Jump to content

iveo

Members
  • Content count

    74
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by iveo

  1. iveo

    2 products per line

    that's easy - do it yourself - just go for product_listing.php and modify ;)
  2. I tried to change it like this, but it output the title twice instead of once, so I must be doing it wrong: What is the the correct way to revise it? this is the function from the html_output.php: function tep_image($src, $alt = '', $width = '', $height = '', $parameters = '', $res = 1, $addattribs = 1) so you see what you made wrong? so if you place an image with that function it looks like this: tep_image(>images adress< , >alt-text< , >width< , >height< , >parameters<) ;)
  3. iveo

    STS and Coolmenu

    got same problem...
  4. iveo

    STS and Categories Box Text Size

    look into your /includes/boxes/categories.php somewhere there you'll see the tags and the style that is called ;)
  5. iveo

    coolMenu

    anyone knows about the STS contrib? I'd like to run coolmenu together with that contrib, but the menudata fails to be where it should be... :o
  6. iveo

    STS Compatibility

    I'm looking for that too - and I am working on it - but till now I couldn't understand why it's not working...
  7. iveo

    Using Xsell with STS 2.01 Help

    you'll need to put the xsell stuff into a variable, capture it like other sts vars and then parse it through sts where you call it with the variable
  8. I worked around with the "coolmenu" distribution and still couldn't figure out, why it is not working... ...the coolmenu distrib works with a nice JS from: http://www.dhtmlcentral.com/projects/coolmenus/ this script is very very easy to customize... so what the distrib does is, that it builds the menu-content from the the categories database content - same as the normal categories script does - with the only difference that it puts javascript around everything - still shouldn't make a difference when i install the coolmenu it even displays a box and a box header which says "categories" - but somehow there is no content in that box - no menu maybe there is a problem with the JS code with STS? does sts have a problem with JS in the body? I hope j0ker can show me what he means soon! :o I really need to get this working, because the menu is blowing up my column left at the moment... @brian - I even think you should take a look at that contrib, because it would be a great addition to your contrib and I think it would benefit a lot from that! ;)
  9. don't know what this has to do with sts but: go to your index.php and look for: } elseif ($category_depth == 'products' || isset($HTTP_GET_VARS['manufacturers_id'])) { and beneath that find: <td class="pageHeading"><?php echo HEADING_TITLE; ?></td> and there change to that: <td class="pageHeading" align="center"><?php echo HEADING_TITLE; ?></td> ;)
  10. @brian - the capture didn't work - i tried it out - what the menu does is: it simply takes the data of the categories like the categories box usually does... ...the only thing it does differntly is, that it formats it into javascript instead of tables or breaks... ...so it should work, but it does not - somehow - I mean - maybe I made a mistake, but I saw some other people complaining and also that it's a feature request for sts - so I thought it wouldn't be my fault - I don't know what the exact problem is - very strange
  11. wow - sounds great! ...both ideas seem to be very good! @brian I'll try to capture it like you mentioned - maybe this will work but I think I'll have to put the whole javascript code in the head of my template.html - bec. otherwhise it wouldn't work - i think @joker looking forward to your reply - I'd really liket to see that! :rolleyes: :D to both: thanks for fast replys!!!
  12. Hi! I'd like to refer to my question, which hasn't been answered yet. http://forums.oscommerce.com/index.php?sho...00entry377057 I kindly ask someone to help out :rolleyes:
  13. iveo

    new box in sts

    first you have to add something like this in your includes/column_left.php: example comes from a box that i've added: require(DIR_WS_BOXES . 'featured.php'); // STS: ADD $sts_block_name = 'featuredbox'; require(STS_RESTART_CAPTURE); // STS: EOADD then in includes/sts_display_output.php around line 220 find: $template['breadcrumbs'] = $breadcrumb->trail(' » '); and after that you should place your box-heading definition somewhere - which should look like this: $template['featuredboxheading'] = TABLE_HEADING_FEATURED_PRODUCTS; then find this code around line 250: ///////////////////////////////////////////// ////// Create custom boxes ///////////////////////////////////////////// and after that somewhere place your box definistion which should look like that: $template['featuredbox'] = strip_unwanted_tags($sts_block['featuredbox'], 'featuredbox'); finally around line 330 find: // print column_left stuff there you specify in which column you box should appear - so under column left or column right you place your code: echo $sts_block['featuredbox']; and thats it for the STS - stuff - then just call $featuredbox in your template and it should be there - but don't forget that you have to have the right box in your includes/boxes/ folder !!! ;) - hope that helps you out PS: the heading must be specified in your language --> like in includes/languages/english.php you must have: define('TABLE_HEADING_FEATURED_PRODUCTS', 'Featured Products');
  14. Did you try putting the javascript for the click to enlarge directly in the sts_template.html file? I had that problem and it fixed it. Have you tried the debug features? You can turn the sts on and off with the debug on and get quite a bit of info on what is going on with your site. same for me - you have to put everything like css and javascript into the header of your template.html - otherwhise you'd have problems - had the same problem - that solved it... ;)
  15. Hi! I'd like to refer to my question, which hasn't been answered yet. http://forums.oscommerce.com/index.php?sho...00entry377057 I kindly ask someone to help out :rolleyes:
  16. Hi Brian! First: great great great contrib! I know that sts doesn't work with coolmenu - just found out and then found it on the dynamic-sea page. I looked through the code and saw that it would take it's time to figure out how to get coolmenu to work. What I wanted to ask, (bec. I don't have that much time to wait for a fix) is: Could you give me a hint what the problem is? I looked things through - coolmenu generates it's code as it should STS puts everything except this code where it should be and thats the problem - sts puts everything in it's right place (even the coolmenu environment), except the menudata generated by coolmenu. Maybe you can give me a tip what the problem is and I would be much faster to work it out and give it back to you and the community! In the meanwhile I have lots of other things to do and am curious to your answer! Thanks in advance! STS made things very easy and the shop project I'm working on isn't looking like all the other OSC shops anymore!
  17. iveo

    STS - coolmenu

    oh - sorry - i must have pushed the wrong button ... my mistake - that often happens to me on this board
  18. Hi Brian! First: great great great contrib! I know that sts doesn't work with coolmenu - just found out and then found it on the dynamic-sea page. I looked through the code and saw that it would take it's time to figure out how to get coolmenu to work. What I wanted to ask, (bec. I don't have that much time to wait for a fix) is: Could you give me a hint what the problem is? I looked things through - coolmenu generates it's code as it should STS puts everything except this code where it should be and thats the problem - sts puts everything in it's right place (even the coolmenu environment), except the menudata generated by coolmenu. Maybe you can give me a tip what the problem is and I would be much faster to work it out and give it back to you and the community! In the meanwhile I have lots of other things to do and am curious to your answer! Thanks in advance! STS made things very easy and the shop project I'm working on isn't looking like all the other OSC shops anymore! ;)
  19. iveo

    WYSIWYG HTMLArea 1.7

    du hast den inhalt ?berschrieben... ...in tep-blablabla-textarea steht auch eine variable mit dem inhalt - die hast du durch nichts ersetzt und damit ?berschrieben... beispiel: <?php echo tep_draw_textarea_field('file_contents', 'soft', '100%', '30', $file_contents, (($file_writeable) ? '' : 'readonly')); ?> 'file_contents' muss drin stehn... ;D
  20. iveo

    HTMLArea v3.0

    This contrib isn't just good - it simply kicks-ass! manymanymany thanks to the guy that posted it here (wouldn't have found it myself somewhere else i think...) and much more to the Mihai Bazon whos responsible for html-area!!! GREAT STUFF!
  21. Uncommenting that line doesn't help... I'm running a Windows Apache: Server Information MySQL 4.0.15-max-debug Apache/2.0.48 (Win32) PHP/4.3.4 PHP 4.3.4 (Zend: 1.3.0) It's very strange ... I'm mean the pop-up link seems to be right, in IE the JavaScript debugger opens and says that object couldn't be found... Another thing that I found funny about STS was, that I couldn't link a stylesheet in the template - I had to put the whole one in the header... - but thats no problem - just wanted to mention that... ... I hope I'll get those popups to work as soon as possible because the deadline for the project is next Monday... so if you have any further Ideas it would be great! /////////////////////////////////////EDIT strange - when i put the popupscript in the head - same as the stylesheet, then it works... ... but thats fine! BIG BIG THX! great contrib! especially for use with the contrib infobox customizer - together with that you can change the whole design of you site! - I'll post the link when it's done, so that everybody can see what can be accomplished with STS and the Infobox Customization!
  22. I just found out that all popup windows don't work anymore since I installed STS... ...even the "help" in advanced search cannot pop-up... whats wrong there? please help!
  23. I have a similar Problem - I think the answer is to be found somewhere over here: STS_display_output.php: // Trying to set the variable for product info pages $scriptname = $_SERVER['PHP_SELF']; //$scriptname = getenv('SCRIPT_NAME'); $scriptbasename = substr($scriptname, strrpos($scriptname, '/') + 1); // Override if we need to show a pop-up window $scriptname = $_SERVER['PHP_SELF']; $scriptname = strstr($scriptname, "popup"); $scriptname2 = strstr($scriptname, "info_shopping_cart"); // If script name contains "popup" then turn off templates and display the normal output // This is required to prevent display of standard page elements (header, footer, etc) from the template and allow javascript code to run properly if ($scriptname != false || $scriptname2 != false) { $display_normal_output = 1; $display_template_output = 0; } In my case I got the Code right there - but when I click the picture or the link nothing happens... but it also calls for the popup_image.php for exemple: java script:popupWindow('http://192.168.10.102/osc/popup_image.php?pID=8&osCsid=a7d9ba8596cd87433679edd75a085202') don't know whats wrong there... :blink:
  24. you will have to set it in column_left.php // STS: ADD $sts_block_name = 'specialsbox'; require(STS_RESTART_CAPTURE); // STS: EOADD and also in your sts_display_output.php (like other boxes) and then place it in your template.html... ;)
  25. iveo

    STS popup image

    also posted it here: http://forums.oscommerce.com/index.php?sho...30entry369321
×