Latest News: (loading..)

ElaineEnriquezBloch

Members
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

  1. it seems that we are having the same problem....i just newly installed mvs 1.2.3 tp osc 2.3.1 and my site doesn't come out....error http 500 is coming out from the screen. i should have known to install on osc2.2. but where is the documentation you are talking about/ how i wish someone could post it here. if you have found the way please do share it with me. thanks a lot!!!
  2. i've got issues with the installation of addon PRODUCT TABS in oscmax. the first instruction was to paste sql to phpmyadmin. i did so but it gave me an error. it says: Error SQL query: ALTER TABLE `products_description` ADD `products_spec` TEXT DEFAULT NULL AFTER `products_description` ; MySQL said: #1060 - Duplicate column name 'products_spec' the sql statement pasted was: ALTER TABLE `products_description` ADD `products_spec` TEXT DEFAULT NULL AFTER `products_description`; ALTER TABLE `products_description` ADD `products_musthave` TEXT DEFAULT NULL AFTER `products_description`; ALTER TABLE `products_description` ADD `products_extraimage` TEXT DEFAULT NULL AFTER `products_description`; ALTER TABLE `products_description` ADD `products_manual` TEXT DEFAULT NULL AFTER `products_description`; ALTER TABLE `products_description` ADD `products_extra1` TEXT DEFAULT NULL AFTER `products_description`; ALTER TABLE `products_description` ADD `products_moreinfo` TEXT DEFAULT NULL AFTER `products_description`; please help, what do i have to do now? thank you!
  3. i have been using oscmax but i couldn't find the answers from their forums regarding installing product tabs addons. i have followed all installation process except that SQL gave me an error. the sql installed was: ALTER TABLE `products_description` ADD `products_spec` TEXT DEFAULT NULL AFTER `products_description`; ALTER TABLE `products_description` ADD `products_musthave` TEXT DEFAULT NULL AFTER `products_description`; ALTER TABLE `products_description` ADD `products_extraimage` TEXT DEFAULT NULL AFTER `products_description`; ALTER TABLE `products_description` ADD `products_manual` TEXT DEFAULT NULL AFTER `products_description`; ALTER TABLE `products_description` ADD `products_extra1` TEXT DEFAULT NULL AFTER `products_description`; ALTER TABLE `products_description` ADD `products_moreinfo` TEXT DEFAULT NULL AFTER `products_description`; It gave me an error that says: Error SQL query: ALTER TABLE `products_description` ADD `products_spec` TEXT DEFAULT NULL AFTER `products_description` ; MySQL said: #1060 - Duplicate column name 'products_spec' what does this mean? thanks for the help.
  4. i have solved it...YES! i have missed the 1.2 modified files. i have them all overwritten using filezilla and presto...when i opened the admin...vendors is there with the vendor manager. jim you are right, i have missed something. i haven't followed the installation instructions properly. good day to you, jim...you just made my day!!!
  5. thank you very much for responding jim! you are right i should have posted this to the mvs support thread. i haven't upgraded my osC to v2.3 so i don't think i need to upgrade it the mvs also. i have been jumped from one ecommerce platform to another searching for this mvs feature. and now that i have found it, it is not working. it feels terrible! i actually fell in love with oscmax but the version i have doesn't support yet mvs. i have to wait for the upgraded version 2.6, which they say will be a regular feature of the platform itself. wish me luck..i am now posting this to the mvs support thread. i couldn't give up on this again. thanks again!
  6. i have freshly installed oscommerce v2.2 and so is mvs latest version. i have successfully installed the addon but in the end i couldn't see the vendor manager. i have searched all the threads but noone have solved the problems of those people who have the same problem as mine. please for those who have found the answers, share it with us so we could resolve these issues. and for those who know the answers, please lead and guide us to find the links and knowledge. thank you in advance for the great help!
  7. i do have the same issue. i did read all the threads and didn't find the right answers. have you solved the problem, if yes please do post what you did. thanks a lot!
  8. i've been wondering if anyone of you did find the answer to this non-display of the vendors manager. what solution have you done to make it appear in the administration page? thanks for the help.
  9. i've been having the same problem..has anyone of you solved this problem? i've been wondering how come there are no other threads with regards to this topic. if only someone could post a link or thread on this solution i would be very happy.