Jump to content

ms35d4

Members
  • Content count

    60
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ms35d4


  1. Hello

     

    Thanks for taking time to read this,

     

    I have been using this great add on until yesterday the site was working fine but today I am getting this message on the homepage

     

     

    Warning: Sqlite_Cache_Module::createDatabase() [sqlite-cache-module.createdatabase]: It is not

     

    safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone

     

    setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and

     

    you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We

     

    selected 'Europe/London' for 'BST/1.0/DST' instead in

     

    /home/mydomaincouk/public_html/includes/modules/ultimate_seo_urls5/cache_system/sqlite.php on line

     

    103

     

    Fatal error: Class 'SQLiteDatabase' not found in

     

    /home/mydomaincouk/public_html/includes/modules/ultimate_seo_urls5/cache_system/sqlite.php on line

     

    103

     

     

    Please can someone explain what this error is and how can I resolve it.

     

    Kind Regards


  2. Hello

     

    I have been using this great add on for while mostly during testing of my site, now it is live I have come across a problem.

     

    When I deleted all my previous products so I had 0 products in store, then I loaded new products but what I found is that the Meta titles etc displayed were for altogether different product, from the previous products I had and then deleted. Meta name and meta title are from previously deleted products

     

    I have cleared cache from server

    /public_html/includes/modules/kiss_meta_tags/cache

     

    then cleared cache from my browser restarted, but the issue is still there,

     

    I am really stuck as I am unable to load any more products before this is sorted, please can anyone suggest what I should do to solve this please

     

    Kind Regards


  3. Hi Robert

     

    Thank you for your reply,

     

    I already asked realex section, and also the people who uploaded the add ons, almost all of them have not been on for years.

     

    I ended up creating 3 posts as I didn't know what can be causing this issue I am using both

    KissMT Dynamic SEO Meta & Canonical Header Tags

    and this Ultimate Seo Urls 5 Pro

     

    So posted in both - im very sorry if I have unintentionally annoyed you or anyone else - sincere apologies

     

    I tired your suggestions but still getting the same error.

     

    As the log indicates the file can not be found when it is accessible in browser, thought this add on may be redirecting it or something - i am just clutching at straws having spent last 2 days trying numerous things, to get it to complete the order successfully.

     

    Once again thank you for the suggestion and sorry for any inconvenience.

     

    Regards


  4. Hello Everyone

     

    Thanks for taking time to read this,

     

     

    I have been using this add on and the KissMT_1.0_r72_RC for while however over last couple of days I have been having major issues trying to install and get the realex payment add on to work, now I am no programmer, but having tried so many different things I was wondering if the issue I am having could be due to me using this add on. if it is then is there anyway of adding an exception to make a call back url work properly the issue is: I have asked this question is the KissMT_1.0_r72_RC support form too, and also in seperate post altogether, but no one seems to have an answer.

     

    I am having alot of issues trying to install the realex redirect add on. Currently in TEST MODE

     

    I downloaded the module from the site,

     

     

    Follwoed the instructions,

    The before_process.php file should be uploaded to the merchants shop (in the same directory as checkout_process.php)

     

    Which is same as index.php so this is where I put that file.

     

    I am using version

    Type: OsCommerce 2.2 RC2a

     

     

    instructions ask to choose and then rename file to realex.php

     

    Install realexmsoscms3 if you are running OSCommerce 2.2 MileStone 3.

    Install realexmsoscms2 if you are running OSCommerce 2.2 MileStone 2.

     

    So in the download I renamed the file called

    Install realexmsoscms3 if you are running OSCommerce 2.2 MileStone 3

     

     

    Ok, I edited this file with merchant id and shared secret, when into admin for oscommerce enable the module and added the merchant id and shared secret

     

    I have the module setup as far as I can see. With the files uploaded according to the locations in the download folder.

     

    1. As far as I am awre the return url to provide realex with it http://www.mydomain....ore_process.php

     

    is this correct?

     

     

    2. Now I am able to go through checkout using test card numbers but get message after card has been accepted and processed

    Your transaction has been successful but there was a problem connecting back to the merchant's web site. Please contact the merchant and advise them that you received this error message. Thank you.!

     

     

    3.If I try and open the before_process.php file using full url in the browser

     

     

    I see this error on screen.

     

    Realex error

    Hashes dont match - response not authenticated

     

    4. Realex provided me with a log

     

    here is parts of it

     

     

    ''_protocol'' => ''HTTP/1.1'',

    ''_content'' => ''<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//IETF//DTD HTML 2.0//EN">

    <html><head>

    <title>406 Not Acceptable</title>

    </head><body>

    <h1>Not Acceptable</h1>

    <p>An appropriate representation of the requested resource /before_process.php could not be found on this server.</p>

    <p>Additionally, a 404 Not Found

    error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.</p>

     

     

    Realex say that their servers can not connect to your response URL, can you please ensure that this is set up correctly.

     

    Please can someone explain where things are going wrong as this is the second whole day been stuck with this.

     

    If anyone is using ocomemerce and realex redirect add on please get in touch.

     

    Kind Regards


  5. Hello Everyone

     

    Thanks for taking time to read this,

     

    I have been using this add on for while however over last couple of days I have been having major issues trying to install and get the realex payment add on to work, now I am no programmer, but having tried so many different things I was wondering if the issue I am having could be due to me using this add on. if it is then is there anyway of adding an exception to make a call back url work properly the issue is:

     

    I am having alot of issues trying to install the realex redirect add on. Currently in TEST MODE

     

    I downloaded the module from the site,

     

     

    Follwoed the instructions,

    The before_process.php file should be uploaded to the merchants shop (in the same directory as checkout_process.php)

     

    Which is same as index.php so this is where I put that file.

     

    I am using version

    Type: OsCommerce 2.2 RC2a

     

     

    instructions ask to choose and then rename file to realex.php

     

    Install realexmsoscms3 if you are running OSCommerce 2.2 MileStone 3.

    Install realexmsoscms2 if you are running OSCommerce 2.2 MileStone 2.

     

    So in the download I renamed the file called

    Install realexmsoscms3 if you are running OSCommerce 2.2 MileStone 3

     

     

    Ok, I edited this file with merchant id and shared secret, when into admin for oscommerce enable the module and added the merchant id and shared secret

     

    I have the module setup as far as I can see. With the files uploaded according to the locations in the download folder.

     

    1. As far as I am awre the return url to provide realex with it http://www.mydomain....ore_process.php

     

    is this correct?

     

     

    2. Now I am able to go through checkout using test card numbers but get message after card has been accepted and processed

    Your transaction has been successful but there was a problem connecting back to the merchant's web site. Please contact the merchant and advise them that you received this error message. Thank you.!

     

     

    3.If I try and open the before_process.php file using full url in the browser

     

     

    I see this error on screen.

     

    Realex error

    Hashes dont match - response not authenticated

     

    4. Realex provided me with a log

     

    here is parts of it

     

     

    ''_protocol'' => ''HTTP/1.1'',

    ''_content'' => ''<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//IETF//DTD HTML 2.0//EN">

    <html><head>

    <title>406 Not Acceptable</title>

    </head><body>

    <h1>Not Acceptable</h1>

    <p>An appropriate representation of the requested resource /before_process.php could not be found on this server.</p>

    <p>Additionally, a 404 Not Found

    error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.</p>

     

     

    Realex say that their servers can not connect to your response URL, can you please ensure that this is set up correctly.

     

    Please can someone explain where things are going wrong as this is the second whole day been stuck with this.

     

    If anyone is using ocomemerce and realex redirect add on please get in touch.

     

    Kind Regards


  6. Hey

     

    Thank you for taking time to read this.

     

    I am having alot of issues trying to install the realex redirect add on. Currently in TEST MODE

     

    I downloaded the module from the site,

     

     

    Follwoed the instructions,

    The before_process.php file should be uploaded to the merchants shop (in the same directory as checkout_process.php)

     

    Which is same as index.php so this is where I put that file.

     

    I am using version

    Type: OsCommerce 2.2 RC2a

     

     

    instructions ask to choose and then rename file to realex.php

     

    Install realexmsoscms3 if you are running OSCommerce 2.2 MileStone 3.

    Install realexmsoscms2 if you are running OSCommerce 2.2 MileStone 2.

     

    So in the download I renamed the file called

    Install realexmsoscms3 if you are running OSCommerce 2.2 MileStone 3

     

     

    Ok, I edited this file with merchant id and shared secret, when into admin for oscommerce enable the module and added the merchant id and shared secret

     

    I have the module setup as far as I can see. With the files uploaded according to the locations in the download folder.

     

    1. As far as I am awre the return url to provide realex with it http://www.mydomain.co.uk/before_process.php

     

    is this correct?

     

     

    2. Now I am able to go through checkout using test card numbers but get message after card has been accepted and processed

    Your transaction has been successful but there was a problem connecting back to the merchant's web site. Please contact the merchant and advise them that you received this error message. Thank you.!

     

     

    3.If I try and open the before_process.php file using full url in the browser

     

     

    I see this error on screen.

     

    Realex error

    Hashes dont match - response not authenticated

     

    4. Realex provided me with a log

     

    here is parts of it

     

     

    ''_protocol'' => ''HTTP/1.1'',

    ''_content'' => ''<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//IETF//DTD HTML 2.0//EN">

    <html><head>

    <title>406 Not Acceptable</title>

    </head><body>

    <h1>Not Acceptable</h1>

    <p>An appropriate representation of the requested resource /before_process.php could not be found on this server.</p>

    <p>Additionally, a 404 Not Found

    error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.</p>

     

     

    Realex say that their servers can not connect to your response URL, can you please ensure that this is set up correctly.

     

    Please can someone explain where things are going wrong as this is the second whole day been stuck with this.

     

    If anyone is using ocomemerce and realex redirect add on please get in touch.

     

    Kind Regards


  7. YOUR_USER_NAME is generally the userid you login Cpanel with. That userid is used to name your folders.

     

    You should see it in your site configure.php in the full path URL as well.

     

     

    Hello There

     

    Thank you for your reply,

     

    It appears to have been set up now, I receive email informing message

     

    File completed: <a href="../feeds/your-outfile.txt" target="_blank">your-outfile.txt</a><br>

    Connected to uploads.google.com, etc

     

    I will update store later on to test it again

     

    Thanks for everyone with your replies much appreciated.

     

    Regards


  8. It is different for everyone. If you domain name is bigvoodoo.com then most likely it is /voodoo/public_html BUT!!! the beginning might not be /home/ it might be home1 or home2 or homehere, or anything else. Check your control panel or ask your webhost for your right path.

     

    Mike

     

     

    Hello Mike

     

    Thank you for your reply,

     

    Please can you let me know where I should be looking in cPanel -

     

    I sent my host the cron command in the install file and they revised it and told me to use like this

     

    php -f /home/YOUR-USER-NAME/public_html/admin/googlefeeder.php > /dev/

     

     

    But I am not sure on what value I put in for YOUR-USER-NAME?

     

    Kind Regards


  9. Hi Again

     

    Thank you for your reply,

     

    Please can someone clarify which value do you put for the YOUR-USER-NAME? for the cron job

     

    php -q /home/YOUR-USER-NAME/public_html/admin/googlefeeder.php

     

    Is it the one I use for the google FTP feed, or to login to MY cPanel / ftp client for the site or something else?

     

    Kind Regards


  10. Hello

     

    Just to follow up on the above

     

    When I run the feed manually using admin login.

     

    I get this message on the screen

     

    File completed: your-outfile.txt

     

    Warning: ftp_login() [function.ftp-login]: Login incorrect. in /home/mydomain/public_html/admin/googlefeeder.php on line 481

     

    FTP connection has failed!

    Attempted to connect to uploads.google.com for user googleFTP-username

     

    Please can someone clarify where I set this username and password, in google it says

    "If your URL is password protected, please provide your login information. "

     

    So do if I set the username password here ? Where do I set it on the my store or installation file? so they both corrospond with each other.

     

    Kind Regards

     

     

    Hello Again

     

    I realised that there is a seperate section in google merchant centre where the FTP username and password has to be created, these are the details that we add to the googlefeeder.php file Having done this the above error no longer occurs, and feed is being sent ok.

     

    Just thought someone may like to know this as if you are a complete newbie like me this step is important part of the installation.

     

     

    However I am yet to solve cron to get it to run updated feed with latest products so anyone like to share how they are doing this with cPanel would be really helpful

     

    Regards


  11. Hello There thank you very much for our kind reply, as I mention I am new to this so apologise if I am asking questions with obvious answers, I am learning how all this works, as to your reply

     

    I am using the latest version

     

    I have asked my host and they provided me with a cron command based on the relevant to my site and host.

     

    original provided by add on author

    php -q /home/YOUR-USER-NAME/public_html/admin/googlefeeder.php

     

    I set this in cPanel to run daily.

     

    I also notice in google merchant centre feed setup there is option to set the schedule for the feed. Again I have this set to daily. For this section below in the setup

     

    "

    Feed URL

    A fully qualified URL to access your file. For example ftp://www.mydomain.com/data/products.txt. If the file is protected with username and password, please define them below."

     

    I put in the url of the location of the your-outfile.txt

     

    I run the feed But for some reason I am not seeing the latest products I added few days ago in the feed or in your-outfile.txt which I downloaded and checked from my host. Only the products I had in the store th first time I run the feed are showing, So the feed is not being update

     

    I dont understand what I am doing wrong and why this is not updated with the latest info?

     

    Also, if both methods use the ftp method please can someone provide example of what to put it Feed Url section in google merchant centre. I have it as a normal URL and it got the file, so do I need to change this to ftp?

     

    Any help would be most appreciated.

     

    Kind Regards

     

    Hello

     

    Just to follow up on the above

     

    When I run the feed manually using admin login.

     

    I get this message on the screen

     

    File completed: your-outfile.txt

     

    Warning: ftp_login() [function.ftp-login]: Login incorrect. in /home/mydomain/public_html/admin/googlefeeder.php on line 481

     

    FTP connection has failed!

    Attempted to connect to uploads.google.com for user googleFTP-username

     

    Please can someone clarify where I set this username and password, in google it says

    "If your URL is password protected, please provide your login information. "

     

    So do if I set the username password here ? Where do I set it on the my store or installation file? so they both corrospond with each other.

     

    Kind Regards


  12. hi there, assuming you are using the more recent version of this google fee add on, the feed is updated manually or via the cron.

     

    as i understand it, both methods use the ftp upload method. then, depending on the parameters you have enabled in the google feed add on settings, the code will query your database and send a properly formatted file via ftp to google. which in turn, google processes. sometimes it takes a while for google to process a feed from what I have seen, e.g. a day or two at the most.

     

    the feed would be as current as the last time google feed queried your database and uploaded the file.

     

    what you see on google is then as current as the latest feed you send and as current as when google actually processed the file. if you look on the google base web page, you can see your feeds status.

     

    the cron, which is run through your host, simply runs the code that will generate and send your google feed at designated intervals, depending on the settings that you set up through your host for the cron job.

     

     

    Hello There thank you very much for our kind reply, as I mention I am new to this so apologise if I am asking questions with obvious answers, I am learning how all this works, as to your reply

     

    I am using the latest version

     

    I have asked my host and they provided me with a cron command based on the relevant to my site and host.

     

    oringal provided by add on author

    php -q /home/YOUR-USER-NAME/public_html/admin/googlefeeder.php

     

    I set this in cPanel to run daily.

     

    I also notice in google merchant centre feed setup there is option to set the schedule for the feed. Again I have this set to daily. For this section below in the setup

     

    "

    Feed URL

    A fully qualified URL to access your file. For example ftp://www.mydomain.com/data/products.txt. If the file is protected with username and password, please define them below."

     

    I put in the url of the location of the your-outfile.txt

     

    I run the feed But for some reason I am not seeing the latest products I added few days ago in the feed or in your-outfile.txt which I downloaded and checked from my host. Only the products I had in the store th first time I run the feed are showing, So the feed is not being update

     

    I dont understand what I am doing wrong and why this is not updated with the latest info?

     

    Also, if both methods use the ftp method please can someone provide example of what to put it Feed Url section in google merchant centre. I have it as a normal URL and it got the file, so do I need to change this to ftp?

     

    Any help would be most appreciated.

     

    Kind Regards


  13. hi

     

    can someone please explain to me on how the google feed is updated? to make sure google has the latest products and up to date prices?

     

    I have been testing this for week now and I see the same feed being shown on google everyday, I created a cron job but I am not showing what this cron is suppose to do, is it suppose to update the feed with the latest info

     

    This is the second time I am asking and I apologise if there is a obvious answer but I really need help on this so if anyone can please let me know as I am new to ecommerce and oscommerce, any help would be much appreciated

     

    Kind Regards


  14. hey

     

    Thanks for taking time to read this, and for this add on.

     

    Please can someone clarify with the cron job, will it use the latest products and stock from the shop.

     

    Basically our products will get updated everyday with stock, new products and delete products no longer available

     

    So as I understand we set in google the frequncy of the feed, daily , weeky, monthly etc

     

     

    And it automatically collect the feed,

     

    But is the cron needed to update the the feed? or is there something else I need to do this so the feed has the current products and removed products no longer available

     

    Kind Regards


  15. Hello

     

    Sorry to ask this question here again, I did create a new post long time ago but nobody has replied, I since put another one within this section or post but still not resolved.

     

    I apologise in advance if what I am asking is basic or something that is obvious i'm not programmer / coder and I am installing as per instructions these great add ons kindly uploaded, althought they have been installed.

     

     

    My question is basically how can I get some charachters which are removed in the header and meta titles, I have many products with manufacturer part numbers which have these charachters exampl: - + /

     

    here is an example of product from site

    TS-412U+/4TB

     

    I have installed

     

    SEO add on:

    KissMT_1.0_r72_RC

     

    Sitemap add on:

    usu5 XML Site Maps

     

     

    Ultimate_Seo_Urls_5_PRO_r205

     

    Please can someone help me or let me know where I need to look, or what I need to do to sort this out.

     

    Kind Regards


  16. Hello

     

    I am new to ecommerce and slowly learning and developing a site.

     

    I have currently installed the following add ons.

     

    KissMT_1.0_r72_RC

    Ultimate_Seo_Urls_5_PRO_r205

    usu5 XML Site Maps

     

     

    I have checked and re-checked the intallation instructions and am sure all have bene isntalled correctly,

     

    However, after several weeks gone by, I can't see any of my products when searching search engine, for example google.

     

    If I take a particualr model or manufacturer number from my site and put it in google it will display results but when I click on the link it takes me to adifferent page altogether, and not the page the product is at.

     

    I have checked other competitors using the same search phrases or words, number and the results are shown and when I click on it take me direct to the product page.

     

    I am new to ecommerce and ocsommerce and thought I would have dont enough to get some results PLEASE can someone tell me looking at the above add ons do I need anything more? another add on so i can achieve this

     

    Any advice or help would be much appreciated as I am really struggling, reading so many post etc casuing even more confusion and information overload. I tried to use add on conrtributions what work together, or that are mentioned as compatible.

     

    Kind Regards


  17. Hello

     

    I just fixed this error, by setting brand to 0

     

    I did search in google and someone else had this problem too, ironically in this thread the answer was posted but I couldnt find it before,

     

    Thank you once again,

     

    Please can you let me know if possible the other add on or changed version of Ultimate_Seo_Urls_5_PRO_r205_1 so that it can be used with this add on.

     

    Kind Regards


  18. Hello

     

    I just realised that the Ultimate SEO mentioned in this add on is different to the one I have installed, namely Ultimate_Seo_Urls_5_PRO_r205

    that is why there is not seo_class.php file

     

    I disabled the SEO as I dont have the same version.

     

    Please can someone explain by having this enabled what will it do, I am new to ecommerce and new to the concept of SEO would it be possible for this add on to work with the Ultimate_Seo_Urls_5_PRO_r205 i have installed?

     

    Anyway

     

    I am now getting this error when trying to test

     

    : SQL error Unknown column 'products.products_brand' in 'field list'| sql = SELECT concat( 'http://www.mysite.co.uk/product_info.php?products_id=' ,products.products_id) AS product_url, products_model AS prodModel, manufacturers.manufacturers_name AS mfgName, manufacturers.manufacturers_id, products.products_id AS id, products_description.products_name AS name, products_description.products_description AS description, products.products_quantity AS quantity, products.products_status AS prodStatus, products.products_weight AS prodWeight, products.products_brand as brand, FORMAT( IFNULL(specials.specials_new_products_price, products.products_price), 2) AS price, CONCAT( 'http://www.mysite.co.uk/images/' ,products.products_image) AS image_url, products_to_categories.categories_id AS prodCatID, categories.parent_id AS catParentID, categories_description.categories_name AS catName FROM (categories, categories_description, products, products_description, products_to_categories) left join manufacturers on ( manufacturers.manufacturers_id = products.manufacturers_id ) left join specials on ( specials.products_id = products.products_id AND ( ( (specials.expires_date > CURRENT_DATE) OR (specials.expires_date is NULL) OR (specials.expires_date = 0) ) AND ( specials.status = 1 ) ) ) WHERE products.products_id=products_description.products_id AND products.products_id=products_to_categories.products_id AND products_to_categories.categories_id=categories.categories_id AND categories.categories_id=categories_description.categories_id AND categories_description.language_id = 1 AND products_description.language_id = 1 ORDER BY products.products_id ASC

     

    Please can anyone tell me why I am getting this.

     

    Kind Regards

     

     

    Thanks for the reply,

     

    I am trying without SEO enable but I am getting this error, also please can you point me if possible to where the link is for the edited version of Ultimate_Seo_Urls_5_PRO_r205 so that it can be used with this contribution please.

     

    Kind Regards


  19. Hello

     

    I just realised that the Ultimate SEO mentioned in this add on is different to the one I have installed, namely Ultimate_Seo_Urls_5_PRO_r205

    that is why there is not seo_class.php file

     

    I disabled the SEO as I dont have the same version.

     

    Please can someone explain by having this enabled what will it do, I am new to ecommerce and new to the concept of SEO would it be possible for this add on to work with the Ultimate_Seo_Urls_5_PRO_r205 i have installed?

     

    Anyway

     

    I am now getting this error when trying to test

     

    : SQL error Unknown column 'products.products_brand' in 'field list'| sql = SELECT concat( 'http://www.mysite.co.uk/product_info.php?products_id=' ,products.products_id) AS product_url, products_model AS prodModel, manufacturers.manufacturers_name AS mfgName, manufacturers.manufacturers_id, products.products_id AS id, products_description.products_name AS name, products_description.products_description AS description, products.products_quantity AS quantity, products.products_status AS prodStatus, products.products_weight AS prodWeight, products.products_brand as brand, FORMAT( IFNULL(specials.specials_new_products_price, products.products_price), 2) AS price, CONCAT( 'http://www.mysite.co.uk/images/' ,products.products_image) AS image_url, products_to_categories.categories_id AS prodCatID, categories.parent_id AS catParentID, categories_description.categories_name AS catName FROM (categories, categories_description, products, products_description, products_to_categories) left join manufacturers on ( manufacturers.manufacturers_id = products.manufacturers_id ) left join specials on ( specials.products_id = products.products_id AND ( ( (specials.expires_date > CURRENT_DATE) OR (specials.expires_date is NULL) OR (specials.expires_date = 0) ) AND ( specials.status = 1 ) ) ) WHERE products.products_id=products_description.products_id AND products.products_id=products_to_categories.products_id AND products_to_categories.categories_id=categories.categories_id AND categories.categories_id=categories_description.categories_id AND categories_description.language_id = 1 AND products_description.language_id = 1 ORDER BY products.products_id ASC

     

    Please can anyone tell me why I am getting this.

     

    Kind Regards


  20. Hello

     

    Thanks for taking time to read this.

     

    I have Ultimate_Seo_Urls_5_PRO_r205 installed.

     

    When installing this add on

     

    Google Base / Froogle Data Feeder v1.00

     

    The latest version kindly uploaded by Jack_MCS

     

     

    During the setting of googlefeeder.php

     

    I enabled SEO

     

    However when testing the feed in admin I get this error message

     

    Warning: include_once(../includes/classes/seo.class.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/mysite/public_html/admin/googlefeeder.php on line 101

     

    Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '../includes/classes/seo.class.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php:/home/mysite/php') in /home/mysite/public_html/admin/googlefeeder.php on line 101

     

    Fatal error: Class 'SEO_URL' not found in /home/mysite/public_html/admin/googlefeeder.php on line 102

     

     

    I checked the googlefeeder.php file and on those lines it mentions

     

    if(SEO_ENABLED=='true'){

    //********************

    // Modification for SEO

    // Since the ultimate SEO was only installed on the public side, we will include our files from there.

    require_once('../includes/filenames.php');

    require_once('../includes/database_tables.php');

     

    include_once('../' .DIR_WS_CLASSES . 'seo.class.php');

    $seo_urls = new SEO_URL(DEFAULT_LANGUAGE);

     

    function tep_href_link($page = '', $parameters = '', $connection = 'NONSSL', $add_session_id = true, $search_engine_safe = true) {

    global $seo_urls;

    return $seo_urls->href_link($page, $parameters, $connection, $add_session_id);

    }

    }

     

     

    Now I check my site and see the

     

    filenames.php

    database_tables.php

     

    are there but the seo.class.php is not there.

     

    I went to the installation instructions of

    Ultimate_Seo_Urls_5_PRO_r205

     

    And I can not find this file or mention of uploading it anywhere.

     

    Please can someone let me know what I should do, if I want SEO enabled and have installed Ultimate_Seo_Urls_5_PRO_r205

     

    Kind Regards


  21. Hello,

     

    I asked this question in another post, instead of here, I didnt realise there was this post/help for this module.

     

    I have installed this add on, however having spent long time trying to get the meta title and / or Html title to display the charachters such as + / reading most of the post related I am still not getting any joy.

     

    Also please can someone explain how do I do this part "Requires mod_rewrite and RewriteRules added to .htaccess"

     

    Path Rewrite Seo Urls ( Requires mod_rewrite and RewriteRules added to .htaccess )

     

    * www.mysite.com/the-brand-etc/great-product-p-3.html

     

    I tried copying the htaccess file included with the download into catalog / public html i.e. root directory -

    I tired clearing the cache

     

    But the product_info.php in url still shows up.

     

     

     

    For Choose USU5 URL format:

    If I select the Path Standard Seo Urls or Standard Seo Urls products are displayed on the site.

     

    But I select the other 2 options Traditional Rewrite Seo Urls or Path Rewrite Seo Urls

     

    I get the following error

     

    Not Found

     

    The requested URL /synology-ds411ii2tb-52425-p-3302.html was not found on this server.

     

    Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

     

    I understand its becuase its happening because I have not done this part correctly ( Requires mod_rewrite and RewriteRules added to .htaccess ) so please can some one explain this to me.

     

    Kind Regards


  22. Hello

    Thank you for taking time to read this,

     

    I installed this however I have the following issues, please can someone help.

     

     

     

    1. if product has no images it just keep loading -

     

    2. if product has for example a default - image coming soon or no image (image) this too just hangs.

     

    3. Displays 2 images in the location product info page, only bottom one has lightbox

     

    4. Is it possible to limit the enlarged size as images are very big take the whole screen.

     

    Thank You


  23. Hello

     

    Thnak you for taking time to read this.

     

    Ok I am trying to install and configure

     

    Dynamic Image Resizer add on.

     

    However I am getting this errors on the site

     

    Warning: exif_imagetype(images/52428.jpg) [function.exif-imagetype]: failed to open stream: No such file or directory in /home/MYDOMAIN/public_html/includes/functions/html_output.php on line 82

     

    Warning: filesize() [function.filesize]: stat failed for images/52428.jpg in /home/mydomain/public_html/includes/functions/html_output.php on line 102

     

    I have changed after home/ to my domain

     

     

    Also for products with no images the image_not_available.jpg is not displayed causing the ex VAT price that I have to be displayed under the location where the image should be instead to the right of the image location,

     

    I dont understand why this is happening would be great if someone can let me know why I am getting these messages.

     

    Kind Regards

×