_db_query("update " . TABLE_AFFILIATE . " set affiliate_date_of_last_logon = now(), affiliate_number_of_logons = affiliate_number_of_logons + 1 where affiliate_id = '" . $affiliate_id . "'"); tep_redirect(tep_href_link(FILENAME_AFFILIATE_SUMMARY,'','SSL')); } } } require(DIR_WS_LANGUAGES . $language . '/' . FILENAME_AFFILIATE); $breadcrumb->add(NAVBAR_TITLE, tep_href_link(FILENAME_AFFILIATE, '', 'SSL')); ?> <!doctype html public "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"> <html <?php echo HTML_PARAMS; ?>> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=<?php echo CHARSET; ?>"> <title><?php echo TITLE; ?></title> <base href="<?php echo (($request_type == 'SSL') ? HTTPS_SERVER : HTTP_SERVER) . DIR_WS_CATALOG; ?>"> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="stylesheet.css"> </head> <body marginwidth="0" marginheight="0" topmargin="0" bottommargin="0" leftmargin="0" rightmargin="0"> <!-- header //--> <?php require(DIR_WS_INCLUDES . 'header.php'); ?> <!-- header_eof //--> <!-- body //--> <table border="0" width="100%" cellspacing="3" cellpadding="3"> <tr> <td width="<?php echo BOX_WIDTH; ?>" valign="top"><table border="0" width="<?php echo BOX_WIDTH; ?>" cellspacing="0" cellpadding="2"> <!-- left_navigation //--> <?php require(DIR_WS_INCLUDES . 'column_left.php'); ?> <!-- left_navigation_eof //--> </table></td> <!-- body_text //--> <td width="100%" valign="top"><table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0"> <tr> <td><table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0"> <tr> <td class="pageHeading"><?php echo HEADING_TITLE; ?></td> <td rowspan="2" class="pageHeading" align="right"><?php echo tep_image(DIR_WS_IMAGES . 'table_background_login.gif', HEADING_TITLE, HEADING_IMAGE_WIDTH, HEADING_IMAGE_HEIGHT); ?></td> </tr> </table></td> </tr> <tr> <td><?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '100%', '10'); ?></td> </tr> <?php if (isset($HTTP_GET_VARS['login']) && ($HTTP_GET_VARS['login'] == 'fail')) { $info_message = TEXT_LOGIN_ERROR; } if (isset($info_message)) { ?> <tr> <td class="smallText"><?php echo $info_message; ?></td> </tr> <tr> <td><?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '100%', '10'); ?></td> </tr> <?php } ?> <tr> <td><?php echo tep_draw_form('login', tep_href_link(FILENAME_AFFILIATE, 'action=process', 'SSL')); ?><table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="2"> <tr> <td class="main" width="50%" valign="top"><b><?php echo HEADING_NEW_AFFILIATE; ?></b></td> <td class="main" width="50%" valign="top"><b><?php echo HEADING_RETURNING_AFFILIATE; ?></b></td> </tr> <tr> <td width="50%" height="100%" valign="top"><table border="0" width="100%" height="100%" cellspacing="0" cellpadding="1" class="infoBox"> <tr> <td><table border="0" width="100%" height="100%" cellspacing="0" cellpadding="2" class="infoBoxContents"> <tr> <td><?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '100%', '10'); ?></td> </tr> <tr> <td class="main" valign="top"><?php echo TEXT_NEW_AFFILIATE . '<br><br>' . TEXT_NEW_AFFILIATE_INTRODUCTION; ?></td> </tr> <tr> <td class="smallText" colspan="2"><?php echo '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_AFFILIATE_TERMS, '', 'SSL') . '">' . TEXT_NEW_AFFILIATE_TERMS . '</a>'; ?></td> </tr> <tr> <td><?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '100%', '10'); ?></td> </tr> </table></td> </tr> </table></td> <td width="50%" height="100%" valign="top"><table border="0" width="100%" height="100%" cellspacing="0" cellpadding="1" class="infoBox"> <tr> <td><table border="0" width="100%" height="100%" cellspacing="0" cellpadding="2" class="infoBoxContents"> <tr> <td colspan="2"><?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '100%', '10'); ?></td> </tr> <tr> <td class="main" colspan="2"><?php echo TEXT_RETURNING_AFFILIATE; ?></td> </tr> <tr> <td colspan="2"><?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '100%', '10'); ?></td> </tr> <tr> <td class="main"><b><?php echo TEXT_AFFILIATE_ID; ?></b></td> <td class="main"><?php echo tep_draw_input_field('affiliate_username'); ?></td> </tr> <tr> <td class="main"><b><?php echo TEXT_AFFILIATE_PASSWORD; ?></b></td> <td class="main"><?php echo tep_draw_password_field('affiliate_password'); ?></td> </tr> <tr> <td colspan="2"><?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '100%', '10'); ?></td> </tr> <tr> <td class="smallText" colspan="2"><?php echo '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_AFFILIATE_PASSWORD_FORGOTTEN, '', 'SSL') . '">' . TEXT_AFFILIATE_PASSWORD_FORGOTTEN . '</a>'; ?></td> </tr> <tr> <td colspan="2"><?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '100%', '10'); ?></td> </tr> </table></td> </tr> </table></td> </tr> <tr> <td width="50%" align="right" valign="top"><?php echo '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_AFFILIATE_SIGNUP, '', 'SSL') . '">' . tep_image_button('button_continue.gif', IMAGE_BUTTON_CONTINUE) . '</a>'; ?></td> <td width="50%" align="right" valign="top"><?php echo tep_image_submit('button_login.gif', IMAGE_BUTTON_LOGIN); ?></td> </tr> </table></form></td> </tr> </table></td> <!-- body_text_eof //--> <td width="<?php echo BOX_WIDTH; ?>" valign="top"><table border="0" width="<?php echo BOX_WIDTH; ?>" cellspacing="0" cellpadding="2"> <!-- right_navigation //--> <?php require(DIR_WS_INCLUDES . 'column_right.php'); ?> <!-- right_navigation_eof //--> </table></td> </tr> </table> <!-- body_eof //--> <!-- footer //--> <?php require(DIR_WS_INCLUDES . 'footer.php'); ?> <!-- footer_eof //--> <br> </body> </html> <?php require(DIR_WS_INCLUDES . 'application_bottom.php'); ?> --------------------------- Thanks, :'( CL
  12. Hi, I need help with this great osC Affiliate V2.6 Contribution I have installed the contribution and I have few bugs. The biguest one is that I can't Sign in as a returning affiliate. The page just reloads it self when I click the sign in button. But if I login as a regular customer, than I can login (on top of the first one) as a affiliate using 2 different accounts...I must have some kind of conflict with some other contribution. The second bug is that banner image link does not work. The link to page works but not the image. Thanks, CL
  13. Hi, I need help with osC Affiliate V2.6 Contribution I have installed the contribution and I have 2 bugs. The first one is that I can't Sign in as a returning affiliate. The page just reloads when I click the sign in button. The second bus is this message; 1054 - Unknown column 'news_status' in 'field list' Select news_id, affiliate_news_headlines as headline, affiliate_news_contents as content, news_status from affiliate_news, affiliate_news_contents where news_id = affiliate_news_id and affiliate_news_languages_id = '1' order by date_added desc That is in the Admin Affiliate News Announcement. I have looked for an existing tread but didn't find any, Thanks, CL
  14. Second post, the first one ended up in the wrong place...sorry. Hi, I have been using the contribution since it got out and it has been great, but since Google has changed Froogle to Froogle base I am now getting errors when I upload the text file. Here's an example "Hurry! There�s only a few left!" The error explanation from Froogle is this one "Your bulk upload contains an invalid UTF-8 character. If you are using Notepad to save your file, please select "Save As" and then select "ANSI" or "UTF-8" in the "Encoding" options. What do I have to change or modified to solve this issue? Thank you all! CL
  15. I am trying to make this contribution work, 'Multi-Stores multiple shop system' and I can't login in the administration. It seem that the username and password "admin" and "admin" doesn't work, very frustrating! Any would be great, Thanks Carol