Latest News: (loading..)

pantufas_online

Members
  • Content count

    36
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About pantufas_online

Profile Information

  • Real Name
    Ana Pereira
  1. hi everybody, i need some help again... i've installed the paypal add on...but it has something ist's not right....in my checkout_payment file, when i choose the paypal method instead of going to the next page and just then opens the paypal page...no it opens imediately when i click continue, in the checkout_payment file. what could i possibly did wrong...because i was very carefully putting all the codes in the right places :( does anyone knows, or had the same issue?? Thanks everybody :)
  2. thak you all for the help...this is all a bit new for me...and i have some limitations coding yet :( but any way i found my problem... it was in the configuration menu/ shipping/ packaging in "Enter the Maximum Package Weight you will ship"....i had only 100, that's why it wasn't working correctly know all good :)
  3. by the way if you know any other contribution which works the way i want please tell me...i've tried others but without any success :( thanks
  4. with this option it will alwyas give me 0 euros, whatever the product i insert :(
  5. hello! i've installed this add on to charge the shipping products...and the problem is that when i insert products until 90 euros it's ok, but after all the products i insert it starts decreasing the shipping costs... to make it work i found that for 1:0.9091 (for one kilo it costs 0.9091). does anyone had problems or knows how to configure this addon correctly...because my inicial idea was to set this values: 30:30.00,25:25.00,20:20.00,15:15.00,10:10.00 but in this case this addon just worked with products who had 30 in their weight :( very desperate for help.... thanks
  6. Hello! so i've installed the an addon to give a price for a weight for a product... my values are those ones: 30:30.00,25:25.00,20:20.00,15:15.00,10:10.00 but it only add's the price for products with "30", the other products with the other values are not added to the shipping cost on the website... does anyone knows what am i doing wrong?? thanks :)
  7. Hello! i'm working with 2.2 version, and when i insert a product it gives me this...i select de tax rate i have...and then a insert my price for the product, and when i finalize the process it automatically insert plus 20,70 eur (in my case), which is not suposed :( i don't have any idea...does anyone knows, or happened to you? thanks :)
  8. Hello! i've installed the login box into my oscommerce store, on the left column...first it gives me erros because the code is deprecated, but at this moment and even with the errors it works...appears everything. when i start resolving those problems the errors disappears but the name of the user don't appear any more <?php if (tep_session_is_registered('customer_id')) { $info_box_contents = array(); $info_box_contents[] = array('align' => 'left', 'text' => BOX_HEADING_LOGIN_BOX_MY_ACCOUNT); new infoBoxHeading($info_box_contents, true, true); $db=DB_DATABASE; $select="select customers_gender, customers_firstname, customers_lastname from customers where customers_id=\"$customer_id\""; $result=mysql_db_query($db,$select); $res=mysql_fetch_object($result); tep_session_register('customer_id'); the problem is in this 2 lines $result=mysql_db_query($db,$select); $res=mysql_fetch_object($result); hope someone have an idea... thanks :)
  9. Hello... so, i've made the button to disapear when clicked, but the clickable area still's there... does anybody have idea of how can i make that area to stop be clickable?? thanks :)
  10. can you be more specific... i'm not that good in php :( thanks for your pacience :)
  11. the same :( i tried all the possibilities and with all it stops working... but thanks anyway...if you have more ideas tell me please, i'll try all :) best regards
  12. i everybody...Please help well my problem is, i've installed a shipping module and it says "Function split() is deprecated", so far so good, i've replaced by "explode()", after this the error disapears, but my module stops working :( any idea of what am i doing wrong?? thanks