Jump to content

foops

Members
  • Content count

    26
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  1. foops

    Authorize.net problems

    I haven't made any code changes, just tweaks to the authorize info, the transaction codes etc... I have recreated the issue making a name "JoeBlow" as the username... when I add myself as a new user, I get a completely different reaction from the code... I can give you the user and pass to see what I'm looking at... Is there a caching issue maybe? It's like the entire table with the authorize.net info vanishes for this user... When you look at the code, the table isn't in there... Any help would be awesome, I'm almost outta hair... Ted
  2. foops

    Authorize.net problems

    yes, I even tried to recreate the "environment" that the user had... Brand new log-in, first time buying a product, return buyer... nothing... I made a few tweaks to both the Authorize.net page and the OSC page... Has anyone even heard of such a thing happening?
  3. foops

    Authorize.net problems

    I have recently started a new site and added the Authorize.net Module... Sometimes, when someone signs in, they don't see the credit card text fields, the UPS text fields are there... The strange thing is I can see them fine... I'm running 2.2 and installed the Authorize.net AIM module... I have tested on an iMac with Safari/firefox/Opera and a PC with XP using Firefox/Safari/IE 7 & 8... It's kind of irritating, so any help would be great... Thanks, Ted
  4. foops

    Product_info help...

    Sorry, wrong area... Reposted... Foops
  5. I have a small problem when I navigate to a specific products page product_info.php?cPath=31&products_id=32 When I get there and click the add to cart button, it says the following Your Shopping Cart is empty! Now, that seems strange enough, except from the category page you can click the "Buy Now" button and it adds fine... The only problems come from the product specific pages... Any clues??? Any Help??? Would be great and appreciated... Foops
  6. foops

    ViaKlix Problem...

    I've setup the viaklix payment module on a server with a shared https certificate. I've tested both the http and https and the http works just fine and the https shoots an error at the bottom of the login screen... So osCommerce sends me to the login.php page after the credit card gets noticed as "declined" or "invalid"... Here's the error: 1062 - Duplicate entry 'c2d29197fa457c7e6ebf32574324898f' for key 1 insert into sessions values ('c2d29197fa457c7e6ebf32574324898f?ssl_result=1', '1111523869', 'SESSION_SSL_ID|s:64:\"2EB7E4F89E5AAC3153CA109F26A9030C0F96B039F8B55B04184DBF3269CC6E38\";cart|O:12:\"shoppingcart\":4:{s:8:\"contents\";a:0:{}s:5:\"total\";i:0;s:6:\"weight\";i:0;s:12:\"content_type\";b:0;}language|s:7:\"english\";languages_id|s:1:\"1\";currency|s:3:\"USD\";navigation|O:17:\"navigationhistory\":2:{s:4:\"path\";a:1:{i:0;a:4:{s:4:\"page\";s:9:\"login.php\";s:4:\"mode\";s:3:\"SSL\";s:3:\"get\";a:1:{s:6:\"osCsid\";s:45:\"c2d29197fa457c7e6ebf32574324898f?ssl_result=1\";}s:4:\"post\";a:0:{}}}s:8:\"snapshot\";a:0:{}}') [TEP STOP] 1062 - Duplicate entry 'c2d29197fa457c7e6ebf32574324898f' for key 1 insert into sessions values ('c2d29197fa457c7e6ebf32574324898f?ssl_result=1', '1111523869', 'SESSION_SSL_ID|s:64:\"2EB7E4F89E5AAC3153CA109F26A9030C0F96B039F8B55B04184DBF3269CC6E38\";cart|O:12:\"shoppingcart\":4:{s:8:\"contents\";a:0:{}s:5:\"total\";i:0;s:6:\"weight\";i:0;s:12:\"content_type\";b:0;}language|s:7:\"english\";languages_id|s:1:\"1\";currency|s:3:\"USD\";navigation|O:17:\"navigationhistory\":2:{s:4:\"path\";a:1:{i:0;a:4:{s:4:\"page\";s:9:\"login.php\";s:4:\"mode\";s:3:\"SSL\";s:3:\"get\";a:1:{s:6:\"osCsid\";s:45:\"c2d29197fa457c7e6ebf32574324898f?ssl_result=1\";}s:4:\"post\";a:0:{}}}s:8:\"snapshot\";a:0:{}}') [TEP STOP] Warning: Unknown(): A session is active. You cannot change the session module's ini settings at this time. in Unknown on line 0 Does anyone have any help they can offer? Thanks, Ted
×