Jump to content

colageneral

Members
  • Content count

    19
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  • Real Name
    Imraan
  1. colageneral

    Gift Wrap

    check out the OSC2.2 version and overwrite the giftwrap file included with the OSC3.2.1 with the mod (added logic) giftwrap file. That calculates giftwrap per item and not just a flat rate. It works on 2.3.1 (I am using it)
  2. colageneral

    Gift Wrap

    Thanks a lot!!!!!!!!!!! You are a true genius:)
  3. Hi Can anyone assist me. I am getting this error when trying to import the .sql SQL query: { \ rtf1 \ ansi \ ansicpg1252 \ deff0 \ deflang1031{ \ fonttbl{ \ f0 \ fswiss \ fcharset0 Arial; MySQL said: #1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '{\rtf1\ansi\ansicpg1252\deff0\deflang1031{\fonttbl{\f0\fswiss\fcharset0 Arial' at line 1
  4. colageneral

    [Addon] Banner Box for 2.3

    Thanks Jim...
  5. colageneral

    [Addon] Banner Box for 2.3

    Hi Guys Can anyone help... I installed the banner box, everything works fine when I set ROTATE BANNERS to FALSE... however, when I set it to TRUE no banners show up in the box (the box remains empty)... What am i doing wrong???
  6. colageneral

    [Addon] Generic Box

    Sorry about that Jim, You rite, was posting in the wrong forum... Banner box is where i need to be:)
  7. colageneral

    [Addon] Generic Box

    Ok, let me re-phrase, what I meant by scroll was the rotator function. When I turn it to true no image appears in the box, when it is false then the images appear and change with every refresh.
  8. colageneral

    Gift Wrap

    Still no solution then?????
  9. colageneral

    [Addon] Generic Box

    Hi all I seem to have a problem with the scrolling box. When I activate the box without scroll, the pictures show up fine and change with each refresh etc. However, when I set scroll to true, the box is just empty... what am I doing wrong?? I have installed all updates on the forum...
  10. colageneral

    Store Mode (Open | Closed | Maintenance)

    Hi Scott or any1 else Your contribution works wonders... However I have a problem when sending emails in maintenance mode. The email does not send but gives this msg Error: An enquiry has already been sent. Please try again in 15 minutes. even though I did not send a message prior to this. Any idea what could be causing this??
  11. colageneral

    Gift Wrap

    Hi, has anyone found a sollution to the code problem on the order confirmation page
×