Jump to content

dculley

Members
  • Content count

    560
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by dculley

  1. dculley

    KissIT Image Thumnailer

    Changing the small image size did clear up the image. So I decided to click on the image and it went off the web sight. Same with clicking View. Under admin/modules/content I get this window on the right saying they are to big. and wants it corrected. All this is way over me and to much time for me at this time of year. Thanks for the help. But I'm going to just dump it for now.
  2. dculley

    KissIT Image Thumnailer

    I took a screen shoot and cut it to seed a pic. I did not enlarge it. History and cache was deleted and reset for thumbs was run. Still with no results. Since Kissit is the only mod installed I guess my only other option is to remove Phoenix and move on. With all the other problems i'm seeing from others, maybe the program is to unstable. Thanks
  3. dculley

    KissIT Image Thumnailer

    Kissit I'm trying to install Kissit. The only thing running is the bar basic of Phoenix v 1.0.2.5. I'm just trying put back on Kissit with out the Admin add on. I'm getting fussy pictures. Tried playing around with the sizes and nothing. When I get this cleared up, I will attempt the admin option. I'm attaching photos of the apples and image set up. Thanks for the help. Dean
  4. dculley

    KissIT Image Thumnailer

    I will modify admin/includes/application_top.php. So when I get a chance to try it again I will copy the error message to you. give me a couple of days. I have a long ways to go to get phoenix ready to go online. My other OSC/BS site is still up. Thanks for the help.
  5. dculley

    KissIT Image Thumnailer

    NEW TOPIC i I'm installing a fresh Phoenix V 1.0.2.5 PHP 7.2.20 Down loaded Kissit - image thumbnailer new version pro 2.0 phoenix. Install went great untell I tried to install the optional Admin Installation. After the installation I got just a white screen when trying to sign on to admin. Not sure what went wrong. I'm also getting under admin/modules/content what is this?
  6. dculley

    RMA Returns System for osC2.3.4BS

    That was it thank you.
  7. dculley

    RMA Returns System for osC2.3.4BS

    I just installed this. Looking at the functions, I clicked on "Returned Products" received the following error: Fatal error: Call to a member function register() on a non-object in /admin/returns.php on line 17 How to correct?
  8. Thanks for all the advice and your knowledge. I will have to make a game plan.
  9. I'm want to upgrade my current BS w/2.3.4 to BS Edge. I found the Master zip file of Edge. But I can not find any documentation or upgrade for move to Edge. Is there one or information on upgrading?
  10. Yes my hosting service is pushing me to upgrade to php7 also. I guess I will use winmerge and go file by file and look for changes and incorporate them. Like you it will be a long process.
  11. Thanks for the info. There are things I added on that I do not want go through again. Some were a bare to get up and running correctly. The reason looking at upgrading is the resent announcement from reCaptcha dropping the old version. The new version is for Edge. Other than that I'm happy with the site.
  12. I need to block robots from News Letter subscriptions.  I have added the newsletter box in BS to make it easier to for people to sign up, sometime ago,  Lately we have been getting twice the signups each day. 

    Can you direct me or if you can help me that would be great? 

    Is there a way to add reCapicha to the BS box?

    The customer file is already protected.  You can visit my site at LBGdecor.com. 

    Thanks

    Dean

    PS I'm not a programmer, but can follow directions.

  13. dculley

    Header Tags SEO

    @@Jack_mcs Just like I had to do above with the greater 2.3 catalog > admin/manufacture.php to modify the one on my site. I did with the admin/categories.php and it worked. I also had to omit the FCKeditor part and leave the original code. This SEO has taken a lot of work. I hope all is working now.
  14. dculley

    Header Tags SEO

    @@Jack_mcs Need you help once again. My team went to make a new category and got in error; 1054 - Unknown column 'categories_description' in 'field list' insert into categories_description (categories_name, categories_description, categories_seo_description, categories_seo_keywords, categories_htc_title_tag, categories_htc_title_tag_alt, categories_htc_title_tag_url, categories_htc_desc_tag, categories_htc_keywords_tag, categories_htc_breadcrumb_text, categories_htc_description, categories_id, language_id) values ('PVC Hangarounds', '', '', '', 'PVC Hangarounds', '', '', 'PVC Hangarounds', 'PVC Hangarounds', 'PVC Hangarounds', '', '279', '1') [TEP STOP] Can you help me with this please.
  15. dculley

    Header Tags SEO

    @@Jack_mcs Thank for your help. I excluded the fist step. Found the problem in the second step, thanks to your lead. I had in admin/includes/cofigure.php file: define('DIR_WS_CATALOG_IMAGES', '../images/'); Changed to: define('DIR_WS_CATALOG_IMAGES', DIR_WS_CATALOG . 'images/'); and that fixed it. Thanks again Dean
  16. dculley

    KissIT Image Thumnailer

    @@raiwa Completed step one, I used the pure untouched version of BS from 2015 (no modes) still no large image pop up. On to step 2 . You are the man. Colorscript Header tag was not installed. installed it and the large pop is working. I had no idea about it. The jquery script line was already in the template_top. BIG thank you. Dean
  17. dculley

    Header Tags SEO

    @@Jack_mcs Just clean up. I have 2 header screen shots for you to look at please. The first attached jpg is at the top of the Page Control. Not sure what to do with it. Second attahced jpg is the top of the Socal page. Not sure how to clean up the images.
  18. dculley

    Header Tags SEO

    @@Jack_mcs I got the admin/manufactures.php to work. :) I used the greater 2.3 catalog > admin/manufacture.php to modify the one on my site. It worked.
  19. dculley

    KissIT Image Thumnailer

    @@raiwa Hate to be a dumb but. I read all the documents under r25r1 and did not see a colorbox-photogrid installation. I have rechecked all the upgrade docs and BS Docs, compared all my files with the changes. I don't see the problem or were is the colorbox-photgrid.
  20. dculley

    Header Tags SEO

    @@Jack_mcs You were right, The admin side was missing. One more down and one to go I hope. Still unable to get admin/manufactures.php to work. When I add step 2 in "$sql_data_array" part in that is when the page goes blank or white.
  21. dculley

    Header Tags SEO

    @@Jack_mcs I have compaired the database_table under the BS/cataloge with the one I'm uploading, the only SEO change is the added file /*** Begin Header Tags SEO ***/ define('TABLE_HEADERTAGS', 'headertags'); define('TABLE_HEADERTAGS_CACHE', 'headertags_cache'); define('TABLE_HEADERTAGS_DEFAULT', 'headertags_default'); define('TABLE_HEADERTAGS_KEYWORDS', 'headertags_keywords'); define('TABLE_HEADERTAGS_SEARCH', 'headertags_search'); define('TABLE_HEADERTAGS_SILO', 'headertags_silo'); define('TABLE_HEADERTAGS_SOCIAL', 'headertags_social'); /*** End Header Tags SEO ***/ I do not see any other line changes.
  22. dculley

    KissIT Image Thumnailer

    @@raiwa Thanks for getting back to me. Oh ya, I do keep backups and make several before updating any mod's. I went as far back and compared my February backup of the product_info to my current, did not have any changes. Then I went to the last kissit update I put in r25r1 pulled the BS version of product_info.php and compared it to my current, did not see any changes there. So I'm at a lost on why the enlarge images are not working. They are in the image file. They only changes I'm making now is adding Header tags SEO. Could this line have anything to do with it? <?php /*** Begin Header Tags SEO ***/ if (tep_not_null($product_info['products_head_sub_text'])) { echo '<div class="hts_sub_text" style="padding:10px 0;">' . $product_info['products_head_sub_text'] . '</div>'; } if (HEADER_TAGS_DISPLAY_CURRENTLY_VIEWING == 'true') { echo '<div id="hts_viewing">' .TEXT_VIEWING; $header_tags_array['title'] = (tep_not_null($header_tags_array['title']) ? $header_tags_array['title'] : $product_info['products_name']); echo '<a title="' . $header_tags_array['title'] . '" href="' . tep_href_link(FILENAME_PRODUCT_INFO, 'products_id=' . $product_info['products_id'], 'NONSSL') . '"/# ' . $header_tags_array['title'] . '">' . $header_tags_array['title'] . '</a>'; echo '</div>'; } /*** End Header Tags SEO ***/ ?> Thanks for the help Dean
  23. dculley

    Header Tags SEO

    @@Jack_mcs tried to find out the problem with admin/manufacturers.php. no luck. I tried to reload the changes,(i thought one by one) loaded the first change, uploaded and no white screen. Went to second step add in and uploaded with just the 2 changes, and boom white screen. Could not get by the second add in.
  24. dculley

    Header Tags SEO

    @@Jack_mcs need more help with the other two. 1st Admin/manufactures.php still getting a white page - I can not figure out this one. Something about the new code changes it does not like. I have used merge to see if I could see it (and I only added what was in the install setup txt) and I don't see it. The only line you had marked as replace is not it. I took it out and put back in the original line and same thing. The other sections are add ins. 2nd admin/includes/template_top.php - it does not like the add in. When used I get: 1146 - Table 'osc234.TABLE_HEADERTAGS_DEFAULT' doesn't exist select * from TABLE_HEADERTAGS_DEFAULT where language_id = '1' [TEP STOP] Get these to nailed then I should have it for as coding. At the moment I'm still running both files with out SEO modes.
  25. dculley

    Header Tags SEO

    @@Jack_mcs I have my descriptions back in admin. I removed <td class="main"> <?php if (HEADER_TAGS_ENABLE_HTML_EDITOR == 'No Editor' || HEADER_TAGS_ENABLE_EDITOR_PRODUCTS == 'false') echo tep_draw_textarea_field('products_description[' . $languages[$i]['id'] . ']', 'soft', '70', '15', (isset($products_description[$languages[$i]['id']]) ? stripslashes($products_description[$languages[$i]['id']]) : tep_get_products_description($pInfo->products_id, $languages[$i]['id']))); else { if (HEADER_TAGS_ENABLE_HTML_EDITOR == 'FCKEditor') { echo tep_draw_fckeditor('products_description[' . $languages[$i]['id'] . ']', '600', '300', (isset($products_description[$languages[$i]['id']]) ? stripslashes($products_description[$languages[$i]['id']]) : tep_get_products_description($pInfo->products_id, $languages[$i]['id']))); } else if (HEADER_TAGS_ENABLE_HTML_EDITOR == 'CKEditor') { echo tep_draw_textarea_field_ckeditor('products_description[' . $languages[$i]['id'] . ']', '70', '10',(isset($products_description[$languages[$i]['id']]) ? stripslashes($products_description[$languages[$i]['id']]) : tep_get_products_description($pInfo->products_id, $languages[$i]['id'])),'id = products_description[' .$languages[$i]['id'] . ']'); } else { echo tep_draw_textarea_field_ckeditor('products_description[' . $languages[$i]['id'] . ']', 'soft', '70', '15', (isset($products_description[$languages[$i]['id']]) ? stripslashes($products_description[$languages[$i]['id']]) : tep_get_products_description($pInfo->products_id, $languages[$i]['id']))); } } ?> and went back to the orginal code <tr> <td class="main" valign="top"><?php if ($i == 0) echo TEXT_PRODUCTS_DESCRIPTION; ?></td> <td><table border="0" cellspacing="0" cellpadding="0"> <tr> <td class="main" valign="top"><?php echo tep_image(tep_catalog_href_link(DIR_WS_LANGUAGES . $languages[$i]['directory'] . '/images/' . $languages[$i]['image'], '', 'SSL'), $languages[$i]['name']); ?> </td> <td class="main"><?php echo tep_draw_textarea_field_ckeditor('products_description[' . $languages[$i]['id'] . ']', 'soft', '70', '15', (empty($pInfo->products_id) ? '' : tep_get_products_description($pInfo->products_id, $languages[$i]['id']))); ?></td> </tr> </table></td> </tr> Another one down.
×