Latest News: (loading..)

ausipodskins

Members
  • Content count

    93
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About ausipodskins

Profile Information

  • Real Name
    Piquet
  • Location
    australia
  • Website
  1. UPDATE Still haven't been able to fix the problem. I tried using the "handy hint" from page 4 of this thread. the printout of the global arrays on the problem pages looks like this: ---------- GET osCAdminID -> '27a6947dfcb4b623ebf230830daef9ce' this hexcode is the same as in the URL. So, I'm looking for any guidance on this. thanks.
  2. I'm having troubles with displaying data in my admin area - in the categories/products page and also in the customers>orders page. I suspect that the problem lies with global variables. when loading page: http:// ... catalog/admin/orders.php?osCAdminID=6299c07c4605e3f701ad72a8bcc32784 the orders list is empty. No status' appear in the status drop down menu . however, if i remove from the URL all the text from "?" onward (ie load http:// ... catalog/admin/orders.php) all the orders show up. At the foot of the page I get the same situation occurs with : http:// ... catalog/admin/categories.php?selected_box=catalog&osCAdminID=a348abc7f118cd4f53c3a17a14595b2f and http:// ... catalog/admin/categories.php I know that the server host has set global_variables to OFF. I have done the following things to try and fix the problem(s) * Put the following into PHP.ini: session.bug_compat_42 = 0 session.bug_compat_warn = 0 = made no difference. * replaced in all files: $HTTP_GET_VARS with $_GET $HTTP_POST_VARS with $_POS $HTTP_COOKIE_VARS with $_COOKIE = made no difference My host is running PHP 5. there are no similar problems with the public side of the site, only the admin side. Any guidance would be most gratefully accepted.
  3. I just installed v 5.1. All the info is there and works fine on the screen. However, when I print an invoice, the outlines of the boxes do not line up correctly. the horizontals are lower and the left hand verticals are pushed to the right, except for the very centre vertical - that is in the correct line with the corners. the shading works as it should. I am using Safari v2.0 on Mac OS 10.4. background printing of images is turned ON. I'm not sure if anyone is able to solve this problem for me. But other Mac users best be aware of this issue before they install. As always, make a BACKUP of everything so that you can go back to what you had if it doesn't work out.
  4. Hi Jan, I have another glitch. I am hoping you might point me to the correct place for me to see what is missing. My problem is that for my wholesale customer group (I'm only using two groups at the moment - wholesale and retail), they can't progress in the checkout past the first page - "Delivery Information". when the "continue" button is pressed, the page simply refreshes itself. for the customer group "retail" there is no such problem and they progress to the next page in the checkout process. sounds like I am missing some lines of code but I'm not sure where to look.
  5. It's never too late to tidy up. Personally I think that the advantages will outweigh the disadvantages. either way. if you need to link to a previous post, the effort is the same. And the main advantage is that new users of the contribution don't get lost in 35 pages of posts trying to figure out where 4.0 starts. You could even make a link from the new thread to the point in the old one where 4.0 begins so that if people want to read about it, they now where to start. I'll see your 2c and raise you 2c :rolleyes: :-" but it's your call. Please do give it some further thought. I'm happy to construct the opening post and then email it to you or Marvin so that you can fine tune it as you see fit and have the honour of opening the thread. I'll stop pushing now. LOL
  6. check that you have the closing "}" before the "?>". see below: } else { echo tep_draw_checkbox_field('sppcoption[' . $customers_group['customers_group_id'] . ']', 'sppcoption[' . $customers_group['customers_group_id'] . ']', true) . ' ' . $customers_group['customers_group_name']; } ?> </td> <td class="main"><?php
  7. thank Jan. Now that we are at v. 4.1.1 and it seems that v. 4.1 is not being released onto the contributions page, what do you think about starting a brand new thread titled "SPPC 4.1" and making the first post contain a link to the zip file (either to Marvin's external host or, in the event that the osC team allow 4.1 zip onto the contributions area, a link to the contribution page). Just as SPPC has been totally revised, so too would the discussion thread. the second post could be a precis of the outstanding issues that you are answering from this thread. finally a large and bold post in this thread could direct people to post in the new 4.1 forum. Pesonally, I find it a little weird that we are discussing 4.x issues in a thread labelled 3.5. Besides which, I suspect that we will end up having posts like the two above every few pages. marvins post with the link is just getting buried in 34 pages of posts. No one new to this thread really knows exactly where to start reading.
  8. Jan, I am wanting to use a contribution that gives a discount based on the total size of the order (ie global quantity based, not individual product quantity based). this contribution seems to be the one I need: http://www.oscommerce.com/community/contri...ons,1159/page,6 can you tell me what modifications I would need to make to have it run with SPPC? Once again, let me add my voice to the chorus of 'it is a fantastic thing that you are doing with this SPPC contribution' Piquet
  9. I too have installed the 4.1 version (update from 4.o). I agree that the inclusion of payment and shipping options for groups is a wonderful improvement. I only have one very, very minor suggestion regarding documentation in the files themselves. I suggest that the line where it announces that the file has been adapted for SPPC be standardised across all the files. At the moment, files show different SPPC versions (I suggest it say v.4.1) and dates (I suggest it show the date that the contribution was ready for uploading to the osC contribution page. All kudos to Jan and Marvin for their tireless efforts to bring this contribution to life.
  10. I am wanting to install Google ads into my site as an infobox in one of the columns. A standard install seems to screw up my STS template. I am guessing that I need to define a new template tag for the google infobox. the relevant contribution I am working with is http://www.oscommerce.com/community/contributions,3031 Can you (or anyone) show me to how I would go about adding this new box?
  11. Hope you didn't take my post as a negative critisicm - it was meant as a 'heads up'. Having read earlier in the thread that it can take two hours to install this mod, I decided to use the compare and update feature in BBedit. the BOF and EOF markers do become important in that case. I guess that means that in the end there are three main ways this (and other contributions) might be installed: * by installing the supplied files * by following the modification instructions in the accompanying instructions, or * by using a 'compare and update' feature between the supplied file and the existing shop file. I actually did notice one piece of SPPC code in one of the files that didn't have a BOF/EOF file marker, but you did cover that piece of code in the install instructions. If it is of any assistance, I would be happy to compare the supplied files with your install instructions to make sure that the BOF/EOF markers are consistent with your instructions and send you info on where there might be inconsistency. with the amount of code in this contribution, I think both you and Jan have clearly put in a lot of effort. It is very much appreciated. cheers PK
  12. thank Jan, you gave me just the right information to find the problem. the error is in the documentation - Marvin ATTENTION! Look at this piece of code near the end of includes/modules/product_listing.php file: break; // EOF Separate Pricing per Customer case 'PRODUCT_LIST_BUY_NOW': $lc_align = 'center'; $lc_text = '<a href="' . tep_href_link(basename($PHP_SELF), tep_get_all_get_params(array('action')) . 'action=buy_now&products_id=' . $listing[$x]['products_id']) . '">' . tep_image_button('button_buy_now.gif', IMAGE_BUTTON_BUY_NOW) . '</a> '; break; the "$listing[$x]" is outside the SPPC marker. I missed making that change when I compared and updated files. Because it fell outside the SPPC mod markers (but inside my 'free shipping' mod markers) I ignored the change. I have added the missing "[$x]" and it works perfectly now. thank you again for your help and a great mod. Your beta gamma tester :'( Piquet
  13. Oh dear, I have a new problem. again, I am assuming that it is related to SPPC 4.0 The problem is with adding product to cart. When a customer tries to buy from the category listing page (ie the page that lists ALL the products under a particular category) the customer is taken to the cart contents page but the item is not added. this happens no matter which type of customer they are. If the item is bought from within the item description page, everything works fine - the customer is taken to the cart page and the item is there.
  14. Yes, that fixed the problem.
  15. thanks Jan. I have one new question. I use flat rate shipping. Is there any way that I can have a separate shipping fee for my different classes of customer? In other words, a retail shipping charge and a wholesale shipping charge?