Jump to content

MTG Mania

Members
  • Content count

    55
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About MTG Mania

  • Birthday 07/13/1974

Profile Information

  • Real Name
    Cindy Langjahr-Buvarp
  • Gender
    Female
  • Location
    East Coast USA
  1. Hey Guys!! Well, it seems I might have a working brain after all, because I think I figured out why the linkpoint order did not hit the database. Once I confirmed that PayPal Express worked as it SHOULD, I copied both the PPE and Linkpoint Module php files into to 2 separate .txt documents and found THIS code in the PPE module but NOT in the linkpoint module: function after_process() { global $response_array, $insert_id, $order, $ppe_payerstatus, $ppe_addressstatus; $pp_result = 'Payer Status: ' . tep_output_string_protected ($ppe_payerstatus) . "\n" . 'Address Status: ' . tep_output_string_protected ($ppe_addressstatus) . "\n\n" . 'Payment Status: ' . tep_output_string_protected ($response_array['PAYMENTSTATUS']) . "\n" . 'Payment Type: ' . tep_output_string_protected($response_array ['PAYMENTTYPE']) . "\n" . 'Pending Reason: ' . tep_output_string_protected ($response_array['PENDINGREASON']) . "\n" . 'Reversal Code: ' . tep_output_string_protected ($response_array['REASONCODE']); $sql_data_array = array('orders_id' => $insert_id, 'orders_status_id' => MODULE_PAYMENT_PAYPAL_EXPRESS_TRANSACTIONS_ORDER_STATUS_ID, 'date_added' => 'now()', 'customer_notified' => '0', 'comments' => $pp_result); tep_db_perform(TABLE_ORDERS_STATUS_HISTORY, $sql_data_array); tep_session_unregister('ppe_token'); tep_session_unregister('ppe_payerid'); tep_session_unregister('ppe_payerstatus'); tep_session_unregister('ppe_addressstatus'); } I THINK (please tell me if I am wrong) these are the "commands" that tell the module to "create" the order in the database. Now, the million dollar question IS: HOW do I take THIS string of code (IF it is indeed, what I THINK it is) and rework it (IF that is even a possibility) to work for the linkpoint module?? Anyone care to offer a suggestion or three (lol)?
  2. @kymationHiya Jim, We are using USPS Methods version 6.1a. That was the last one that I saw that had the full package install with it, that I could actually download and use. Some of them (among other contributions) were tar files that I cannot open. I am not sure if the weight is an issue, because like I said originally (and showed in the screenshot in my original post) the option itself IS there, the field where the name of the service should show is blank though. I even dropped the weight to only 0.40, so well within the limits of first class parcel. On my computer I can actually select it and go to the next step, whereas my husband on a different computer cannot. When I select it and continue, it just reverts to Priority Large Flat Rate box, so it is not letting me complete the transaction with that shipping service selected. Now, I have no issue using just the priority options, and trying to adjust the table rate to represent first class. It's just a risk because I KNOW certain customers ordering a ton of stuff will try to use that option to get a ridiculously cheap shipping rate, when technically their package should go priority. I just wish I knew how to edit the table rate (or any of them for that matter) to disallow itself to show as an option for items over 11 ounces, and then I could be done setting this store up.
  3. @@kymation We unchecked everything and just tried to hook of each of the first class options by them selves one by one(by the way we have to have it on internet to get it to even show up). On First-Class Mail Parcel and First-Class Mail Parcel Hold For Pickup, The cost would show up, But it wasn't possible to select it. On First-Class Mail Large Envelope and First-Class Mail Letter It came up with underneath error code -2147219085 Invalid XML Element content is incomplete according to the DTD/Schema. line= 0 pos= 1668
  4. @@kymation Ty for your response! Yes we are using the updated module.
  5. I'm Baaaaaaaaaaaaaaack!! lmao Ok, this is minor compared to the grand scheme of things, but if you know anything about people who collect trading cards, and extra $1 or $2 in shipping can make or break a sale. With that said, When I select the module to show internet rates, during checkout my customers will get first class mail (at least, that is what I THINK it is, the name of the service does not show, just the cost), but when it is selected and you go to the next step (payment screen) it automatically reverts to the most expensive option. It only does it when you select that option that has no name. When I select retail. that option does not even come up. Here is the image of what I am talking about, so you can get a visual. Here is the code for my includes/modules/shipping/usps.php $this->type_to_container = array( 'Express Mail' => '', 'Express Mail Hold For Pickup' => '', 'Express Mail Sunday/Holiday Delivery' => '', 'Express Mail Flat Rate Envelope' => 'Flat Rate Envelope', 'Express Mail Flat Rate Envelope Hold For Pickup' => 'Flat Rate Envelope', 'Express Mail Sunday/Holiday Delivery Flat Rate Envelope' => 'Flat Rate Envelope', 'Express Mail Legal Flat Rate Envelope' => 'Legal Flat Rate Envelope', 'Express Mail Legal Flat Rate Envelope Hold For Pickup' => 'Legal Flat Rate Envelope', 'Express Mail Sunday/Holiday Delivery Legal Flat Rate Envelope' => 'Legal Flat Rate Envelope', 'Priority Mail' => '', 'Priority Mail Hold For Pickup' => '', 'Priority Mail Large Flat Rate Box' => 'LG Flat Rate Box', 'Priority Mail Large Flat Rate Box Hold For Pickup' => 'LG Flat Rate Box', 'Priority Mail Medium Flat Rate Box' => 'MD Flat Rate Box', 'Priority Mail Medium Flat Rate Box Hold For Pickup' => 'MD Flat Rate Box', 'Priority Mail Small Flat Rate Box' => 'SM Flat Rate Box', 'Priority Mail Small Flat Rate Box Hold For Pickup' => 'SM Flat Rate Box', 'Priority Mail Regional Rate Box A' => 'Regional Rate Box A', 'Priority Mail Regional Rate Box A Hold For Pickup' => 'Regional Rate Box A', 'Priority Mail Regional Rate Box B' => 'Regional Rate Box B', 'Priority Mail Regional Rate Box B Hold For Pickup' => 'Regional Rate Box B', 'Priority Mail Flat Rate Envelope' => 'Flat Rate Envelope', 'Priority Mail Flat Rate Envelope Hold For Pickup' => 'Flat Rate Envelope', 'Priority Mail Legal Flat Rate Envelope' => 'Legal Flat Rate Envelope', 'Priority Mail Legal Flat Rate Envelope Hold For Pickup' => 'Legal Flat Rate Envelope', 'Priority Mail Padded Flat Rate Envelope' => 'Padded Flat Rate Envelope', 'Priority Mail Padded Flat Rate Envelope Hold For Pickup' => 'Padded Flat Rate Envelope', 'Priority Mail Gift Card Flat Rate Envelope' => 'Gift Card Flat Rate Envelope', 'Priority Mail Gift Card Flat Rate Envelope Hold For Pickup' => 'Gift Card Flat Rate Envelope', 'Priority Mail Small Flat Rate Envelope' => 'SM Flat Rate Envelope', 'Priority Mail Small Flat Rate Envelope Hold For Pickup' => 'SM Flat Rate Envelope', 'Priority Mail Window Flat Rate Envelope' => 'Window Flat Rate Envelope', 'Priority Mail Window Flat Rate Envelope Hold For Pickup' => 'Window Flat Rate Envelope', 'First-Class Mail Parcel' => '', 'First-Class Mail Parcel Hold For Pickup' => '', 'First-Class Mail Large Envelope' => '', 'First-Class Mail Letter' => '', 'Parcel Post' => '', 'Media Mail' => '', 'Library Mail' => '' ); I tried to fill in the name in the secondary fields that are blank in First Class Mail, AND Parcel, Media, Library, thinking that was the issue, nope, no dice. Worst case scenario I will re-enable one of the other pre-installed modules and just rename it first class, but I'd like to get this module fully functioning so I can upload the complete working files so people wanting this module don't have all the drama I had trying to get it to even work without the admin panel throwing up all over itself.
  6. Do I just download my "fixed" php's and upload it as a "fix" on the add on page that I downloaded it from, or? I have not updated any add on's before. And thanks!! lol Without the 2 Jim's I would have been in a real fix, so the credit is really due to them!! Cindy
  7. @@germ I fixed it (I think, hope pray lol) Thank you so much for helping me!! You, and the others like you have NO idea how much I appreciate it!! Without you guys helping me along the way, I never would have figured HALF of this stuff out!!!
  8. Holy crap, it's a MIRACLE. I fixed it. Thanks, you guys!! You are awesome for helping this php MORON, who obviously needs to READ things a little better!!!
  9. Shit. Wait a minute. Reading is my friend. It's the OTHER XML file now giving me shit. One second, let me make sure it's not the same coding error there too.
  10. @@germ It's the same original one..... Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /includes/classes/xml_5.php on line 25
  11. ROFL but the module works.... sort of! LMAO except for that string of "error" code showing on the top of my checkout/shipping page
  12. @@germ LMAO Well, that fixed the admin panel throwing up all over itself, but the original error is back now. :lol: :'(
×