Latest News: (loading..)

mcollina

Members
  • Content count

    12
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About mcollina

Profile Information

  1. Akward, because the other pages the header tag is usually filled. If the problem were in Template_top.php would not have header tag on any page, is that correct? And the product_info.php is showing the default Tag on the page. So, I saw the Template_top and is correct: <?php /*** Begin Header Tags SEO ***/ if ( file_exists(DIR_WS_INCLUDES . 'header_tags.php') ) { require(DIR_WS_INCLUDES . 'header_tags.php'); } else { ?> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=<?php echo CHARSET; ?>" /> <title><?php echo tep_output_string_protected($oscTemplate->getTitle()); ?></title> <?php } /*** End Header Tags SEO ***/ ?> I'm lost...but i liked the header tag module.
  2. @Jac @@Jack_mcs, Yes, I did that...Like you said to me! But the problem continue... Could be something that I missed??
  3. Hi Jack. A few weeks ago, I asked you about one problem that I had in my store. When I access a products page, the meta tag looks like this: <title>Ambiance Bijoux e Acessorios - Loja virtual de Bijuterias, Acessorios, Porta Joias</title> <meta name="Description" content="Compre bijuterias finas online. Encontre tudo o que voce precisa por um otimo preço e qualidade" > <meta name="Keywords" content="Brincos, aneis, bijuterias, bijoux, porta joias, maletas, pulseiras" > <meta name="googlebot" content="all" > <meta name="robots" content="noodp" > <meta name="slurp" content="noydir" > <meta name="robots" content="index, follow" > But these "Meta names" is reference to the "default page" of the system, but in this product I've wrote a new tags, and this tags is not showing up in the product page. All the Tags that i wrote in Products, Categories and Manufecter are not showing up. Always the tags a reference from the "default page". You told me to load the product_info.php in Page Control and uncheck all boxes for it except Include Products. Save and update a products page. I've try to do that, but meta tags that i wrote in the product, is not showing up. Only shows the Tags from the "default page". I tested the product?_info.php in this module in the admin/header_tags_test.php and looks like this: Title and Meta Tag results for product_info.php?products_id=704 explain Portugues From Site: Title -> Meta Description -> Meta Keywords -> From Settings: Title -> - Creme hidradante para os pes. Cremes para hidratacao dos pes, Linha de Comestico Meta Description -> - Compre creme hidratantes para os pes on line. Produtos para hidratacao. Apresentamos aqui o Creme hidradante para os pés. A principal funcao desse creme e mass Meta Keywords -> , creme, hidratantes, pes, creme hidratante, creme lezabe, cosmeticos, produtos de cosmeticos, produtos para hidratacao, cremes para os pes, hidratante para pes, linha de cosmeticos, creme para hidratacao Results of scan: product_info.php is missing Header Tags code or it is not installed correctly. Verify that Fill Tags has been ran and that the root checkbox or the default checkboxes have been checked in Page Control. Do you have an idea how to fixed this? Tks, Marcelo Collina
  4. Hi Jack. I'll try to show you. When I access a products page, the meta tag looks like this: <title>Ambiance Bijoux e Acessorios - Loja virtual de Bijuterias, Acessorios, Porta Joias</title> <meta name="Description" content="Compre bijuterias finas online. Encontre tudo o que voce precisa por um otimo preço e qualidade" > <meta name="Keywords" content="Brincos, aneis, bijuterias, bijoux, porta joias, maletas, pulseiras" > <meta name="googlebot" content="all" > <meta name="robots" content="noodp" > <meta name="slurp" content="noydir" > <meta name="robots" content="index, follow" > But these "Meta names" is reference to the "default page" of the system, but in this product I've wrote a new tags, and this tags is not showing up in the product page. All the Tags that i wrote in Products, Categories and Manufecter are not showing up. Always the tags a reference from the "default page". Did I make myself clear now??? Thank you for your attention. Marcelo Collina
  5. Hi Jack, How are you? I have a question about this module. I've installed it in my store. And in Admin page, i can use everything, I chance the header and description os the Products, Categories, and works very well. But the new description is not appear in catalog the product page. What step i've missed??? All the changes that i made in admin, is saving in the data base, but its not working in the catalog\product_info. Thank you! Marcelo Collina
  6. Thank you very much... I did not pay attention on this... Perfect!!
  7. Can anyone help me with that? in product_info.php shows these: 1146 - Tabela 'ambiancebijoux06.TABLE_PRODUCTS_XSELL' doesn't exist select distinct p.products_id, p.products_image, pd.products_name, p.products_tax_class_id, products_price, IF(s.status, s.specials_new_products_price, NULL) as specials_new_products_price, specials_new_products_price from TABLE_PRODUCTS_XSELL xp left join products p on xp.xsell_id = p.products_id left join products_description pd on p.products_id = pd.products_id and pd.language_id = '2' left join specials s on p.products_id = s.products_id where xp.products_id = '436' and p.products_status = '1' order by sort_order asc limit 6 [TEP STOP] But I created the sql file... I dont know how to fixed these...
  8. Hi, I'm using Oscommerce 2.3.1 and i ve tried to install the XSELL. In the Admin page is everything all right... I creat the table.from the sql. But in product info i'm having a little problem...This is the problem.. 1146 - Tabela 'ambiancebijoux06.TABLE_PRODUCTS_XSELL' não existe select distinct p.products_id, p.products_image, pd.products_name, p.products_tax_class_id, products_price, IF(s.status, s.specials_new_products_price, NULL) as specials_new_products_price, specials_new_products_price from TABLE_PRODUCTS_XSELL xp left join products p on xp.xsell_id = p.products_id left join products_description pd on p.products_id = pd.products_id and pd.language_id = '2' left join specials s on p.products_id = s.products_id where xp.products_id = '436' and p.products_status = '1' order by sort_order asc limit 6 [TEP STOP] Can anyone help me??? Tks,,,
  9. People... Can someone help me please? The buttons (on create account or in login), isn't no working, I review everything, but i dont know how to fix... Tks for the help...
  10. Hi... I've installed this modulo on osc 2.3.1 and I'm having this problem: Warning: require(includes/classes/oscthumb.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /home/ambiancebijoux/www/catalogo_homolog/admin/includes/application_top.php on line 184 Warning: require(includes/classes/oscthumb.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /home/ambiancebijoux/www/catalogo_homolog/admin/includes/application_top.php on line 184 Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required 'includes/classes/oscthumb.php' (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/ambiancebijoux/www/catalogo_homolog/admin/includes/application_top.php on line 184 SOmeone can helpme please? Tks
  11. People! I discover what happened. the string delete from customers_to_extra_fields where customers_id= was in the middle of created_account.php. Now i fixed!
  12. Hi, everyone. I've installed this contribution on my oscommerce 2.3.1 and put some questions in the creat_account.php. Now When I'm trying to created a new account on my store I have this message: 1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1 delete from customers_to_extra_fields where customers_id= [TEP STOP] I've tryed to install more the once e the problem continue there. What I need to do??? I love this contribution. Tks,