Jump to content

crashexpert

Members
  • Content count

    14
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  • Real Name
    Insert real name here
  • Gender
    Not Telling
  1. crashexpert

    SPPC - attributes now not showing up

    thecustomconnectiononline.com
  2. Just installed SPPC and now the attributes do not show up in the order or in order history. attributes show up fine on the website just not once the order is placed. I am having to call the customer and ask what they ordered. I looked in the DB and the orders are there but products_options, products_options_valves, and price_prefix is blank but options_values_price shows 0 although it is supposed to be $50 weird thing is it is adjusting the price in the order and it shows the correct price but I just dont know which option was choosen. Any help?
  3. crashexpert

    Multi_Vendor_Shipping new thread

    Yes thanks a bunch emptied the DB and all is well Thanks again for ALL of your help!!
  4. crashexpert

    Multi_Vendor_Shipping new thread

    I couldnt install a new one because the install button is gone... I wrote over all of the moduals anyway and it didnt help so now you say it has to be in the DB. I dont know what needs to be "cleaned" so would I be better off dropping vendors, vendors_info, and vendors_configuration tables and starting over. If I do that I will loose what products belong to each vendor wont I?
  5. crashexpert

    Multi_Vendor_Shipping new thread

    What file places the "install" and "edit" buttons on admin/vendor_modules.php? I had everything working and setup but I went to add a new shipping method only to find that the buttons are now gone. I have no idea what I did or how I did it. I compared the vendor_modules file to the one in the contribution and they are identical. All of the shipping methods show but I cannot edit them or install new ones. Also I will add that mvs functions just fine on the store side
  6. crashexpert

    Multi_Vendor_Shipping new thread

    after going through every file 3 times I finally thought to check the name of the new folder I had to create...sure enough I had "vendor_shipping" not "vendors_shipping".. Figured I would post incase someone else does the same thing
  7. crashexpert

    Multi_Vendor_Shipping new thread

    no errors...just nothing displays
  8. crashexpert

    Multi_Vendor_Shipping new thread

    the shipping modules are uploaded in both locations. When MVS is turned off the site acts normal as before but when MVS is turned on no shipping is displayed due to the fact that no shipping modules are installed to the vendor? (correct me if Im wrong) I can not install shipping modules to each vendor because none are displayed in the admin to install. When I click manage instead of a list of shipping modules to install I just get the following Vendor Module Directory: /home/users/web/b2874/"myaddress_here"/public_html/includes/modules/vendors_shipping/ Am I missing something here????
  9. crashexpert

    Multi_Vendor_Shipping new thread

    understandable but even if MVS is turned off the CVV does not show. Upon further testing I now realize that when I select a vendor and click manage there are no shipping modules that show for me to install. I am working on this now but no luck. Any input is welcome
  10. crashexpert

    Multi_Vendor_Shipping new thread

    First off, wow what a great tool!! Just what I needed thanks alot to all that was involved!! I just installed this contribution and all is working fine but I just noticed that the cvv2 is no longer showing in the order page of the admin. I looked through the files that where changed and and everything cvv2 related still seams to be there. Cvv2 feild is still on the website and in the admin panel but it the cvv2 number itself is not showing up anymore. Any idea of what file may have changed this? or where to look closer?
×