Jump to content

al3ks

Members
  • Content count

    287
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by al3ks


  1. i know a lot of similar issues have been discussed, but looking around the forums I haven't found the answer to my problem. So I hope someone can help out me here.

     

    Using the Zone based Shipping rates module I have set zone 1 shipping table to: 300:2.95,500:3.95,1000:4.95

    which is supposed to be in grams.

     

    I have set the weight unit to g. in admin>my store. and in the database I have set decimals (5,0).

     

    And in admin>configuration->shipping/packaging I have set tare weight to 0 and max package weight to 25000.

     

    So what I basically want to achieve is:

     

    Item weight:

    Up to 300 grams - £2.95

    301 - 500g - £3.95

    501g - 1kg - £4.95

    1kg - 25kg - £6.95

     

    So In my products I set the weight 500 it calculates the price 4.95, 300 price is £3.95 and if I enter item weight as 1000 is shows "The shipping rate cannot be determined at this time"

     

    I have tried different combinations and settings and still can't get it to work.

     

    Would appreciate some help.

    Regards

     

    Aleksander


  2. Very useful contribution, I just have one small problem.

     

    The text that displays how much more money you need to spend for free shipping always has £0.00 at the end.

    I wanted to remove it but no luck, would really appreciate if someone can help me to remove the £0.00.

     

    Thanks


  3. Hi

     

    I have installed this contribution and it is the best!

     

    I was wondering if it is possible to make a slight change, when i click on a sub-category the url shows something like: mysite.com/category-subcategory

    I wanted to change it to make it like this

     

    mysite.com/category/subcategory

     

    Anyone know if that's possible and how to do it?


  4. Hiya everyone,

     

    i am looking for an addon or contribution which basically allows customers to have an option to remind them when an out of stock item becomes in stock.

     

    So on product info page there would be a link or a button which they'd click and get a notification once it's in stock.

     

    Is there such addon, or is it possible to enable such option?

     

    Regards

    Aleksander


  5. I need help with this addon> http://addons.oscommerce.com/info/8175/v,23 since I cannot find a thread regarding this version.

     

    After downloading this add-on it seemed too simple to install having to just run the sql file, make a tiny change in the database and paste one line of code to template_top.php.

     

    I have followed the instruction but it resulted my Google analytics code being shown on the very top of my website.

     

    My question is, why is it showing that, and how to fix this issue?

     

    Some help would be greatly appreciated.

    Aleksander


  6. @@kymation I don't know why but for some reason I can't enable the product filters from this addon It doesn't work.

     

    I have the following settings in my product specifications (product filters section):

     

    Products Filters --> Subhead

    Show Filters Module --> True

    Filters Module Frame Style --> Simple

    Filter Subcategories --> True

    Filter No Result --> grey

    Filter Show Breadcrumb --> True

    Filter Image Width --> 20

    Filter Image Height --> 20

    Get All Image --> get_all.gif

    Products Feeders --> Subhead

     

    When I go to the site in the product listing page nothing changed.

    Any suggestions?


  7. I have installed this contribution and I set up the geo zone 1 to price and added a shipping fee,

    But when I go to the store in checkout it says MultiGeoZone MultiTable3 (3 lbs) and nothing elese, no price... ? And I set to price and it shows 3lbs? I tried to fix it multiple times but really don't know what it is.

     

    Any ideas?


  8. I tried to find a thread related to this addon but couldn't find one, so I'm posting this here.

    I am trying to install the Extra Product Fields for 2.31 v1.1 contribution for Oscommerce 2.3.1

     

    The problem is I got to step 15f in the instrcutions where it says to: "

    Find around line 298 under case 'copy_to_confirm' in the part underneath elseif ($HTTP_POST_VARS['copy_as'] == 'duplicate') the following section of code:"

     

    	    $description_query = tep_db_query("select language_id, products_name, products_description, products_url from " . TABLE_PRODUCTS_DESCRIPTION . " where products_id = '" . (int)$products_id . "'");
    	    while ($description = tep_db_fetch_array($description_query)) {
    		  tep_db_query("insert into " . TABLE_PRODUCTS_DESCRIPTION . " (products_id, language_id, products_name, products_description, products_url, products_viewed) values ('" . (int)$dup_products_id . "', '" . (int)$description['language_id'] . "', '" . tep_db_input($description['products_name']) . "', '" . tep_db_input($description['products_description']) . "', '" . tep_db_input($description['products_url']) . "', '0')");
    	    }
    
    

     

     

    and REPLACE it with the following:

     

     

    // description copy modified to work with Extra Product Fields
    	    $description_query = tep_db_query("select * from " . TABLE_PRODUCTS_DESCRIPTION . " where products_id = '" . (int)$products_id . "'");
    	    while ($description = tep_db_fetch_array($description_query)) {
    		  $description['products_id'] = $dup_products_id;
    		  $description['products_viewed'] = 0;
    		  tep_db_perform(TABLE_PRODUCTS_DESCRIPTION, $description);
    	    }
    // end Extra Product Fields
    
    

     

    (That's in admin/categories.php)

     

    So the thing is I have the products specifications contibution installed and it conflicts with the code I need to repalce. I tried figuring it out but at the end I got really confused.

     

    My code that I should repalce accoring to these instructions looks like this:

     

    // Products Specifications
    		$description_query = tep_db_query ("select language_id,
    												   products_name,
    												   products_description,
    												   products_tab_1,
    												   products_tab_2,
    												   products_tab_3,
    												   products_tab_4,
    												   products_tab_5,
    												   products_tab_6
    										  from " . TABLE_PRODUCTS_DESCRIPTION . "
    										  where products_id = '" . (int) $products_id . "'
    										");
    		while ($description = tep_db_fetch_array ($description_query) ) {
    // Products Specifications
    		  tep_db_query ("insert into " . TABLE_PRODUCTS_DESCRIPTION . " (
    			products_id,
    			language_id,
    			products_name,
    			products_description,
    			products_tab_1,
    			products_tab_2,
    			products_tab_3,
    			products_tab_4,
    			products_tab_5,
    			products_tab_6,
    			products_viewed
    		  ) values (
    			'" . (int) $dup_products_id . "',
    			'" . (int) $description['language_id'] . "',
    			'" . tep_db_input($description['products_name']) . "',
    			'" . tep_db_input ($description['products_description']) . "',
    			'" . tep_db_input ($description['products_tab_1']) . "',
    			'" . tep_db_input ($description['products_tab_2']) . "',
    			'" . tep_db_input ($description['products_tab_3']) . "',
    			'" . tep_db_input ($description['products_tab_4']) . "',
    			'" . tep_db_input ($description['products_tab_5']) . "',
    			'" . tep_db_input ($description['products_tab_6']) . "',
    			'0'
    		  )");
    		}

     

    Would really appreciate any help replacing the code without removing any essential code for the product specification contibution.


  9. Urgently need some help!

     

    I have backuped and restored my oScommerce site with this plugin installed and also backed up and restored the database.

     

    But if I go to store I get thsi message:

     

    post-309620-0-77271600-1333828064_thumb.png

     

    when I click Ok it shows me the store (This only shows on index)

     

    How can I solve this, I have the database restored though, Please help!


  10. Urgently need some help!

     

    I have backuped and restored my oScommerce site with this plugin installed and also backed up and restored the database.

     

    But if I go to store I get thsi message:

     

    post-309620-0-77271600-1333828064_thumb.png

     

    when I click Ok it shows me the store (This only shows on index)

     

    How can I solve this, I have the database restored though, Please help!


  11. Ok, Thanks for the help. I've manged to change a lot of stuff I wanted. There is just two things I cannot figure out, I'd be really grateful if you can help me out.

     

    How can I make the products appear in ideal squares (e.g. 125x125px)

     

    post-309620-0-04432900-1332369590_thumb.jpg

     

    And how can I specify how many products per page I want?

     

    (I cannot find it in Product Listing options in admin, and tried css)


  12. I haven't selected anything yet. I've just completed installation following the installation.html (included in the package). And I don't know how to configurate it and make teh changes I want. It seems there is no place to set it up in admin panel.

     

    After installation the products boxes look like this (quite messy):

    post-309620-0-41044000-1332366528_thumb.jpg

     

    I want to customize it. I know I can play with CSS but that won't change everything.

     

    Where can I find the docs section?

×