Jump to content
Latest News: (loading..)

Boukesh

Members
  • Content count

    11
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  • Real Name
    Bouke S.
  • Gender
    Male
  1. Header Tags SEO

    Hi Jack, I have Header Tags SEO V_3.2.6" installed on my 2.2RC2a shop. It works great, after fixing some issues. It perfect, because this modules allows me to edit all the tags manually. I had to install USU5 Pro because of the multilanguage support. Now I'm testing it offline with WAMP and the combination Header Tags SEO and USU5 Pro seems to work perfect. The TAGs all show up in the selected language for the Index, Categories and product pages. However for the root files, such as contact.php, shipping.php, specials.php etc the manually edited tags show up only in the default language. In all other languages the default tags are given to these pages. www.mysite.com/specials.php comes with the edited tags (default language) www.mysite.com/specials.php/de ..../specials.php/en etc show just the default tags. When I switch off multi-language support in USU5 or when I switch off USU5 completely, all the tags for these root files are again ok in all languages. Is the something wrong with my installation? If so, can you give me a hint where should I look to fix it? Installed modules: 8 languages (english = default) STS v4.6.1 USU5 Pro Google Sitemap SEO V1.5 Google_Analytics V1.0 oscThumbSimple Multiple Images with Fancy Popups V1.3.5 and many small add-onns Thanks in advance !!! Bouke
  2. Hi Jack, Thanks for helping me out !!! I will try to install ULTIMATE Seo Urls 5 Pro and hope I won't have to miss to much Header Tags SEO functionality, which I think is a great contribution.
  3. I have a multilanguage shop, with 8 languages and from Google I understood that the URL's should something like: www.url.nl/nl/product www.url.nl/de/product www.url.nl/en/product etc Now all pages come in 8 versions, each in their own language, but they are all represented by just one URL. Probable not very SEO efficient. I use Header Tags SEO V3.0 and Ultimate_SEO_URLSv22d_10 Is it possible with Ultimate_SEO_URLSv22d_10 to get the URL's like I want? Or must I install ULTIMATE Seo Urls 5 Pro? Will that work with Header Tags SEO V3.0?? I have to fix this because in Google my site is almost invisible. So I appreciate all feedback thanks, Bouke
  4. Header Tags SEO

    Replacing the categories.php file didn't solve the problem. I thought I had modified the file admin/function/general.php, before replacing it, but I hadn't. Stupid mistake. Thanks again for your help and for this great contribution !!!
  5. Header Tags SEO

    Hi Jack, I installed and tested Header Tags SEO on my PC, using WAMP. Everything ran fine (except for this manufacturer issue, see my previous posts). So I transferred the new files and the changed files to my online shop and I upgraded the database. After I set the file permissions to 755. I ran Header Tags SEO in admin and everything works well. No errors and also the test shows no errors after fill tags. Tags are present in the source, like they should. but when I try to edit something in Catagories/Products in Admin, the right column dissappears. This also happens when I try to edit the Manufacturers part. When I try to edit a product, it shows the products descriptions in all languages, but I can scroll down just to Meta Tag Information. Everything below "Product Tag Title" is not visible. I checked the configure.php file and all the new and modified files. All looks ok. Any idea what I could check more? Thanks in advance Bouke
  6. Hi Jack, I installed and tested Header Tags SEO on my PC, using WAMP. Everything ran fine (except for this manufacturer issue, see my previous posts)). So I transferred the new files and the changed files to my online shop and I upgraded the database. After I set the file permissions to 755. I ran Header Tags SEO in admin and everything works well. No errors and also the test shows no errors after fill tags. Tags are present in the source, like they should. but when I try to edit something in Catagories/Products in Admin, the right column dissappears. This also happens when I try to edit the Manufacturers part. When I try to edit a product, it shows the products descriptions in all languages, but I can scroll down just to Meta Tag Information. Everything below "Product Tag Title" is not visible. I checked the configure.php file and all the new and modified files. All looks ok. Any idea what I could check more? Thanks in advance Bouke
  7. Header Tags SEO

    Replaced the product_info.php by a clean one from your distribution, but the same story. To isolate this problem, I will try this trick with other files as well, and if it doesn't solve it, I will try a clean install. What about this language tag: <meta http-equiv="Content-Language" content="nl" > should it adapt itself to the language of the page? Or is meant to show the sites main language?
  8. Header Tags SEO

    Yes the category tags all show perfecty, when I check the source. Also the test routine doesnt show any errors when all tags are filled. I will to replace the product_info.php to see if that solves it..
  9. Header Tags SEO

    Hi Jack, I installed "Header Tags SEO V_3.2.6" on my 2.2RC2a shop. (for now localy on my PC with WAMP) Everything seems to run very well. This will solve the problem of "duplicate title tag errors in Google" Great contribution, so thanks for this great module!!! however there is one issue, that I can't fix and I have a question about the language tag. 1) When I select "product_info.php" on the Page Control. In the language boxes I can select Root:, Product: and Model: These 3 work as expected. When "Category:" is selected: it doesn't show any results. When "Manufacturer:" is selected: it shows the tags for the above category, not the manufacturer of the product. Another weird thing what I noticed is that, when you fill the manufacturer tags, eighter by hand or with Fill Tag utility, the manufacturers logo gets disconnected. In the admin it shows that there is no picture. When you connect the logo again, it becomes visible again. I put the header code in the index.php and info_products.php files and tried all modules switched off, this didn't solve the problem. The logo text part of the Header Tags SEO I haven't installed, because the shops logos are on the CSS pages, not on the HTML page. I compared and instected the php codes, but I couldn't find any irregularities. Any idea what could be wrong here? 2) A question about the language META tag. When I switch on: Language Meta Tags it only gives my countries language: <meta http-equiv="Content-Language" content="nl" > Is this how it was designed? I want all pages in each language to show up in the google results of that specific language, so I tried to change this in includes\header_tags.php: if ($defaultTags['meta_language']) { $langName = explode(",", $_SERVER["HTTP_ACCEPT_LANGUAGE"]); echo ' <meta http-equiv="Content-Language" content="' . $langName[0] . '" >'."\n"; } changed to: if ($defaultTags['meta_language']) { $langName = explode(",", $_SERVER["HTTP_ACCEPT_LANGUAGE"]); echo ' <meta http-equiv="Content-Language" content="' . $language . '" >'."\n"; } this works but gives a result in a wrong syntax: <meta http-equiv="Content-Language" content="german" >, should be "de" Already there is a section that shows the pages language: <html dir="LTR" lang="en"> Would a language specific Language Meta Tag help to get each language page in the right google? Google.de, google.fr etc If so will it be easy to get the right syntax? ----------------------------------------------------------- Installed modules: 8 languages (english = default) STS v4.6.1 Ultimate SEO URLS V22d_10 Google Sitemap SEO V1.5 Google_Analytics V1.0 oscThumbSimple Multiple Images with Fancy Popups V1.3.5 and many small add-onns ----------------------------------------------------------- Test Results (no errors) Permissions Error: explain Permissions settings for the C:/wamp/www/includes/header_tags.php file appear to be incorrect. Change to 777. NOTE: Disregard if on Windows server. Extra File Error: explain The C:/wamp/www/headertags_seo_install.php file is present and should be removed. The C:/wamp/www/headertags_seo_uninstall.php file is present and should be removed. languages in the Header Tags table are: 2 ( Deutsch ). languages in the Header Tags table are: 3 ( Español ). languages in the Header Tags table are: 7 ( Italiano ). languages in the Header Tags table are: 8 ( Français ). languages in the Header Tags table are: 9 ( Portugues ). languages in the Header Tags table are: 11 ( Russian ). languages in the Header Tags table are: 6 ( Netherlands ). -----------------------------------------------------------
  10. Google XML Sitemap SEO

    Thanks a lot for answering my questions. I will make this sitemap like you told. Installing Header Tags SEO is next on my list. I tried to install it before, but it crashed when opening the admin page. Probably I should be more careful with replacing parts of the code. Some parts where already changed by other modules. Best regards, Bouke
  11. Google XML Sitemap SEO

    Hi Jack, First of all thanks for your contributions. Without you and many others here, I wouldn’t be able to build a shop. I build an osCommerce webshop (v.2.2 RC2a) and added: - Ultimate_SEO_URLSv22d_10 - Google XML Sitemap SEO v1.5 This site is in 8 languages and it doesn't have a sitemap yet. Just put it online last week. I tried to make a sitemap with the Google XML Sitemap module and the module worked immediately. However the xml-files that are created show the links in the sitemap in the default language only. I already tried to switch from “Standard” to “Alternate” in the admin. Also I switched off the “Ultimate_SEO_URLSv22d_10” module, but no difference. Should it be like that, just links in the default language? Or is there something wrong with my site? Today I saw something interesting, Google webmaster tools showed Crawl errors, like this: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ http://www.mysite.nl/some-catagory-in-Dutch-Language-c-37.html?language=pt 500 error Jun 25, 2011 http://www.mysite.nl/some-catagory-in-German-Language-c-52.html?language=ru 500 error Jun 25, 2011 http://www.mysite.nl/some-catagory-in-English-Language-c-45.html?language=it 500 error Jun 25, 2011 http://www.mysite.nl/some-catagory-in-Italian-Language-c-37.html?language=fr ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ When Google crawled my site (without sitemaps installed) the languages got connected with pages in different languages, making all pages unreachable. This gives me the idea that something is wrong with the structure of my shop. As an alternative I plan to use the sitemaps that are created with the Google XML Sitemap SEO module and edit them manually so that all the pages in each language come with a working path and all pages get indexed. Like this: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <?xml-stylesheet type="text/xsl" href="gss.xsl"?> <urlset xmlns="http://www.google.com/schemas/sitemap/0.84"> <url> <loc>http://www.mysite.nl/product1-c-22.html?language=nl</loc> <lastmod>2011-06-06</lastmod> <changefreq>weekly</changefreq> <priority>0.5</priority> </url> <url> <loc>http://www.mysite.nl/product1-c-22.html?language=en</loc> <lastmod>2011-06-06</lastmod> <changefreq>weekly</changefreq> <priority>0.5</priority> </url> <url> <loc>http://www.mysite.nl/product1-c-22.html?language=de</loc> <lastmod>2011-06-06</lastmod> <changefreq>weekly</changefreq> <priority>0.5</priority> </url> <url> <loc>http://www.mysite.nl/product1-c-22.html?language=fr</loc> <lastmod>2011-06-06</lastmod> <changefreq>weekly</changefreq> <priority>0.5</priority> </url> <url> <loc>http://www.mysite.nl/product2-c-23.html?language=nl</loc> <lastmod>2011-06-06</lastmod> <changefreq>weekly</changefreq> <priority>0.5</priority> </url> <url> <loc>http://www.mysite.nl/product2-c-23.html?language=en</loc> <lastmod>2011-06-06</lastmod> <changefreq>weekly</changefreq> <priority>0.5</priority> </url> <url> <loc>http://www.mysite.nl/produc2-c-23.html?language=de</loc> <lastmod>2011-06-06</lastmod> <changefreq>weekly</changefreq> <priority>0.5</priority> </url> <url> <loc>http://www.mysite.nl/product2-c-23.html?language=fr</loc> <lastmod>2011-06-06</lastmod> <changefreq>weekly</changefreq> <priority>0.5</priority> </url> </urlset> I have some questions: 1) is there an easy fix, so that the Google XML Sitemap SEO module will save all paths in all languages? 2) when I add a correct sitemap, should I bother that without a sitemap it give these crawl errors and better should fix something in my site? 3) when I create a manually edited sitemap, is it ok to have all the languages together in for example the products-sitemap? Or should I create a products-sitemap for each language? Thanks in advance, Bouke
×