Jump to content

jonesy827

Members
  • Content count

    19
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Real Name
    Michael Jones
  1. We were hooked by the price of a full site design and contribution installation, which we can now see was quite a big mistake. We ended up spending more than we paid the original developer to get most of the problems fixed. I sent you an email regarding the problems we are having now and having them fixed. Thanks for your help with my questions.
  2. Unfortunately I did use elance, and the developer that coded Ultimate SEO jumped ship before we had another fix the rest of the site. When I generate a google base feed do the links need to be the SEO links? I have the correct setting in the googlefeeder.php for seo urls, but they show as product_info.php?product_id=blah Thanks for your help on this.
  3. Hi, I had a third party developer install this contribution and I just wanted to verify that it is working properly. When showing in google, should the URLs be the seo urls or the original urls? I'm seeing the original URLS which is of course rewrote by .htaccess when I go to the page. Also all links show up as the old URLs but once you visit them they are correct. Is this the correct functionality? So when uploading a sitemap to google it is OK to use the original URLs? We will still get SEO benefit? Thanks a lot for writing this great contribution.
  4. jonesy827

    FedEx - Web Services v9

    Kym, Thanks for the ultra fast reply and your hard work! The handling fee feature will be awesome!
  5. jonesy827

    FedEx - Web Services v9

    Hi, Just wondering if there are any plans to add features to this contribution at this time? I may try myself but I would probably mess everything up, and don't know what I';m doing with regards to security. I really just want to be able to send a fixed box size through for calculating international and domestic express rates. A difference of a 3 lb item that goes in a 6x6x6 box and one that goes in a 12x9x5 box is 20 dollars or more. I figure that when the API retires a lot of people will get a wakeup call and this will be updated many times, perhaps with settings for amount and weight thresholds for each shipping service. If there is an easy way to hardcode it to send 12 x 9 x 5 box size with every rate request I'd really appreciate some guidance. EDIT: I'm looking at the developer documentation on Web Services v9 and there does not even seem to be an field for dimensions in the RateRequest function. Is this the case? Thanks a ton! Michael Jones
  6. jonesy827

    FedEx - Web Services v9

    Well it seems to be working if the state goes through correctly at least, but I'd like to add some simple error handling. I'm new to php and cannot find which file I would need to edit. I'd like it to display "Error fetching shipping amounts from FedEx - Please check your address and try again or contact us if you wish to use FedEx service." and also display the error code in parentheses. I think it would be good to have these sort of options or something available, once FedEx shuts off the old API I bet tons of users will migrate to this add-on.
  7. jonesy827

    [Contribution] - USPS Methods

    Hi, I'm wondering if there is a way to set a threshold for USPS First Class International? We want to only offer it on items that are 1 pound or less, and only for orders under $50 total.
  8. jonesy827

    FedEx - Web Services v9

    Hi, I'm having issues with international quotes from this app. Some work just fine but only if using 2 letter states. We get quite a bit of traffic from Spain and it uses a dropdown of states in the default osc 2.3.1. When they get to shipping quotes, it gets the error: Error in processing transaction. ERROR crs 840 The length of the destination state or province exceeds the limit of 2 characters. The length of the destination state or province exceeds the limit of 2 characters. I haven't found any other countries that get this error, but seeing how much traffic we get from spain we need to get it working, Any ideas?
  9. jonesy827

    [Addon} Modular SEO Header Tags

    Where would I enter the text for each category? Can't seem to find it. EDIT: My fault, should have read documentation before asking. It's on the category edit page if anyone's wondering.
  10. jonesy827

    [Addon} Modular SEO Header Tags

    Thanks Jim! (My bad on calling you Jeff before.) That got it working, now the only problem I see is that there is a - after the title I enter, and even if I leave the separator field blank it shows it. Also, I assume there is no easy way or existing modification to have this mod do a different custom string for each category and possibly manufacturer?
  11. jonesy827

    [Addon} Modular SEO Header Tags

    Thanks Jeff, that worked perfectly! I'm now having a similar problem with the static text for the front page, it is displaying MODULE_HEADER_TAGS_FRONT_PAGE_TITLE_SEPARATOR after the text that is entered for the module. I looked at the ht_front_title.php file and couldn't find the problem, but then again I just started with php :P Michael
  12. jonesy827

    [Addon} Modular SEO Header Tags

    One more question, where would be the appropriate place to insert a favicon tag with this mod installed? Also, I'd like to note that I attempted to install the non-modular SEO header tags today and the changes to the SQL file are still there.
  13. jonesy827

    [Addon} Modular SEO Header Tags

    I'm having an issue with the header tags for manufacturer pages. It shows Manufacturer, MODULE_HEADER_TAGS_CATEGORY_TITLE_SEPARATOR - ScopeStop.com Do I need to define this somewhere? If so, is it in the db or an english.php file? The header tag modules I currently have enabled are: All Pages - Store Name in Title, Category Page- Category Name, Manufacturer Title, and Product Title - Product Name I did a google search for MODULE_HEADER_TAGS_CATEGORY_TITLE_SEPARATOR and it seems quite a few stores are having the same issue. Thanks in advance, and BTW I love your modular addons. EDIT: Also shows up on the homepage when using Front Page - Title.
  14. jonesy827

    [Contribution] oscThumb

    I was not able to edit my post, but just wanted to say I got the issue resolved. I simply switched to otf autothumb which uses GD version 2, which I think may have been the issues.
  15. jonesy827

    [Contribution] oscThumb

    Hi, I'm having some trouble with oscThumb. It is working and generating the thumbnails perfectly. I'm just having one problem. If it is generating images on a page and I do not let it finish (takes awhile), I will get an Internal Server Error 500. It will show this error on all pages until it is done generating the images. Is there any way around this? I have caching turned on but it still wants to generate images almost every time. We use 1&1 shared hosting. You can view the site at scopestop.com
×