Latest News: (loading..)

stephens210180

Members
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About stephens210180

Profile Information

  • Real Name
    Jamie Stephens
  1. Well I have just been adding some sub-categories (just a 2nd level down) on my ebay store. I have then gone to my OSC store --> ebay Get Categories and clicked on the "Update Categories" button but only the Parent/Top categories import, the sub-categories do not show (they are not in the OSC database) so I think we are both at the same stage! I have not had any time to look in to this any further so far - just have to hope we'll be able to get it sorted. Thanks, Jamie
  2. Yep, got it working last night!!! Noticed there were a few more bits of code and tags that were for Italy so change all to the UK versions such as for example (for others who may come across this problem): In 'catalog/admin/ebay_addproducts "IT_ExpressCourier" change to the shipping in your company - I use "UK_RoyalMailFirstClassRecorded" Also change all other "IT....." references if your store in not in Italy to the correct ones for your country. Helpful sites: http://developer.ebay.com/devzone/xml/docs/Reference/eBay/types/ShippingServiceCodeType.html http://developer.ebay.com/DevZone/XML/docs/WebHelp/wwhelp/wwhimpl/common/html/wwhelp.htm?context=eBay_XML_API&file=FieldDifferences-Site_IDs.html Thanks for the great contribution hozone and thanks Ted for your help.
  3. It does look like that is what the error is pointing to, unfortunately I have not had an ebay store before (only sold 1 or 2 things on ebay in the past) so am a little unsure what is the minimum amount of configuration required with this contribution and on ebay to get to the stage where I am able to test the basics of this great contibution. Like adding the categories in my ebay store do I need to change / add shipping details some where on ebay or even on OSC? Shipping is set to flat rate in OSC admin. Seems like I'm nearly there and this is possibly the last hurdle to get over before I can get some products from my osc store across to my ebay store. Any more advice will be much welcomed. My main store will be OSC v2.3.1 but I am also trying this on OSC v2.2 RC2 at the same time. Thanks, Jamie
  4. Thanks Ted, making progress now. Added some categories in my ebay store and the errors I was getting have now gone and the categories added on ebay are now in Showing up in my OSC website. I now get the following when adding a product (in oscommerce admin) to ebay: ebay Add Item Errors Catchable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in/home/comput4/public_html/back/ebay_addproducts.php on line 170 The code is: print "Errors<br />"; if($results->Errors != null) foreach($results->Errors as $key => $value) if($key == "LongMessage") echo $value."<br />"; echo "<br />"; If I comment this code out I get the request and the following Response: Response: <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <soapenv:Envelope xmlns:soapenv="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/" xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <soapenv:Body> <AddItemResponse xmlns="urn:ebay:apis:eBLBaseComponents"> <Timestamp>2012-05-30T15:21:03.229Z</Timestamp> <Ack>Failure</Ack> <Errors> <ShortMessage>Shipping service is not available.</ShortMessage> <LongMessage>Shipping service Corriere espresso(10110) is not available.</LongMessage> <ErrorCode>12519</ErrorCode> <SeverityCode>Error</SeverityCode> <ErrorParameters ParamID="0"> <Value>Corriere espresso(10110)</Value> </ErrorParameters> <ErrorClassification>RequestError</ErrorClassification> </Errors> <Errors> <ShortMessage>Shipping service is not available.</ShortMessage> <LongMessage>Shipping service Ritiro in zona(10151) is not available.</LongMessage> <ErrorCode>12519</ErrorCode> <SeverityCode>Error</SeverityCode> <ErrorParameters ParamID="0"> <Value>Ritiro in zona(10151)</Value> </ErrorParameters> <ErrorClassification>RequestError</ErrorClassification> </Errors> <Version>773</Version> <Build>E773_INTL_BUNDLED_14839591_R1</Build> </AddItemResponse> </soapenv:Body> </soapenv:Envelope> Any ideas on what the cause of this problem maybe please? Again thanks for your help. Many Thanks, Jamie
  5. "it is probably because you have no store category. maybe!! just add something in the data base and see if it works." Unfortunately not, as I have tried it with the default categories that come supplied with OSC 2.2 RC2 and have also tried again after adding some new categories and products. Have also tried on 2 servers 1 running php 5.2.9 and the other 5.3 but still get the same errors - I have been told SOAP is installed and enabled. Will probably be something really simple but I'm not really much of an expert with this sort of thing. Does it matter what version the 'eBaySvc.wsdl' file is? Thanks, Jamie
  6. Hi, Seems like a really great contribution that is much needed by many users of oscommerce. To test 'osc2ebay' I have installed a fresh installation OSC 2.2 and used all the supplied patched files and updated the config file to what I believe is correct. The only problem is I can not get past the following error when trying to 'Add an item to eBay': I receive this response: Response: <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <soapenv:Envelope xmlns:soapenv="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/" xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <soapenv:Body> <soapenv:Fault> <faultcode xmlns:ns1="http://xml.apache.org/axis/">ns1:Server</faultcode> <faultstring>Input data is invalid.</faultstring> <faultactor>http://www.ebay.com/ws/websvc/eBayAPI</faultactor> <detail> <FaultDetail> <ErrorCode>37</ErrorCode> <Severity>Error</Severity> <DetailedMessage>Input data for tag &lt;Item.Storefront.StoreCategoryID> is invalid or missing. Please check API documentation.</DetailedMessage> </FaultDetail> </detail> </soapenv:Fault> </soapenv:Body> </soapenv:Envelope> And when I go to "ebay Get Categories" in OSC admin and click on "Update Categories" button I get the following: 12493 categories inserted successfully! get store categories error "Back To Products Page" "Back" When I then go back to "ebay Get Categories" in OSC admin there is the following: current categories - Drop down box with many categories current store categories - Drop down box empty Please can you help? Many Thanks, Jamie