Jump to content

JHouse

Members
  • Content count

    97
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  1. Biggity bam, it worked. Thanks. For some reason the .htaccess file I had was empty, but it wasn't before. Very very strange. Anyways, thanks again.
  2. Hi, This contribution has been working extremely well ever since I installed it about 5 months ago, but all of the sudden, it stopped. The category and product links come up just fine in the side bar, but when you click them, it goes to a 404 error. The other pages, such as the contact form and privacy notice, work well, just not the product and category pages. I checked the .htaccess file and it's empty. I'm guessing this is the main problem as it needs to have the rewrite info here, or something like that. Yes? Here's the site: http://www.socalsurfandsport.com/ Any help would be appreciated. Thanks.
  3. Got it. Everything is sorted and working fine now. Thanks for your help, Emmett. It ended up being something else (duplicate code, in the wrong spot). Tootles.
  4. That's actually part of the Ultimate SEO URLs contrib. I just re-checked the original code I got from this contrib (in the admin>includes>functions>general.php) and yep, categories_seo_url() is towards the end. Anyways, I'm still getting the same error when I try and add a new category. If anybody has any further help, or if someone has the Header Tags Controller and Ultimate SEO URLs contribs working together seamlessly, I'd love to see your admin> general.php and categories.php files please. Thanks.
  5. I'm using the Header Tags Controller contrib.
  6. So this function, listed in the admin general.php file, is named incorrectly? function tep_get_category_seo_url($category_id, $language_id) { $category_query = tep_db_query("select categories_seo_url from " . TABLE_CATEGORIES_DESCRIPTION . " where categories_id = '" . (int)$category_id . "' and language_id = '" . (int)$language_id . "'"); $category = tep_db_fetch_array($category_query); return $category['categories_seo_url']; } And thus it should be??? " function tep_get_categories_seo_url " I would test this out before asking, but for misc. valid reasons, I'm unable to do so at this time. Thanks Emmett.
  7. From the looks of it, the function is included in my admin general.php file. Here's the code, before the last ?> : // Function to reset SEO URLs database cache entries // Ultimate SEO URLs v2.1 function tep_reset_cache_data_seo_urls($action){ switch ($action){ case 'reset': tep_db_query("DELETE FROM cache WHERE cache_name LIKE '%seo_urls%'"); tep_db_query("UPDATE configuration SET configuration_value='false' WHERE configuration_key='SEO_URLS_CACHE_RESET'"); break; default: break; } # The return value is used to set the value upon viewing # It's NOT returining a false to indicate failure!! return 'false'; } function tep_get_category_seo_url($category_id, $language_id) { $category_query = tep_db_query("select categories_seo_url from " . TABLE_CATEGORIES_DESCRIPTION . " where categories_id = '" . (int)$category_id . "' and language_id = '" . (int)$language_id . "'"); $category = tep_db_fetch_array($category_query); return $category['categories_seo_url']; } function tep_get_products_seo_url($product_id, $language_id = 0) { global $languages_id; if ($language_id == 0) $language_id = $languages_id; $product_query = tep_db_query("select products_seo_url from " . TABLE_PRODUCTS_DESCRIPTION . " where products_id = '" . (int)$product_id . "' and language_id = '" . (int)$language_id . "'"); $product = tep_db_fetch_array($product_query); return $product['products_seo_url']; } Since the function is there, maybe this is problem of mashing the Header Tags Controller and Ultimate SEO URL's around line 1018 in the admin categories.php file. Yes, no, maybe so??? I don't know... Thanks again for the help. JHouse.
  8. Okay, I just fixed problem number 2. Thank you so much Emmett...your solution was the, uhhhh, solution. Now I'm gonna try and fix problem number 1. More later...
  9. Thanks Emmett for the quick support. Regarding problem 2, I assume you're talking about the admin>categories.php file? Yes? I'm gonna tackle these problems now and provide feedback. Thanks again. JHouse. I'm gonna see if I can fix problem 2 right now, then tackle 1.
  10. Hi, Everything is working fine on the user end, however, in the admin area I'm having 2 issues (most likely an error on my part). The first minor problem arises when I try to add a new category. This is the error I receive: ---------------------------- Fatal error: Call to undefined function: categories_seo_url() in /home/socalsur/public_html/admin/categories.php on line 1018 ---------------------------- Here's the respective code (from /admin/categories.php), starting on line 1007: case 'new_category': $heading[] = array('text' => '<b>' . TEXT_INFO_HEADING_NEW_CATEGORY . '</b>'); $contents = array('form' => tep_draw_form('newcategory', FILENAME_CATEGORIES, 'action=insert_category&cPath=' . $cPath, 'post', 'enctype="multipart/form-data"')); $contents[] = array('text' => TEXT_NEW_CATEGORY_INTRO); $category_inputs_string = ''; $languages = tep_get_languages(); for ($i = 0, $n = sizeof($languages); $i < $n; $i++) { $category_inputs_string .= '<br>' . tep_image(DIR_WS_CATALOG_LANGUAGES . $languages[$i]['directory'] . '/images/' . $languages[$i]['image'], $languages[$i]['name']) . ' ' . tep_draw_input_field('categories_name[' . $languages[$i]['id'] . ']'); // HTC BOC $category_htc_title_string .= '<br>' . tep_image(DIR_WS_CATALOG_LANGUAGES . $languages[$i]['directory'] . '/images/' . $languages[$i]['image'], $languages[$i]['name']) . ' ' . tep_draw_input_field(categories_seo_url('categories_htc_title_tag['.$languages[$i]['id'].']')); $category_htc_desc_string .= '<br>' . tep_image(DIR_WS_CATALOG_LANGUAGES . $languages[$i]['directory'] . '/images/' . $languages[$i]['image'], $languages[$i]['name']) . ' ' . tep_draw_input_field('categories_htc_desc_tag[' . $languages[$i]['id'] . ']'); $category_htc_keywords_string .= '<br>' . tep_image(DIR_WS_CATALOG_LANGUAGES . $languages[$i]['directory'] . '/images/' . $languages[$i]['image'], $languages[$i]['name']) . ' ' . tep_draw_input_field('categories_htc_keywords_tag[' . $languages[$i]['id'] . ']'); $category_htc_description_string .= '<br>' . tep_image(DIR_WS_CATALOG_LANGUAGES . $languages[$i]['directory'] . '/images/' . $languages[$i]['image'], $languages[$i]['name']) . ' ' . tep_draw_textarea_field('categories_htc_description[' . $languages[$i]['id'] . ']', 'hard', 30, 5, ''); // HTC EOC } for ($i = 0, $n = sizeof($languages); $i < $n; $i++) { $category_seo_string .= '<br>' . tep_image(DIR_WS_CATALOG_LANGUAGES . $languages[$i]['directory'] . '/images/' . $languages[$i]['image'], $languages[$i]['name']) . ' ' . tep_draw_input_field('categories_seo_url[' . $languages[$i]['id'] . ']'); } $contents[] = array('text' => '<br>' . TEXT_CATEGORIES_NAME . $category_inputs_string); $contents[] = array('text' => '<br>' . TEXT_CATEGORIES_SEO_URL . $category_seo_string); $contents[] = array('text' => '<br>' . TEXT_CATEGORIES_IMAGE . '<br>' . tep_draw_file_field('categories_image')); $contents[] = array('text' => '<br>' . TEXT_SORT_ORDER . '<br>' . tep_draw_input_field('sort_order', '', 'size="2"')); // HTC BOC $contents[] = array('text' => '<br>' . 'Header Tags Category Title' . $category_htc_title_string); $contents[] = array('text' => '<br>' . 'Header Tags Category Description' . $category_htc_desc_string); $contents[] = array('text' => '<br>' . 'Header Tags Category Keywords' . $category_htc_keywords_string); $contents[] = array('text' => '<br>' . 'Header Tags Categories Description' . $category_htc_description_string); // HTC EOC $contents[] = array('align' => 'center', 'text' => '<br>' . tep_image_submit('button_save.gif', IMAGE_SAVE) . ' <a href="' . tep_href_link(FILENAME_CATEGORIES, 'cPath=' . $cPath) . '">' . tep_image_button('button_cancel.gif', IMAGE_CANCEL) . '</a>'); break; The second problem appears when I try to duplicate a product to another category. This is the error I receive: ---------------------------- 1136 - Column count doesn't match value count at row 1 insert into products_description (products_id, language_id, products_name, products_seo_url, products_description, products_head_title_tag, products_head_desc_tag, products_head_keywords_tag, products_url, products_viewed) values ('590', '1', 'Ebomb 3-2 mm Wetsuit', 'Aquaban liquid taped. Batwing barrier system. Blast Proof knees. External key pocket. 100% Elastomax. Seemless shoulder panel. 3/4 gridlock zip.', 'Ebomb 3-2 mm Wetsuit', 'Ebomb 3-2 mm Wetsuit', 'Ebomb 3-2 mm Wetsuit', '', '0') [TEP STOP] ---------------------------- I'm assuming the above is a database issue, perhaps I need to edit one of the tables/fields? Any help is always appreciated. Thanks for the support.. Thanks.
  11. I installed the latest upload (Nov 30, 2006 contribution I think) and it's working fine. I did, however, have some initial problems (i.e. buy now feature not working properly), but I've since got it all sorted. You can read my posts about the prob and the solution here: http://forums.oscommerce.com/index.php?sho...166&st=1220 Peace.
  12. If anybody else had the same problem, please speak up. My client's site has been ranking well too and I obviously don't want to jeapordize that. James, let me ask you this, was there anything else that did to your site that could have possibly affected your rankings? Even if it's a relatively small change/addition, it can make a huge difference ranking wise. Some of the smallest revisions I've made in the past had a collosal impact; both good and bad. Thanks.
  13. Dang, that sucks. Sorry to hear that. Anybody else have the same problems? If so, please let us know. Peace.
  14. Bam, that worked. Much thanks Emmett. I just installed the edgecrush3r contribution and now everything is working great. Cheers.
  15. Thanks Emmett, I'm going to give that a shot right now. I'll provide feedback either way. Thanks again.
×