Jump to content

markg-uk

Members
  • Content count

    313
  • Joined

  • Last visited

About markg-uk

  • Birthday January 1

Profile Information

  • Real Name
    Mark
  • Gender
    Male
  • Location
    Kent, UK
  • Website
  1. Ok - you're right. I commented this out as I have errors on for debugging and as you say, its been removed so was throwing an error. I had assumed it was set to true but the old site had it set to false. Anyway - thanks both.
  2. Thanks for the reply. I did actually already do that (plus I removed all the rewrites from .htaccess as a test) - neither made any difference. If I comment out these lines in seo_class.php: $link = str_replace('?', '/', $link); $link = str_replace('&', '/', $link); $link = str_replace('=', '/', $link); then the URLs are ok. Why I'm seeing the issue I'm not sure. I can't think of a reason I'd need those three lines with the URL format I want so I think I'm ok
  3. I've just installed this - URLs look ok but I can't now login to the front end as a customer. I'm using Phoenix 1.0.7.5 and followed the instructions. I noticed that tep_href_link had moved like said above - no problem there. Before the update, I get this in my logs when I login (and I could login ok): "POST /login.php?action=process HTTP/1.1" 302 - After the update, I see this: "POST /login.php/action/process HTTP/1.1" 200 17953 If I restore the original tep_href_link function, I can login ok of course. So something is changing the ? for / Any ideas?
  4. markg-uk

    RMA Returns error for 2.2 MS2

    Anyone got this working recently with 2.3.4? I've got most of it working (ignoring the cosmetics) but I can't get admin/returns.php to work. I get: Parse error: syntax error, unexpected end of file in C:\websites\shop\docs\admin\returns.php on line 1057 The { and } appear to be equal in numbers plus the editor I use tends to pick errors up like that. The only changes I have done are to change all the <? to <?php. Using PHP 5.4.27. I just can't work out what is wrong and the lack of errors mean I have little to work with.
  5. markg-uk

    Protx / Sagepay 'Direct' URL help!

    They are in the protx_direct.php file in the payment module folder, look for likes that start with $this->url Its probably easier to update the payment module - the latest version has the correct strings. (its as simple as overwriting the protx_direct.php file)
  6. markg-uk

    [CONTRIBUTION] PDF Customer Invoice

    I've got a strange one. I have v1.2 installed and haven't changed anything for over a year. Today it stops working in IE - with force download set to true. When I click on the link, I get an IE popup saying it can't download the file. It works fine in firefox however. If I disable force download, it then works inline in IE. Anyone seen this before?
  7. markg-uk

    my store is no longer offering checkout or any options

    What exactly happens? Do you get a blank screen when you get to the shipping page? Or does the page come up but with no options?
  8. markg-uk

    SiteMonitor

    Unless you take steps to prevent it, you're just going to get hacked again though
  9. markg-uk

    Help identifying a Shipping module

    That could be any of the stock shipping modules - each module lets you assign a picture like that. Its probably based upon the zones module.
  10. You're best off posting in the actual support thread if you want help. When you change the 'Profile Display' to show 'all information', is the osCsid the same?
  11. markg-uk

    Protx Direct v2.22

    Well, it is a standard install so far as the checkout process goes. The database is being populated fine otherwise - I've made several test orders and everything works. Very strange ... Its a quiet site, don't expect to have the transaction issue.
  12. markg-uk

    Protx Direct v2.22

    I've just upgraded from 5.0b to 5.1 and I've got a problem. Everything works except that after I complete checkout, I get an SQL error in checkout_process.php: 1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1 UPDATE protx_direct SET order_id = 1675 WHERE id = [TEP STOP] The order is there otherwise. The only place I can find this update is in the protx_direct.php here in after_process(): function after_process() { global $insert_id; tep_db_query("UPDATE " . TABLE_PROTX_DIRECT . " SET order_id = " . (int)$insert_id . " WHERE id = " . $this->protx_id); } That function was empty in the 5.0b. I've checked all my files and I can't see a problem. any ideas? :) edit: and if I comment out the function contents, it appears to work ok.......
  13. markg-uk

    Store Pickup ?

    Cash on delivery is a payment module. Store pickup is a shipping module. You won't get cash on delivery coming up as a shipping option.....
  14. markg-uk

    How do you REMOVE "Credit Card" option?

    log into the admin and disable the two unwanted payment modules. the text for the paypal contrib will probably be in /catalog/includes/languages/english/modules/payment/something.php where something.php is the name of the paypal payment module
  15. markg-uk

    [Contribution] Protx Direct v5 Support Thread

    and ten minutes later when the customer tries again it work - sounds like its something at the customer end :)
×