Jump to content

hologram

Members
  • Content count

    11
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  • Real Name
    jose
  1. hologram

    Official PayPal IPN Support Thread

    Hi, i've a little problem with images in the checkout_process.php. I want to remove American Expres and Discover images in paypal.php (v2.8, but i'll update it), and change 1 of them for another CC image. I have this: function selection() { $img_visa = DIR_WS_MODULES .'payment/paypal/images/visa.gif'; $img_mc = DIR_WS_MODULES .'payment/paypal/images/mastercard.gif'; $img_electron = DIR_WS_MODULES .'payment/paypal/images/electron.gif'; $img_paypal = DIR_WS_MODULES .'payment/paypal/images/paypal_intl.gif'; $jscript_url = '<a style="cursor: pointer; cursor: hand;"' . " onclick=\"javascript:popup=window.open(\'" . $this->cc_explain_url . "\',\'popup\',\'scrollbars,resizable,width=625,height=600,left=50,top=50\'); popup.focus(); return false;\">"; $cc_explain = '<div style="A.hover{cursor:hand}">' . MODULE_PAYMENT_PAYPAL_CC_DESCRIPTION .' ' . "<script>document.writeln('" . $jscript_url . MODULE_PAYMENT_PAYPAL_CC_URL_TEXT . "</a>');</script>" . '<noscript><a href="' . $this->cc_explain_url . '" target="_blank">' . MODULE_PAYMENT_PAYPAL_CC_URL_TEXT . '</noscript>' ."\n".'</div>'; $paypal_cc_txt = sprintf(MODULE_PAYMENT_PAYPAL_CC_TEXT, tep_image($img_visa,' Visa ','','','align="absmiddle"'), tep_image($img_mc,' MasterCard ','','','align="absmiddle"'), tep_image($img_electron,' Visa Electron ','','','align="absmiddle"'), tep_image($img_paypal,' PayPal ','','','align="absmiddle"') ); But i get this error and no images, (where line 82 its the ); ) Says: Warning: sprintf(): Too few arguments in /........./includes/modules/payment/paypal.php on line 82 Is it possible to do what i need? I want to do it because the main PayPal site shows only those 3 credit cards, and i want make it looks according to it. Btw the module works fine.
  2. I fixed the problem with the options_values_price fields when downloading ep .txt file. I just edited in the database the 15,4 configuration to 15,2 (maybe must it match with the one set up in Configurations menu?). Now I download it perfectly (everything inside osc was working well) and also show + or - in the field. Dunno why is this, but works... PS:Glad of help Mary-Ann.
  3. I'm not either, its just need compare a 'basic' easypopulate.php with on ewith any extra option to see how it works. Anyway, did u checked this contribution?: New Fields with Easy Populate
  4. Fixed the download bug. My fault. I had lot of files around and i missed 2 lines. :blush: But still looking for help on the *10 at the extra-price fields for atrrib options when i download the .txt. Btw mibble, thx for the new 2.74 uploaded, fixed my upload problem with that version and the edits. :thumbsup:
  5. I only have big_images mod, and edited the files for it (no problem about it i think, different files). I don't have master products, vendor email, and price break, but the main easypopulate.php dont have it on it (i dont have troubles on upload/download). Now I replaced the old 2.72 for urs (the last one). What i see is that however i can upload now with 2.74 properly, when i download the EP.txt the products_bimage is empty, but the fields of database have the info. And in the attrib fields (i added to test couple attribs to products), the cost i applied to model 1 i.e it's really +24? , but in the ep.txt says 240.00 (makes a x10 on all prices). But if i upload the EP.txt with +24, it store +24 perfectly (no modification but when I downlaod). My tax in osc is set to 16%. I already didn't checked this forum for these issues, sry if r known bugs or similar, just i already tested this. I'll read posts about it anyway.
  6. I tested it. Replaced EP2.74 for 2.72 file, i modified with same 'bimage' lines, and worked perfectly. Upload everything well.. With the 2.74 just seems duplicate that model field and doesn't works. Anyway there aren't too much differences, dunno why that can happend. At least works by now :P I've been doing something similar to fix my problem, and basically (not so easy tho) its add some lines. U could use a modified easypopulate.php with support for extea fields, and see how they r inserted, and do something similar. U should't have too much troubles inserting into database because u'll place them at product table. Sry if im wrong :blush: but im sure a nice coder around here will explain it better.
  7. I see where u go (saw that duplicated entry on EP msg), but i checked the spreadsheet and there's only 1 product_model, and there's not duplicated the model on other columns. Maybe a duplicated entry in easypopulate.php? It's weird, there r few lines to change... and i tested upload the EP .txt fil to anoter shop to test it, with easypopulate 2.72, and it uploaded almost right (just an error msg caused for the missed bimage field because the mod isnt installed there). I'll replace 2.74 for 2.72 and i'll test it by now. If i can post any extra info that could help u ... thx for ur time btw
  8. :huh: i see this field in the EP .txt: "v_products_name_3" and i assigned 220 and 221 for 2nd item as names, and they r not shown on the code i posted when i upload. Maybe is that what u meant? If answer is yes... from where that field came from? Or should I "add" it manually to the database? dunno parameters, i dunno about coding.
  9. :blink: I cant edit the post again. Sry for add another reply then... I added all bimage entries (only for have in EP tables the row for it). I had a parse error that already fixed now (missed a " ). This is what i get when i upload: File uploaded. Temporary filename: /tmp/phpoKjE0p User filename: EP2004nov29-1111.txt Size: 2716 | model220 | altec/220. | BIG/220ar. | 220 | test altec | http://www | 29 | 0.00 | | 0000-00-00 | 0 | 1 | Color | 14 | | Negro | 15 | | Plata | 16 | | Beige | 3 | Modelo | 6 | | Premium | 8 | | PS/2 | 9 | | USB | 18 | | AGP | 19 | | PCI | 20 | | PCI-EXPRES | 21 | | OEM | 22 | | Retail | 4 | Memoria | 2 | | 64 mb | 3 | | 128 mb | 4 | | 512 mb | 17 | | 1 gb | 5 | Version | 10 | | Windows - | 13 | | Windows - | | Hardware | Altavoces | | IVA | Active Updated | modxx221 | altec/220. | BIG/220ar. | 221 | test altec | http://www | 25 | 0.00 | | 0000-00-00 | 0 | 1 | Color | 14 | | Negro | 15 | | Plata | 16 | | Beige | 3 | Modelo | 6 | | Premium | 8 | | PS/2 | 9 | | USB | 18 | | AGP | 19 | | PCI | 20 | | PCI-EXPRES | 21 | | OEM | 22 | | Retail | 4 | Memoria | 2 | | 64 mb | 3 | | 128 mb | 4 | | 512 mb | 17 | | 1 gb | 5 | Version | 10 | | Windows - | 13 | | Windows - | | Hardware | Altavoces | | IVA | Active !New Product! 1136 - Column count doesn't match value count at row 1 INSERT INTO products ( products_image, products_bimage, products_model, products_price, products_status, products_last_modified, products_date_added, products_date_available, products_tax_class_id, products_weight, products_quantity, manufacturers_id) VALUES ( 'altec/220.jpg', 'BIG/220ar.jpg', 'modxx221', 'modxx221', '21.5517', '1', CURRENT_TIMESTAMP, "0000-00-00 00:00:00", NULL, '1', '0.00', '0', 'NULL') [TEP STOP] The firs item its edited (i changed url to test it -i know about the extra http://-), but the 2nd item isn't added. Any idea?
  10. I edited this post (asking for a parse error) because i found it. I'll check if it works.
  11. I have a question. I installed EP on a created shop (no mods) and worked well. Then I installed another one, with big_images mod (also have headers controller, by default supported on 2.74 as i can see in the code). I don't use anything else (price_break or master products...). Then i downloaded "7 august 2004 -Small Update. Author: Alexander" because it said had support for big_images contribution. If i replace it i have troubles with mods that i don't use, so i edited the references i think are only for big_images (using a file comparer from the original EP i had and the edited one), and i get this: File uploaded. Temporary filename: /tmp/phpqR25U4 User filename: EP2004nov29-0505.txt Size: 2795 | model220 | altec/220. | 220ar.jpg | 220 | test altec | | dsfsadf | sadfasd | dsafasdf | 29 | 0.00 | | 26/11/2004 | 0 | 1 | Color | 14 | | Negro | 15 | | Plata | 16 | | Beige | 3 | Modelo | 6 | | Premium | 8 | | PS/2 | 9 | | USB | 18 | | AGP | 19 | | PCI | 20 | | PCI-EXPRES | 21 | | OEM | 22 | | Retail | 4 | Memoria | 2 | | 64 mb | 3 | | 128 mb | 4 | | 512 mb | 17 | | 1 gb | 5 | Version | 10 | | Windows - | 13 | | Windows - | | Hardware | Altavoces | | IVA | Active !New Product! 1136 - Column count doesn't match value count at row 1 INSERT INTO products ( products_image, products_bimage, products_model, products_price, products_status, products_last_modified, products_date_added, products_date_available, products_tax_class_id, products_weight, products_quantity, manufacturers_id) VALUES ( 'altec/220.jpg', '220ar.jpg', 'model220', '25', '', '', '', '', '', '', '', '', '', '1', CURRENT_TIMESTAMP, "26/11/2004 7:32", NULL, '1', '0.00', '0', 'NULL') I have files in /temp folder, and i guess it's something about one of those 2 mods support. Anyone know if there'ss an EP with the support for big_images only? Or what it's wrong here? I'm a bit lost with all mods for EP i've seen. I'm wrong thinking that Header controller it's supported?
×