Jump to content

AronJeney

Members
  • Content count

    15
  • Joined

  • Last visited

  1. AronJeney

    Quick View

    @@nnclyn Hi Nancy, did you create a contribution for this by chance or could you explain how you did this? I noticed another post of yours requesting something like the Quick Look on the banana republic website. I'm trying to do something exactly like this. Any help would be much appreciated, thanks!
  2. AronJeney

    jQuery - Ultimate Product Pack

    Does anybody have a working example of this or is it outdated and/or replaced by osc2.3.1 Large images?
  3. Does anyone have any suggestions or ideas for me? This seems like it could be a common problem/request but I cant seem to find anything out there that would help. Any advice is appreciated!
  4. I'm running more or less a base version of 2.3.1 for a online clothing retailer which has numerous colors for each product. We have populated all the "large" images as 2.3.1 uses thumbnails for all the additional images and we have created color attributes for all the colors. The problem is that some of the colors are different shades and it is difficult to match the attribute colors with the images. SO, I am wondering, is there anything out there or anyway to add captions to images to the product images so the viewer knows the exact color name associated with that image? Essentially I am trying to incorporate the "custom title formatting - lightbox style" from fancybox's tips and tricks section seen here. Thanks in advance. I've searched and cant find anything out there and I dont know where to start to write the code myself. Appreciate all and any insight! BTW - here is product on my site for reference of what I currently have - http://www.bestbrandapparel.com/shop/product_info.php?products_id=414
  5. I now realize that the error is due to the fact that I do not have the Additional Images contribution installed ...with OSC 2.3.1's new "Large image" option, the additional images contribution is not neccessary - with that said, does EP integrate with the 2.3.1's large images options (importing/exporting the large images)? I'm sure I am not the only person trying to do this. Any insight is helpful. Thank you again.
  6. Is that a part of EP? I dont believe we have installed any contribution that adds that field in. I got this same error on a fresh 2.3.1 install with EP as well. Could it be a part of 2.3.1? All help much appreciated as I am hoping to solve this asap! Thanks!
  7. Does anyone have any ideas why I am receiving this error message. I have researched and researched so far have not been able to find any reason for this error. I am REALLY hoping to get the additional images import/export working as I have way too many images to input manually. PLEASE HELP! :'(
  8. AronJeney

    Linkpoint API Problems

    I have determined that my host will NOT open port 1129, but before I make the change to a new host I decided to test this scenario on my personal host who opened the port, however I do not have an SSL cert. The thing is that I am getting the exact same error message for both sites. My error message is below - can anyone tell me if this is the standard error message when not being able to connect due to either not having the port open or having the SSL cert installed? OR does this look like anything else in particular? I appreciate any insight as I am in dire need of getting this working ASAP. Thanks! at curl_process, incoming data: host = secure.linkpt.net port = 1129 keyfile = mysite../includes/modules/payment/linkpoint_api/mystore#.pem configfile = mystore# ordertype = PREAUTH result = LIVE transactionorigin = ECI ponumber = 1002 taxexempt = Y terminaltype = UNSPECIFIED ip = myip tax = 0.00 chargetotal = 1.00 cardnumber = 4111111111111111 cardexpmonth = 01 cardexpyear = 13 cvmindicator = not_provided cvmvalue = userid = 1 name = john doe company = address1 = 3333 Address St address2 = city = address state = AL country = US phone = 3034330001 addrnum = 3333 Address St zip = 12345 sname = john doe saddress1 = 3333 Address St saddress2 = scity = address sstate = AL szip = 12345 scountry = US items = debugging = true sending xml string: <order><orderoptions><ordertype>PREAUTH</ordertype><result>LIVE</result></orderoptions><creditcard><cardnumber>4111111111111111</cardnumber><cardexpmonth>01</cardexpmonth><cardexpyear>13</cardexpyear><cvmvalue></cvmvalue><cvmindicator>not_provided</cvmindicator></creditcard><billing><name>john doe</name><company></company><address1>3333 Address St</address1><address2></address2><city>address</city><state>AL</state><zip>12345</zip><country>US</country><userid>1</userid><phone>3034330001</phone><addrnum>3333 Address St</addrnum></billing><shipping><name>john doe</name><address1>3333 Address St</address1><address2></address2><city>address</city><state>AL</state><zip>12345</zip><country>US</country></shipping><transactiondetails><ponumber>1002</ponumber><taxexempt>Y</taxexempt><terminaltype>UNSPECIFIED</terminaltype><ip>myip</ip><transactionorigin>ECI</transactionorigin></transactiondetails><merchantinfo><configfile> mystore# </configfile><keyfile>mysite../includes/modules/payment/linkpoint_api/mystore#.pem</keyfile><host>secure.linkpt.net</host><port>1129</port></merchantinfo><payment><chargetotal>1.00</chargetotal><tax>0.00</tax></payment> <items> <item> <id>453{1}169{2}2</id> <description>3001C Canvas Men's Unisex T-Shirt</description> <quantity>1</quantity> <price>3.37</price> </item> </items> </order>
  9. AronJeney

    Linkpoint API Problems

    Hi everyone, I have an error different than any others posted on all the pages of this topic. Im using osc 2.3.1.. Upon clicking "Confirm Order" I get error message on checkout_process.php: Server error The website encountered an error while retrieving https://www.mywebsite.com/shop/checkout_process.php. It may be down for maintenance or configured incorrectly. Here are some suggestions: Reload this webpage later. HTTP Error 500 (Internal Server Error): An unexpected condition was encountered while the server was attempting to fulfill the request. I havent changed the checkout_process.php from the original package. Can anyone provide some insight as to what this might even seem like is wrong? Thanks in advance!
  10. I receive an error message when switching any of the "Other Contributions Support" from false to true: 1054 - Unknown column 'p.products_image_description' in 'field list' SELECT p.products_id as v_products_id, p.products_model as v_products_model, p.products_image as v_products_image, p.products_image_description as v_products_image_description, p.products_price as v_products_price, p.products_weight as v_products_weight, p.products_date_available as v_date_avail, p.products_date_added as v_date_added, p.products_tax_class_id as v_tax_class_id, p.products_quantity as v_products_quantity, p.manufacturers_id as v_manufacturers_id, subc.categories_id as v_categories_id, p.products_status as v_status FROM products as p, categories as subc, products_to_categories as ptoc WHERE p.products_id = ptoc.products_id AND ptoc.categories_id = subc.categories_id [TEP STOP] Do I have to adjust anything or add to my DB? Apologies if this is answered somewhere, I have read through the documentation and searched through all relative forum posts but can not find anything like this issue. Thanks in advance!
×